Η απάτη της Σιων στην Γαλλική ΤV, τα μαθήματα υπνωτισμού για αρχάριους…οχι για έλληνες!!!

Η απάτη της Σιων στην Γαλλική ΤV, τα μαθήματα υπνωτισμού για αρχάριους…οχι για έλληνες!!!

Οι Εβραιοσιωνιστές υπνωτιστές με τις τεχνικές τους σε οδηγούν αμέσως στο » Ωωω θεέ μου τι συμβαίνει στο Παρίσι!» συναισθηματική κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο οι επαγγελματίες παραπλανητές απενεργοποιηούν την κριτική της σκέψη σας. Το σοκ και δέος είναι η συνέχεια….ο σοκαρισμένος εγκέφαλος βλέποντας τις εικόνες της τρισδιάστατης αλήθειας, αρχίζει την παθητική επεξεργασία. Στην συνέχεια πέφτει η επανάληψη, η παπαγαλία, έτσι όλα γίνονται μια αλήθεια για την μάζα…και τελικά γίνονται συνείδηση!

Επίσης, αμέσως ρίχνουν ενα τσουβάλι με «εμπειρογνώμονες», οι οποίοι σε μασάρουν με ολα τα είδη των ψυχολογικών εξηγήσεων και παραδειγμάτων…. επαναλαμβάνουν τις προετοιμασίες που προηγήθηκαν απο τους τρομοκράτες (της Σιών) και ούτω καθεξής… Ταυτόχρονα η προσοχή σας γρήγορα θα επικεντρωθεί σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου θέλουν να σου πλασάρουν και τραβάνε την προσοχή σου, ώστε να μην φαίνεται η σκηνοθεσία της δολοφονικής απάτης….

Ενα 95% των πολιτών δεν ξεφεύγει απο τα πλωκάμια της Σιών…και υπνωτίζεται. Ειναι τόσο μεγάλες κουφάλες που ακομα και αν πιστεύεις αυτα που γράφουμε, υποσυνείδητα έχεις την τάση να τους πιστέψεις… πρόσεξε την επανάληψη…πρόσεξε τις μισές αλήθειες οταν σου μιλάνε για τιις δικές τους αλήθειες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού απάτη εις βάρος της παγκόσμιας συνείδησης, πλησιάζουμε ενα σημείο όπου ο πειραματισμός τους αρχίζει να κερδίζει, σίγουρα όταν θα έχουμε απανωτές ανθρωποθυσίες….

Κοιτάξτε ειδικά το βίντεο και την ανάλυση που κάνει ένας αμερικάνος για τα μαθήματα του νοητικού προγραμματισμού… βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα, διοτι και πάλι έχουμε να κάνουμε με μια εβραική απάτη…οι υπάλληλοι της Σιών ειναι λυσασμένα κτήνοι που δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν να «δολοφονούν» και υποσυνείδητα να σε προγραμματίζουν…

Στο επόμενο σας έχω και άλλες πολλές αποδείξεις για την μαφία που κυβερνάει την Ολογραφική τρισδιάστατη απάτη του Μάτριξ….

Δείτε το βίντεο πριν το εξαφανίσουν, δείτε πως οι Σμίθς (οι πράκτορες στο Μάτριξ) πυροβολούν στο δρόμο και οι άλλοι απο την ταράτσα κάνουν βίντεο:

Ο ΚΟΡΑΞ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

7 thoughts on “Η απάτη της Σιων στην Γαλλική ΤV, τα μαθήματα υπνωτισμού για αρχάριους…οχι για έλληνες!!!

  1. Ανώνυμος says:

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ…….. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΛΙΣΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ;;;;; ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!! ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΙΣΩΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ;; ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ; ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ.

  2. Ανώνυμος says:

    O κόσμος αντιδράει παράξενα και στη Γαλλία και παντού. νομίζω ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. είναι αποβλακωμένος και φοβισμένος απο τα αστυνομικά κράτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *