Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ

Ο διττός εαυτός μας είναι το καθαρό ενεργειακό συμπλήρωμα μας, που εδρεύει στα συνδεόμενα (με τον Δημιουργό) ουράνια δώματα. Μας καθοδήγει και μας προστατεύει, μα κυρίως προσπαθεί να διαμορφώσει τα καλυτέρα δυνατά μέλλοντα για εμάς. Συνδέεται μαζί μας κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου μας, παίρνει πληροφορίες από το σώμα μας και τις αξιοποιεί κατάλληλα ώστε να έχουμε ευτυχή αποτελέσματα. Πριν τον ύπνο, είναι θεμιτό να γίνεται μια αναφορά των προβλημάτων ώστε να αποθηκευτούν συνειδητά οι εντολές και ο διττός να αναλάβει δράση αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών.

Να μην καλοδεχτείς τον ύπνο στα κουρασμένα σου μάτια,
προτού επισκοπήσεις τρεις φορές όσα έκανες μέσα στην ημέρα:

«πού το παράκανα; τι πέτυχα; τι δεν έπραξα απ’ όσα έπρεπε να κάνω;»

Χρυσά έπη πυθαγορείων

Ο οργανισμός μας είναι ένα σφουγγάρι γεμάτο νερό, το οποίο είναι αποθηκευμένο με διαφορετικές μορφές. Είναι ένα εργαστήριο όπου πραγματοποιούνται χιλιάδες χημικές αντιδράσεις με βάση το νερό. Το ενεργειακό μας σώμα δίνει πληροφορίες στο νερό του φυσικού μας σώματος. Ένας ηλικιωμένος διαθέτει μόνο 55% νερό. Το έμβρυο που απαιτεί τεράστιο αριθμό πληροφοριών διαθέτει 96%.

Η μαντική και ο ¨καναλισμός¨ είναι πολύ επικίνδυνα. Εκείνος ο οποίος καταφέρνει να αντιληφθεί μελλοντικές δυνατότητες νομίζει ότι αυτό το μέλλον είναι αναπότρεπτο και υποχρεωτικό. Είναι υπερήφανος που μπορεί να προβλέπει ένα γεγονός το οποίο υλοποιείται. Η αλήθεια είναι ότι αγνοεί πως ΑΥΤΟΣ είναι ο «υλοποίητης» του συγκεκριμένου μέλλοντος. Χωρίς αυτόν, αυτό το δυναμικό θα είχε παραμείνει στο έρεβος και δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. Ο καλός οραματιστής είναι εκείνος που βλέπει τα σοβαρά γεγονότα τα οποία δεν πραγματοποιούνται ποτέ.

Ο κύκλος της διττότητας έχει διάρκεια 25920 έτη (ενιαυτός). Εφόσον σύντομα φτάνει στο τέλος του, μας παρέχει ένα επίφοβο δυναμικό (μέλλον). Πολυάριθμες δυνατότητες δημιουργήθηκαν στο μέλλον χωρίς ποτέ να υλοποιηθούν στο παρόν. Σήμερα η ανθρωπότητα αφυπνίζει επικίνδυνα δυναμικά που είναι καταχωνιασμένα εδώ και εκατομμύρια χρόνια στο έρεβος του μέλλοντος. Οι καταστροφές που γίνονται κατά καιρούς δε είναι ποτέ φυσικές, αλλά είναι αποτελέσματα των αρνητικών σκέψεων του ανθρώπου.

Υπάρχουν όντα –σκιές που εκμεταλλεύονται το ανθρώπινο δυναμικό (σκέψεις) για να φτιάξουν τα δικά τους μέλλοντα. Εμφανίζονται στα ανοίγματα του χρόνου κάθε λίγες χιλιάδες χρόνια σαν θεοί από τα άστρα, παραπλανώντας τους πολιτισμούς και παρασέρνοντας τους σε επικίνδυνα μέλλοντικά δυναμικά που οδηγούν στην καταστροφή και επανεκκίνηση της ανθρωπότητας. Το άνοιγμα του τελευταίου κύκλου είναι πολύ κοντά και τα ιδία όντα παραμονεύουν να εμφανιστούν σαν εξωγήινοι θεοί – σωτήρες, άλλα στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι ασώματοι αρχαίοι δαίμονες που ψάχνουν την υλοποίηση τους. Η αποδοχή τους από την ανθρωπότητα βασίζεται στην μυθολογία κάθε φυλής και στα κανάλια της νέας εποχής. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενδιαμέσων, παραπλανούνται από τους σπεσιαλίστες της πλάνης ώστε να δημιουργήσουν δυναμικά εξωγήινης έλευσης που στην πραγματικότητα θα είναι η καταστροφή (για άλλη μια φορά) του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο άνθρωπος πρέπει να ελέγξει τις σκέψεις του για να μην εγκλωβιστεί για άλλα 25,920 χρόνια στο χαοτικό έρεβος που ζει τώρα. Οι θετικές σκέψεις με την βοήθεια του θεϊκού εαυτού μας (διττού) θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε μέλλοντα που θα εξυψώσουν πάλι τον άνθρωπο σε θεϊκό ον. Όλα είναι μια πλάνη, η μόνη αλήθεια είναι η επιθυμία της ψυχής για ελευθέρωση.

Συνεχίζεται…
diogeneis.blogspot.gr

2 thoughts on “Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΙΤΤΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ

 1. Ανώνυμος says:

  B.W. Ποια είναι η χρησιμότητα της διττότητας του χρόνου;
  Εάν κάνω μια ερώτηση, ξέρω ότι χρειάζομαι χρόνο για να πάρω μια απάντηση. Αλλά αν σβήσω τον χρόνο μεταξύ της ερώτησης και της απάντησης παίρνω το ένστικτο ή την διαίσθηση. Παρ’ όλα αυτά, στον μη αντιληπτό χρόνο, πρέπει να διαχωριστώ, ώστε να είναι δυνατόν να απαντηθεί η ερώτηση σε διαφορετικό χρόνο. Και εγώ, στον δικό μου χρόνο, παίρνω ένα ένστικτο ή μια διαίσθηση σε κάθε λεπτό, καθώς ο διττός θα απαντήσει τις ερωτήσεις μου στον δικό του χρόνο. Αυτή είναι η κύρια ιδέα
  B.W. Λέτε ότι οι αρχαίοι είχαν επίγνωση όλων αυτών.

  Απέδειξα μέσω του Ελληνικού Αλφάβητου ότι αυτός ο νόμος ήταν ευρέως γνωστός, επειδή η κίνηση των μορίων απαιτεί να ακολουθούνται διπλές διακλαδώσεις. Αυτές είναι σημεία υποχρεωτικής διόδου: υπάρχουν 27. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία σχηματίζει ένα γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου. Αλλά οι Έλληνες δεν έχουν αλφάβητο με 24 γράμματα, από το άλφα ως το ωμέγα, αλλά 27. Η εύρεση των τριών ξεχασμένων γραμμάτων με ενθάρρυνε σε αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη. Και δεν είναι τυχαίο ότι στο μακρινό παρελθόν, τα Ελληνικά γράμματα χρησίμευαν και στην αρίθμηση. Αυτό μου επέτρεψε να αποδείξω ότι πράγματι σχετιζόταν με την επιτάχυνση της κίνησης της διττότητας η οποία, όπως και το Ελληνικό Αλφάβητο, πηγαίνει από το 1 στο 10, από το 10 στο 100 και από το 100 στο 1000. Η επιτάχυνση  = 100 ξαναβρίσκεται ανάμεσα στο ωμέγα και στο άλφα αφού ώρα σημαίνει διαίρεση του χρόνου.
  θα τα βρείτε εδώ:http://www.better-world.gr/el/info/synentefksi/item/18-garnier-malet-nea-synenteuxi.html
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.