Η ασπιρίνη προλαμβάνει αλλά και καταπολεμά τον καρκίνο

Τρείς διαφορετικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η ασπιρίνη μπορεί να προστατεύσει από τον καρκίνο, αλλά και να βοηθήσει στην θεραπεία του.

Οι μελέτες δημοσιεύθηκαν την περασμένη Τρίτη,  στο Lancet  και στο Lancet Oncology και εκθέτουν τα αποτελέσματα των ερευνών της ομάδος του καθηγητού Peter Rothwell, στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Από το 2007 οι μελέτες και τα πειράματα του καθηγητού Peter Rothwell, κατεδείκνυαν ότι η ασπιρίνη μειώνει το τους θανάτους από καρκίνο.
Το 2010 απέδειξε την ευεργετική επίδραση της ασπιρίνης  στον καρκίνο του παχέως εντέρου, του προστάτη, του στομάχου και των πνευμόνων.
 Η μείωση της θνησιμότητας από καρκίνο, με την

λήψη της ασπιρίνης,  φθάνει στο 20 έως 25%, αναλόγως προς τον όγκο, ενώ αυξάνεται στο 34% όταν η καθημερινή λήψη διαρκεί πέραν της πενταετίας.


Διαβάστε περίληψη των μελετών ΕΔΩ και ΕΔΩ
F.I.

http://filotimia.blogspot.com/
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *