Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Οι πρώτoi γάμοi του ίδιου φύλου σε Αυστραλιανό έδαφος έχουν λάβει χώρα, με δύο άνδρες απο την Καμπέρα, τον Joel Player και τον Alan Wright λέγοντας «δέχομαι» λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε μια συναισθηματική τελετή στο Carillon.

Μπροστά σε 20 καλεσμένους σε μια πεζογέφυρα, το ζευγάρι υποσχέθηκε “αιώνια πίστη» ο ένας στόν άλλον και στις 12.12 στις 7 Δεκεμβρίου 2013 έδωσαν από κοινού το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένο ζευγάρι σε μια χορωδία απο ζητωκραυγές.

Ο κ. Player, 30, και ο κ. Wright, 34, μοιράστηκαν την πρώτη τιμή του γάμου τους με τουλάχιστον ένα άλλο ζευγάρι, τους αυστραλούς πολιτικούς Stephen Dawson και Dennis Liddelow που παντρεύτηκαν έξω από το κοινοβούλιο στις 12.01.

Ο κ. Wright με δάκρυα στα μάτια πήρε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του μόλις έδωσε τους όρκους του.

Ο κ. Wright δήλωσε ότι η απόφαση να παντρευτούν στη μέση της νύχτας έγινε για να εκπληρώσουν τα λόγια της ιέρειας τους Sharyn Gunn – που πραγματοποίησε την τελετή δέσμευσης του ζευγαριού.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


12 thoughts on “Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *