Η ΓΑΛΛΙΑ (Σαν Νονοι της νύχτας)“ΕΚΛΕΙΣΕ” ΗΔΗ ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε στον τύπο, το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει δεσμευθεί από τον Απρίλιο να προσφέρει το 35% των πετρελαϊκών συμβολαίων της Λιβύης στη Γαλλία.
Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των σελίδων της σημερινής Liberation, όπου δημοσιεύεται επιστολή του συμβουλίου στον εμίρη του Κατάρ, με ημερομηνία 3 Απριλίου και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.


Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει υπογράψει «συμφωνία με την οποία χορηγεί το 35% επί του συνόλου του αργού πετρελαίου (της Λιβύης) στη Γαλλία έναντι της συνολικής και αδιάλειπτης υποστήριξής της προς το Συμβούλιό μας».

«Πρόκειται για αστείο. Είναι λάθος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Μαχμούντ Σάμαμ, διαψεύδοντας το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι μια τέτοια συμφωνία είναι αδιανόητη. 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη συμφωνία, αν και όπως εξήγησε θεωρεί “λογικό και δίκαιο” οι χώρες που υποστήριξαν τις δυνάμεις της λιβυκής εξέγερσης να έχουν προτεραιότητα στην ανοικοδόμηση. «Υπάρχει μια δήλωση από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο αλλά δεν γνωρίζω για κάποια επίσημη συμφωνία. Δεν είμαστε μόνοι μας. Η Ιταλία είναι επίσης παρούσα, καθώς και οι Αμερικανοί» πρόσθεσε.

Ανάλογη ανακοίνωση είχε κάνει στο παρελθόν και το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο δηλώνοντας ότι στο πλαίσιο της ανοικοδόμησης της χώρας και στην υπογραφή πετρελαϊκών συμβολαίων, προτεραιότητα θα δοθεί στις χώρες που υποστήριξαν τη λιβυκή εξέγερση. Ο ίδιος ο επικεφαλής του Συμβουλίου Μούσταφα Αμπντελτζαλίλ είχε δηλώσει μάλιστα πρόσφατα ότι οι χώρες θα ανταμειφθούν «ανάλογα με την υποστήριξη» προς τις δυνάμεις της εξέγερσης.

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *