Η ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!

Ο Mike Adams ειναι δημοσιογράφος και κανοντας ερευνα επάνω στην ιατρική επιχειρηματολογία, διαπίστωσε οτι οι γιατροί αντί να θεραπευουν, αρρωσταίνουν τους ασθενείς τους:

» Τελικά κατάλαβα ότι ο τροπος τους ήταν μέρος ενός πολύ υψηλού επίπεδου γλωσσικής επιχειρηματολογίας που χρησιμοποιείται από τους γιατρούς,
τους δημοσιογράφους, απο τις υγειονομικές αρχές και ειδικά απο τους γιατρούς. Ειναι μια επιστήμη που βασίζεται στον επαναπρογραμματισμό του μυαλού μέσα από γλωσσικες δομές που δύσκολα μπορουν να εντοπιστούν. »

Ο Mike Adams συνεχίζει την επιχειρηματολογία του σχετικά με τη χρήση της γλώσσας και τις ασυνείδητες διαδικασίες και δείχνει πως τα πρότυπα γλώσσας και η γλωσσική ερμηνεια κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν αλλα τους κρατά και άρρωστους . Επισημαίνει επίσης, ότι οι περισσότεροι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες δεν γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργει ο λόγος απέναντι στους ασθενείς τους. Οι «μυστικοί κώδικες της γλώσσα», όπως ο ίδιος τους αποκαλεί μεταδίδουν από άτομο σε άτομο ένα είδος «γλωσσικού ιού». Οι κωδικοί αυτοί είναι εξαιρετικά ισχυροί στην διαμόρφωση της σκέψης, της πεποιθήσης , αλλα και σε ολόκληρο το λεξιλόγιο των ανθρώπων.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εξώφυλλο του βιβλίου του Mike Adams

Έτσι, ο Mike Adams γράφει , για παράδειγμα … » Στη συμβατική ιατρική υπαρχει μια περίεργη τάση να περιλαμβάνει ενα σύμπλεγμα συμπτωμάτων ως μια ασθένεια . Έτσι, για παράδειγμα, πρόσφατα παρατήρησα μια αφίσα στην οποία εκαναν διαφημιση για ένα νέο φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης. Μια φαρμακευτική εταιρία ειχε γραψει το εξής : « Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που προκαλεί αδύναμα και εύθραυστα οστά . Επιπλέον, ανάφεραν στην αφίσα οτι δεν χρειαζεστε ένα συγκεκριμένο φάρμακο για την καταπολέμησή της » Νόσου» .

Η γλώσσικη επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείται εδώ είναι λανθασμενη, γιατι αντιστρέφουν την πραγματικότητα. Η οστεοπόρωση δεν είναι μια ασθένεια που προκαλεί αδύναμα οστά. Η οστεοπόρωση είναι το όνομα που δίνεται στη διάγνωση των αδύναμων οστών! Με άλλα λόγια, πρωτα υπηρχαν τα αδύναμα οστά, και αργότερα ακολούθησε η διαγνώση – και όχι το αντίστροφο .

Μια άλλη φαρμακευτική εταιρεία ορίζει την οστεοπόρωση ως » μια ασθένεια που κανει τα οστά να γίνονται λεπτότερα. Και εδώ αντιστρέφεται η αιτία με το αποτέλεσμα. Και αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που η φαρμακευτική βιομηχανία θέλει τους ανθρώπους να σκεφτόνται για τις ασθένειες και τα συμπτώματά τους : πρώτα αρρωσταίνεις, τοτε θα διαγνωστείς, και παρτε για την ώρα, για το υπόλοιπο της ζωής σας ένα νέο, ακριβό φάρμακο για να σωθειτε «.

Όμως, σύμφωνα με τον Mike έχετε ενα δυνατό τρόπο άμυνας. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα στον Νευρο – γλωσσικό προγραμματισμό, ανακάλυψαν ότι υπάρχουν μέθοδοι για να σπάσετε τα πρότυπα της μεθοδους τους. Σύμφωνα με τον Mike Adams οι γιατροί χρησιμοποιούν τα ίδια πρότυπα νοητικής χειραγώγησης γλώσσας που χρησιμοποιούν και οι λεγόμενοι «Μάστερς επιρροής».

Μόνο που αυτοι το κάνουν για την πλύση εγκεφάλου των ασθενών. Χρησιμοποιούν τεχνικές που χρησιμοποιούνται, π.χ. στην ύπνωση και στην NLP (Νευρο – γλωσσικό προγραμματισμό) για να κανουν τους ασθενείς να πιστεύουν στις ασθένειες που μπορεί να έχουν. Και δεν είναι μόνο οι γιατροί, υπάρχουν επίσης πολλοι δημοσιογράφοι και συγγραφείς που χρησιμοποιούν την ίδια υπνωτική γλώσσα για να σε κανουν να αναπτυξεις την νοοτροπία της νόσου!

Αυτά τα σχέδια γλώσσα είναι παντού .

Μία από τις σημαντικές παρατηρήσεις του Mike Adams, ειναι που αναφέρει ότι οι γιατροί εν αγνοία τους χρησιμοποιούν αυτά τα πρότυπα γλώσσας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ως εκ τούτου , δεν έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι το πράττουν. Δεν έχουν καν επίγνωση του γεγονότος ότι οι κώδικες αυτοί υφίστανται! Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, έχουν ασυνείδητα μάθει αυτά τα μοτίβα γλώσσας. Αργότερα έχει γίνει ο μόνος τρόπος που εκφράζονται. Δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσουν αυτά τα πρότυπα χωρίς καν να το γνωρίζουν, έχουν γίνει οι γλωσσικοί φορεις του ιού.

Το γεγονός ότι οι κλασικοί ομοιοπαθητικοί γιατροί εχουν στόχο την ενίσχυση και την εξισορρόπηση του προσώπου που έχει την ασθένεια, ετσι κατευθύνουν την καταπολέμηση της. Αντί της αυτόματης παθογόνου καταπολέμηση της.

Να θυμάστε ότι και οι γιατροί είναι ανθρώποι .Έτσι, δεν πρέπει να τους αφηνετε να μιλανε για τη νόσο – γιατί μπορει να έκαναν ένα λάθος και αμεσως να σας γράψουν φάρμακα. Το μυαλό και το υποσυνείδητο σας θα ανταποκριθεί στην διάγνωση του γιατρου μόνο και μόνο επειδή αδιακρίτως πιστεύεται ότι σας λεει αυτός. Επίσης, να γνωρίζετε ότι σε κατάσταση ύπνωσης μπορουν να σας πλασαρουν οποιαδήποτε αρρώστια θέλουν. Και υπάρχει και κάτι αλλο … Ας υποθέσουμε ότι ο γιατρός ήταν λάθος . Φανταστείτε ότι παίρνετε το φάρμακο … δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι αργότερα θα υποφέρεται απο τις παρενέργειες αυτής της «ιατρικής». Με λίγα λόγια, μιλάτε με το σώμα σας σε τακτική βάση και εάν είναι δυνατόν: κάθε λεπτό της ημέρας. Τελικά έχετε μόνο ενα σώμα για το υπόλοιπο της ζωής σας και σας ειναι παραπάνω απο πολύτιμο.

Μετάφραση

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

13 thoughts on “Η ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!

 1. Ανώνυμος says:

  ε αφυ πουλαν φοβο
  χωρις να δινου ποτε απαντησεις
  ασε που εχουν θεσει αυθαιρετα "υγιη ορια"

 2. Alex says:

  Καταπληκτικό άρθρο! Ειμαι απόλυτα βέβαιος οτι ισχύουν τα παραπάνω.Ο ήχος της γλώσσας δίνει εντολή στο τί θα κάνει το σώμα,κάθε φορά που μιλάμε το προγραμματίζουμε,Σε αυτό στηρίζονται και τα ιερά "μάντρας" και τα πιο απλά αλά αποτελεσματικότατα affirmation.

 3. Ανώνυμος says:

  Δεν φτανει που τρωνε ολη τους τη ζωη επανω στα βιβλια η που αμοιβονται με ψιχουλα για τις υπηρεσιες τους μεσα σε αθλιους, μολυσμενους και γεματο ακτινοβολια χωρους, εχουν να αντιμετωπισουν και τα απωθημενα του καθενος! Ενταξει, αν αρρωστησετε καθιστε σπιτι σας για να μην…επιδεινωθει η υγεια σας απο…την αρνητικη ενεργεια των γιατρων!

   • Ανώνυμος says:

    Κρινε τον εαυτο σου καλυτερα..Υπαρχουν γιατροι που εξασκουν σωστα το λειτουργημα τους αλλα αρεσκεστε ολοι να να ξερνατε κακια και κομπλεξ. Σχολιαζετε μονο τα κακα παραδειγματα και ποτε τα καλα. Εσεις ειστε οι προκλητικοι.

   • Ανώνυμος says:

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!

    ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΓΙΑΥΟ ΘΙΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΑ…

    ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ…………

  • Ανώνυμος says:

   αν αρρωστησετε !!!!

   αν αρρωστησετε !!!!!

   ΑΝ !!!!!

   ΑΝ !

   ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!!

   ΓΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!

 4. Ανώνυμος says:

  "αθλιους, μολυσμενους και γεματο ακτινοβολια χωρους"
  χαχαχα
  καταλαβαινεις που προσκαλεις εναν ασθενη ??

  • Ανώνυμος says:

   Ο ασθενης βρισκεται σε αυτους τους χωρους για ενα συγκεκριμενο χρονο ενω γιατρος καθε μερα. Δεν ξερεις γι αυτο μιλας. Η δικη σου η αγνοια ειναι προκλητικη.

   • Ανώνυμος says:

    Μαλιστα , εχω αγνοια !
    Παμε λοιπον
    Οταν πηρες το πτυχιο σου ορκιστηκες τον ορκο του Ιπποκρατη ?
    ΞΕΡΕΙΣ τι λεει η ιποκρατεια ιατρικη ??
    Κανετε τι στον ασθενη ??
    Θεραπεια ??
    Ιαση ??
    Πως γινεται η θεραπεια ή η ιαση ??
    Ποιος ευθυνεται για την ασθενεια ??
    και ποιος για την θεραπεια ??
    τα ορια των εξετασεων ΠΟΥ τα βρηκατε ?? και λετε πανω ή κατω ΔΕΝ εισαι καλα ??
    Τα ορια στην αρτηριακη πιεση ΠΟΥ τα βρηκατε ??
    Αναμενω να μαθω

    • Ανώνυμος says:

     Φιλε πολλα νευρα εχεις…Αλλο ο ορκος του Ιπποκρατη και αλλο η Ιπποκρατειος ιατρικη. Δυστυχως η δυτικου τυπου ιατρικη ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την Ιπποκρατειο ιατρικη και η θεραπεια ειναι κυριως συμπτωματικη. Οι μηχανισμοι με τους οποιους δημιουργειται μια ασθενεια ειναι πολυπλοκοι και πολυγενεις και η πραγματικη ιαση της επιτυγχανεται με μια πολυπλευρη αντιμετωπιση του ασθενους ως ψυχοσωματικη οντοτητα. Επισης, πολλα απο τα φαρμακα που χορηγουνται υπαρχουν μονο και μονο για να πλουτιζουν οι φαρμακευτικες εταιρειες. Η Νεα Ταξη Πραγματων εχει επιβαλλει το παιχνιδι της παντου. Σε κανενα νοσοκομειο σημερα ο ασθενης δεν αντιμετωπιζεται οπως ο Ιπποκρατης αντιμετωπιζε τους δικους του. Εσυ ομως πας πολυ μακρια. Δεν σου φταει σε τιποτα καποιος που εφτυσε αιμα για να μαθει να κανει μια διαγνωση σωστη και να σωσει τους ασθενεις του. Ναι, το συστημα ειναι σαπιο και υπολειτουργει, αλλα υπαρχουν και καλοι αντιπροσωποι για τους οποιους κανενας δεν λεει ποτε τιποτα. Λυπαμαι αν ειχες καποια ασχημη εμπειρια, κ εγω εχω πολλα παραδειγματα να διηγηθω αλλα το να καταδικαζεις τους παντες ειναι αδικο. Επισης, υπαρχουν και εναλλακτικες μεθοδοι θεραπειας (για καποιες τουλαχιστον ασθενειες) αλλα δυστυχως στην Ελλαδα βρισκομαστε ακομα λιγο πισω. Παντως, η οργη που εχεις μεσα σου δεν σε βοηθαει και αν ζουσες στα χρονια του Ιπποκρατη, πριν να σου κανει ο,τιδηποτε αλλο, θα σου συνιστουσε να χαλαρωσεις λιγο γιατι,οπως φανταζομαι θα ξερεις ηδη, η οργη δημιουργει ασθενεια απο μονη της.

     • Ανώνυμος says:

      ΟΚ
      εχεις δικιο ετσι οπως τα λες
      και ευχομαι να σκεφτεστε πολλοι γιατροι παρομοιος !
      (απ 'οτι κατλαβα εισαι γιατρος)
      Δεν ειναι νευρα ακριβως , απλα αρπαχτηκα γιατι οπως και στα δογματα οι επιστημες εχουν θεσει τα αξιωματα που παραδεχομαστε οπως λες για να κανουμε τη δουλεια μας σε απολυτο και αλανθαστο , εαν σε προσβαλα συγνωμη δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου .
      Καμια φορα απο εξω βλεπεις τα λαθη αλλα δεν καταλαβαινεις οτι και εσυ ο ιδιος που αντιδρας εαν ησουν εντος συστηματος θα παλινδρομουσες
      Τελος προσωπικα θεωρω οτι η ιαση επερχεται μονο απο τον ιδιο τον οργανισμο μας , σαφως βεβαια καποια "δεκανικια" ειναι χρησιμα .
      Ευχαριστω για την παραγωγικη συζητηση

     • Ανώνυμος says:

      ΤΗΝ ΟΜΟΚΥΣΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ?

      Η ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΞΙΣΙ ?????

      ΚΟΡΟΔΕΥΑΤΕ ΤΗ ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΟΦ….

      ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΚΟΝΗΣ ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΟΦ…

      Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *