Η αποδοχή του Μ@λ@κ@


Loading...

20 thoughts on “Η αποδοχή του Μ@λ@κ@

 1. Ανώνυμος says:

  ΚΊΝΔΥΝΟΣ

  ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΕΔΊΟΥ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ..

  ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΒΛΑΒΏΝ ΣΤΟ ΠΕΔΊΟ ΕΝΌΤΗΤΟΣ..

  ΣΧΈΣΗ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΔΎΟ ΣΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΊΑ

  ΆΜΥΝΑ

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΜΑΥΤΟΥ..

  SOS

  ΡΉΞΗ ΚΛΩΒΟΥ..

  ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

  ΕΥΦΥΊΑ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΗΔΈΝ

  ΔΙΑΦΥΓΉ

  ΑΠΌΚΡΥΨΗΣ

  ΤΕΛΟΣ…

  ΦΑΕΘΩΝ

  σοκολατακι;

 2. Ανώνυμος says:

  Πες τα ρε stranger τι χα και συρΙζα κτλ κτλ Αυτοί θέλουν το μισος και τον αφανισμό μας.Ελληνες μαζί φυλάμε Θερμοπύλες ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

 3. Ανώνυμος says:

  Μιλησες πολυ καλα…αλλα τοσο καλα που ειναι δυσκολο να κατανοηθει…ειμαστε ποτισμενοι πλεον και ζουμε στις ψευτικες ελπιδες τους…μαλλον χρειαζεται κατι εκτος απο ομιλια που δεν εχει βρεθει ακομα.

 4. Ανώνυμος says:

  Εμείς ως κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… είμαστε ψυχικά και πνευματικά άρρωστοι εδώ και πολλές, πολλές δεκαετίες… αλλά λόγω συμφέροντος δεν το παραδεχόμαστε.

  Οπωσδήποτε η βασική αρχή στις διαπραγματεύσεις είναι να ζητάς πολλά, για πάρεις λίγα!

  Για το χάος και την ελευθερία έχουμε γράψει και εδώ… με το σκεπτικό ότι οι Έλληνες είναι τα κατ' εξοχήν παιδιά του χάους!.. Όχι εμείς, αλλά οι Έλληνες.

  Τι λες που θα βγάλω την μάσκα!! Ξέρεις πόσα χρόνια, με αγάπη και προσήλωση την έφτιαχνα για εμένα;.. για το κατώτατο εγώ μου;

  Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε σύντομα να αλλάξει "φυσιολογικά" η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, με μια ποιο αμερικάνικων συμφερόντων κυβέρνηση… έαν αυτή η κάλπη τις 25/5/2014 δεν δώσει αυτό το αποτέλεσμα για απομάκρυνση του γερμανόφιλου Σαμαρά – Βενιζέλου, με την έλευση ενός ποιο αμερικανόφιλου στα πολιτικά πράγματα… (βλ. και Αβραμόπουλος – Τσίπρας), τότε το καλοκαίρι αναμένεται… πολύ hot. Διότι βομβαρδισμός ενός συμμαχικού κράτους, μπορεί να γίνει και με 8+R… τα ίδια αποτελέσματα μπορεί να φέρει, με ένα συνήθει βομβαρδισμό απο Β52 (και δεν εννοώ το σφηνάκι), βεβαίως, βεβαίως!

  Αυτά.

 5. Ανώνυμος says:

  ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑ ΛΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΜΟΣ ΤΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ

 6. Ανώνυμος says:

  Μια προταση
  κοψε τα συν στις λεξεις
  συν-ειδηση
  συν-αισθημα
  ΑΥΤΑ ειναι τα ζητουμενα
  ΜΑΖΙ εχουμε συναισθημα
  ΜΟΝΟΣ μου εχω αισθημα
  Αυτα τα ολιγα

 7. Maria Vaia says:

  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ !!! ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΩΣ ΔΙΑΓΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΩΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ……

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.. ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ……

  ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ …
  ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.. ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!! ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ !!!!
  ΞΕΝΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΘΑΡΡΟΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ !!!~!

  ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΝΕΝΑΝ…. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ…. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ…. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ…. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ), ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ θεών ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ !!!
  ΑΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..

  ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!
  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ…. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΟΥ….

  ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ
  ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ….
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ…….
  ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!
  ΟΜΩΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ…..
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…………..
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 8. Ανώνυμος says:

  Ε.ΠΑ.Μ.
  120+ Αυτόνομοι πυρήνες ανά την Ελλάδα.
  Κτισμένοι με δουλειά στην γειτονιά από το τίποτα.
  Ελληνές Ενωθείτε!
  Οργανωθείτε!
  Αντισταθείτε!

  Θα μας τα πάρουν όλα, ε'αν δεν σηκωθούμε ενωμένοι…

 9. Ανώνυμος says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ''…ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ…ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ.! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ''ΜΠΑΜ''…ΑΡΑ ΝΙΚΟ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ….ΒΑΣΤΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ..!!! Χρυσα

 10. Ανώνυμος says:

  Η μόνη περίπτωση να άλλαζε κάτι θα ήταν να τους τη φέρναμε όλοι μαζί. Γνωρίζουν καλά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ακόμα πληρώνουμε τα παράνομα χαράτσια τους σαν μακάκες. Αφού εξακολουθούμε να το κάνουμε, φυσικά και δεν χάνουν τον ύπνο τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Αν φύγουν οι γερμανοκίνητες σαμαροβενιζελικές μαριονέτες θα μπουν οι αμερικανοκίνητες τσιπρικές. Αλλά εδώ είναι που μπορεί να υπάρχει και ένας αστάθμητος παράγοντας που δεν αποκλείεται να μας φέρει το καλοκαίρι κάποια "βεγγαλικά". Πήρε κανείς χαμπάρι ότι οι Ρώσοι ακύρωσαν την προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ή κοιμόμαστε;

 11. Ανώνυμος says:

  Αγαπητέ Stranger,
  Σε παρακολουθώ καιρό και περίμενα πότε θα τσακίσεις τον εγωισμό σου. Καθόλου εύκολο έργο και μπράβο σου. Μην χάνεις δύναμη, τώρα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στον προορισμό σου. Καλή συνέχεια.
  Ένας φίλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *