19:48 - 07/12/2013

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Οι πρώτoi γάμοi του ίδιου φύλου σε Αυστραλιανό έδαφος έχουν λάβει χώρα, με δύο άνδρες απο την Καμπέρα, τον Joel Player και τον Alan Wright λέγοντας «δέχομαι» λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε μια συναισθηματική τελετή στο Carillon.

Μπροστά σε 20 καλεσμένους σε μια πεζογέφυρα, το ζευγάρι υποσχέθηκε «αιώνια πίστη» ο ένας στόν άλλον και στις 12.12 στις 7 Δεκεμβρίου 2013 έδωσαν από κοινού το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι σε μια χορωδία απο ζητωκραυγές.

Ο κ. Player, 30, και ο κ. Wright, 34, μοιράστηκαν την πρώτη τιμή του γάμου τους με τουλάχιστον ένα άλλο ζευγάρι, τους αυστραλούς πολιτικούς Stephen Dawson και Dennis Liddelow που παντρεύτηκαν έξω από το κοινοβούλιο στις 12.01.

Ο κ. Wright με δάκρυα στα μάτια πήρε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του μόλις έδωσε τους όρκους του.

Ο κ. Wright δήλωσε ότι η απόφαση να παντρευτούν στη μέση της νύχτας έγινε για να εκπληρώσουν τα λόγια της ιέρειας τους Sharyn Gunn – που πραγματοποίησε την τελετή δέσμευσης του ζευγαριού.

ΠΗΓΗ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Αντε…και καλους απογονους.

 2. Και καλούς απογόνους.

 3. ΩΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ!

 4. μπου χαχαχαχα.καλα ενταξει..οτι να ναι.

 5. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ?????

 6. Του δώρου τ' κουμπάρου ήταν… του βάζου μιτ βαζιλίν.

 7. Ηρθαν δευτεροι….τους προλαβαν ο Σαμ κι ο Βενιζ

 8. Αδερφαρες αλλητισες κοτουλες

 9. 8 Δεκεμβρίου 2013 – 6:21 μ.μ.

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι ωραίος !!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*