Η Αμερική προειδοποιεί την Ρωσία «Εξωγήινοι μπροστά στο δρόμο μας , θα είναι εδώ το 2012»

Έκθεση του Κρεμλίνου αναφέρει λεπτομερώς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Πούτιν και του αντιπροέδρου της Αμερικής κ. Biden την περασμένη εβδομάδα και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την αμερικανική έκκληση για βοήθεια από την Ρωσία για την εγκαθίδρυση ενός σχεδίου για την πυραυλική άμυνας της γης με την ονομασία “Earth Wide” για την προστασία του πλανήτη μας από εξωγήινη «εισβολή» που αναμένεται ως τα τέλη του 2012 όπως το βλέπουν και οι δορυφόροι NASA.
Τα σύμφωνα με την έκθεση της 21ης Απριλίου που με τίτλο “Awakening” Moon Shocks Scientists As Massive Asteroids Near Earth” που στο το ποιο ενδιαφέρον που είναι να σημειωθεί, είναι η έκθεση που δίνει ελεύθερα πλέον η NSA με έγγραφα της, τα περισσότερα άκρως απόρρητα, με τίτλο «κλειδί για τα εξωγήινα μηνύματα» όπου το 21 ως σύμβολο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, από αυτούς τους εξωγήινους ως επικοινωνία. Και δεν είναι ένα άλλα δύο τα πλοία – άστροπλοια.
Έχει αποκωδικοποιηθεί η γλώσσα από την NSA από την εποχή της συντριβής UFO στο New Mexico της εποχής Roswell, που τα αρχεία αυτά τα έχει – είχε η CIA. Υπάρχει αριστερά της σελίδας φωτογραφία από εφημερίδα της εποχής.
Πιθανό σενάριο θα μπορούσε να είναι ή να συμβεί όπως αυτό που έγινε γνωστό στις 4 Απριλιου 1561 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας όπου εκατοντάδες UFO στον ουρανό εκείνης της ημέρας εμφανιστήκαν , το μαρτυρούν κείμενα εποχής εκείνης που έλεγε: «Αυτό που είχε χαρακτηριστεί ως ένας πόλεμος στον ουρανό, με ένα ευρύ φάσμα της τέχνης που κυμαίνονται από σφαίρες στο δόρυ-όπως φιάλες στις διασταυρώσεις και» πιάτα » . Ο ουρανός ήταν προφανώς γεμάτος από μηχανές, διαφωνώντας στη μάχη, για καλά πάνω από μια ώρα. Η μάχη ήταν τέτοια που ο νικητής θεωρήθηκε επίσης. Σφαιροειδούς ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν που απορρέουν από «κυλινδρικά» μητρικά σκάφη. Μετά το πέρας της μάχης, φαίνεται ένα θαυμάσιο, μαύρο, δόρυ – όπως το Super-πλοίο κάποιο είδος ήρθε από τη σκηνή . Ένα αρχαίο

ξυλόγλυπτο [2η φωτογραφία αριστερά] δημιουργήθηκε από τον Hans Glaser να τεκμηριώνουν το γεγονός. «

Πριν λίγο καιρό Στη Βρετανία ο βασιλικός αστρονόμος λόρδος κ. Μάρτιν ρις
και ο βασιλικός αστρονόμος της Σκωτίας θέλουν Μπράουν έδωσαν κοινή δήλωση για την προειδοποίηση ότι ο πολιτισμός του ανθρώπου έχει πιθανότητες 50% να επιβιώσει έως το 2100 χωρίς να υποστεί τεχνητή καταστροφή.
Η έκθεση αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος κ. Biden δήλωσε στον κ. Πούτιν ότι η Αμερική έχει αναστείλει τον εξοπλισμό των δις δολαρίων προς την διαστημική υπηρεσία και προσανατολίζεται για την κατασκευή μαζικά πλέον στόλου. Τηλεκατευθυνόμενου που θα φέρουν λέιζερ για να περιπολούν σε εξωτερικούς χώρους της Γης.
Σημαντικό και αξίζει να αναφερθεί είναι ότι στην εποχή του προέδρου Ronald Reagan (1911-2004) η εφημερίδα Washington Post Στις 30 Δεκεμβρίου 1983 έδωσε πρωτοσέλιδο τίτλο τον εξής : «μυστήριο ουρανίου σώμα ανακαλύφθηκε πιθανόν τόσο μεγάλο όσο ο Δίας.»

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *