Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας 4 μέρες μετά τις εκλογές στην Ελλάδα;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν ή να το δούμε και αυτό και να ¨βάλουμε μυαλό¨ εκ των υστέρων με όλη την συναισθηματική φόρτιση ή κάποιοι να μην προλάβουν να το δούνε και να το χαρούνε!!

Από τον περασμένο Νοέμβριο σκόρπιες ειδησεογραφικές πληροφορίες από την γείτονα χώρα απεκάλυπταν σε δόσεις την υπόσχεση που έδωσε ο ίδιος τούρκος πρόεδρος να ¨μεταποιήσει¨ σε τέμενος την Αγία Σοφία την ημέρα που θα συνέπιπτε με τις εορταστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην άλωση της Πόλης από τον Μωάμεθ τον πορθητή.

¨Εάν αληθεύει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ραντικάλ», τότε ο φίλος και κουμπάρος Ελλήνων πολιτικών, ετοιμάζεται για την απόλυτη πρόκληση, όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα και την ορθοδοξία, αλλά και απέναντι σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, σε ανατολή και δύση.

Ο Ερντογάν φέρεται να έχει βάλει στόχο να οργανώσει μουσουλμανική θρησκευτική τελετή στο απόλυτο σύμβολο της ορθοδοξίας, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, προσκαλώντας μάλιστα και τους ηγέτες άλλων ισλαμικών χωρών, καθώς στην τελετή θα παραβρεθεί και ο ίδιος. Στόχος του «πολυχρονεμένου» είναι να εντάξει την προκλητική αυτή ενέργεια στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453…http://www.defence-point.gr/news/29/04/2014 13:43 ¨

Φαίνεται ότι οι τούρκοι ετοιμάζονται ¨πυρετωδώς¨ για να στήσουν μία τεράστια χολιγουντιανή θεατρική σκηνή που θα συμπεριλαμβάνει την τελετή βεβήλωσης και καθοσίωσης του Ιστορικού- Εκκλησιαστικού- Πολιτισμικού Σεβάσματος της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

Παράλληλα ¨κεντάνε¨ με την προκλητικότητα και επιθετικότητα τους σε όλα τα ανοικτά μέτωπα σαν να θέλουν να κλείσουν ιστορικούς λογαριασμούς πριν την ¨μεγάλη στιγμή¨.

Ναυτικές προκλήσεις ανοικτά της Κρήτης , στην Κω, ¨δήθεν έρευνες¨ στην Χίο , καθημερινές προκλήσεις στον Εθνικό Εναέριο χώρο μας, σφετερισμός της Κυπριακής Υφαλοκρηπίδας στα Κατεχόμενα – Κύπρος, σεισμολογικές υποθαλάσσιες έρευνες σε όλη την Αν. Μεσογειακή λεκάνη συνθέτουν το σώου που πάνε να στήσουν παράλληλα με την ¨γιορτή¨.

Είχαμε σημειώσει παλαιότερα ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος θα σηματοδοτήσει την έναρξη επιθετικότερης συμπεριφοράς εκ μέρους των γειτόνων σε όλα τα μέτωπα και όσο πλησιάζουμε στην τελετή του σώου το γεγονός αυτό θα επαληθεύεται καθημερινά.

Φυσικά όλος ο σχεδιασμός είχε στηθεί εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα θα πρέπει η χώρα μας να διαχειρισθεί αυτό το μείζον Ιστορικό- Εθνικό και Πολιτισμικό ¨έγκλημα¨.

Οι τούρκοι παίζουν με το συναίσθημα και τις εντυπώσεις προς όλες τις πλευρές και ξέρουν ότι η βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς θα λογισθεί από τον ήδη ψυχισμό του καταπονημένου από τα μνημόνια Έλληνα σαν¨ μια δεύτερη άλωση¨ σημειολογικά.

Ποιοι θα το διαχειριστούν εδώ στην Ελλάδα;

Οι κρατούντες τι ουσιαστικό έκαναν μέχρι τώρα πάνω σε αυτό το θέμα;

Σαν Φορείς , Σύλλογοι και Λαός ενεργοποιηθήκαμε συγκεκριμένα ή μείναμε σε λόγια και ευχολόγια;

Αν η πατρίδα ήταν δυνατή και όχι¨ παλιόψαθα¨ των τοκογλύφων που άνοιξαν την κερκόπορτα της προδοσίας δεν θα ¨εξισορροπούσε¨ ανάμεσα στην¨ διάσωση των μισθών και των συντάξεων¨ και στο πιθανό ¨ασβέστωμα¨ του ψηφιδωτού της Πλατυτέρας.

Η πρόθεση βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας εκ μέρους των τούρκων ξεκίνησε σχεδόν δύο μήνες πριν ξεσπάσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα στην Ουκρανία που κυοφορούν αποκαλυπτικές γεωπολιτικές ανατροπές. Βλέπεται ¨ αγαπάει ο Θεός τον κλέπτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη¨.

Η αποκορύφωση του δράματος της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας προγραμματίζεται από τους αντίχριστους 4 ημέρες μετά τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών και όταν το Ευρωπαικό κοινοβούλιο πιθανώς να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα για να ασχοληθεί με το πολιτισμικό αυτό έγκλημα.

Οι πονηριές των γειτόνων ήταν πάντα καλοδουλεμένες.

Σε αυτό το χάλι που φτάσαμε μόνο ενεργώντας σαν άτομα και σαν προσωπικότητες Ορθόδοξες και Ρωμαίικες μπορούμε να συνεγείρουμε τον διπλανό μας .

Δηλ. υγιή κοινωνικά κύτταρα μπορεί να πολλαπλασιασθούν και να δώσουν υγιή κοινωνικό ιστό και μεδούλι ¨ρωμαίικο¨.

Το δράμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με το δράμα της μνημονιακής Ελλάδος συναντιόνται και αποκορυφώνονται μαζί την στιγμή που η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σαλεύει τα σαθρά

θεμέλια της νέας τάξης πραγμάτων.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και κάνει ζωντανά θαύματα με τους λαούς.

Την στιγμή όμως του θαύματος πριν και μετά από αυτό χρειαζόμαστε όμως και εμείς κατά το ¨συν Αθηνά και χείρα κίνει¨
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

PENTAPOSTAGMA

Loading...

33 thoughts on “Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας 4 μέρες μετά τις εκλογές στην Ελλάδα;

 1. odis says:

  Επειδή οι πολιτικοί μας ήταν και παραμένουν αδρανείς, και επειδή ο λαός δεν μπορεί να ξεσηκωθεί να πάρει τα όπλα και να πάει έξω από την Αγία Σοφία, ας ευχηθώ μόνο στους τούρκους,…..να μη σώσουν!!! να το κάνουν αυτό στην Αγία Σοφία.

     • Ανώνυμος says:

      σουπα μουπες ξερεις εσυ
      ιερο βιβλιο χριστιανων ,
      παλαια διαθηκη + καινη διαθηκη
      ιερο βιβλιο μουσουλμανων ,
      παλαια διαθηκη + κορανι

      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
      ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ
      ο γιαχβε !!

      μπεεεεεεε

     • Ανώνυμος says:

      καλα γιατι ζοριζεστε με τον θεο σας ???
      ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν δεχεστε τις συνεπειες της πιστησ σας !!
      τον ΙΔΙΟ θεο προσκυνατε ΚΑΙ με τους οβριους ΚΑΙ με του μωαμεθανους !!
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
      γιατ βελαζετε και λασπολογειτε ??

     • Ανώνυμος says:

      ο μονος που τραβαει ζορι εσυ εισαι.ο Θεος μας της αγαπης δεν εχει καμια σχεση με το θεο μισους των μωαμεθανων!ελεος ανθρωπε η βλακεια εχει κ τα ορια της!

     • Ανώνυμος says:

      ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ
      ΜΠΕΕΕΕΕ
      ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ + ΚΟΡΑΝΙ ειναι το ιερο βιβλιο των μωαμεθανων
      γκεγκε ?

   • Ανώνυμος says:

    Τι ενοεις εσυ προβατακι μου ?
    ΔΕΝ ξερεις οτι θες της παλιας διαθηκς ειναι ο θεος των εβραιων γιαχβε ή γιεχωβα ή ιεχωβα
    και ΦΥΣΙΚΑ αμα αλλαζει τοπο ενα βιβλιο ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ κι θεος !!
    μπεεεε λοιπον

   • Ανώνυμος says:

    σου εγραψα κι αλλου οτι θαυμα εναι να φυτρωσει ποδι σε κουτσο (κατ'εμε)
    και τετοιο θαυμα ΔΕΝ γινεται σε ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    επειδη η θρησκεια ειναι για τα μπεεεε
    ΠΡΕΠΕΙ να γινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ ομως
    ειδικα οι ΕΛΛΗΝΕΣ

    • Ανώνυμος says:

     θαυματα ειναι κ αλλα.που μπορει να εχουν συμβει κ στη δικη σου ζωη αλλα να μη τα αναγνωριζεις κ να τα λες "τυχη".

     • Ανώνυμος says:

      ναι αυτο ειπα.οτι ισως καποια θαυματα να τα αποδιδεις στην τυχη,αλλα δεν πρεπει

     • Ανώνυμος says:

      και εγω αυτο σου ειπα απο την αρχη !
      οτι αυτα που λες ΔΕΝ ειναι θαυματα !
      εινα φυσιλογικες καταστασεις αυθυποβολης και αυτοιασης

  • Ανώνυμος says:

   Τι θαύμα θες να δεις; πες μου και θα το δεις . Τότε θα έρθω εγώ να σου το θυμίσω .Αλλα μην μου πεις τότε αλλα.

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗς ΚΛΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΤΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ …ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ …ΣΩΣΤΑ!!!

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ Η 29 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1453…ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ''ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ''…ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ…ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ..''ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ [ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ] …ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ''…ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   βασιλευουσα των ΡΩΜΑΙΩΝ !!!
   μπεεεε
   και για τον απο πανω , αν δεν θελετε τζαμια
   ενα βιντεακι με θαμενο γουρουνακι και παπαλα τζαμι !!
   απλα πραμματα

    • Ανώνυμος says:

     Ο συνήθης τίτλος, που έφεραν όλοι οι βυζαντινοί αυτοκράτορες, ήταν: «Βασιλεύς και απόλυτος μονάρχης των Ρωμαίων». Η βυζαντινή αυτοκρατορία, η οποία υπήρξε ένα πολυεθνικό συνονθύλευμα δεκάδων λαών, δεν απέκτησε ποτέ ελληνικό εθνικό χαρακτήρα, το αντίθετο μάλιστα. Η λέξη έλληνας ταυτιζόταν με τον ειδωλολάτρη και θεωρούνταν ύβρις. «Επειδή τινες εύρηνται εκ των ανοσίων και μυσαρών ελλήνων κατεχόμενοι πλάνη…» (Κωδ. Ιουστ. Α 11,10.

     μαλλον ΠΟΛΛΑ προβατακια ΒΕΛΑΖΑΝ

 4. Ανώνυμος says:

  οταν βεβηλωθηκαν και καταστραφηκαν ολοι οι αρχαίοι ελληνικοι ναοί απο τους χριστιανους ηταν καλά;;; τωρα σας πονάει;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *