20:58 - 07/12/2014

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΒΡΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!…ασε το Νταβούντογλου να λέει…..

Το Λιοντάρι της Αιγύπτου βρυχήθηκε για την Κύπρο! ! !

Δεινή ήττα των Τούρκων στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας.

ΖΗΤΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΡΕΜΒΑΖΕΙ ! ! !

Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»
που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες
στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.

Η πρωτοφανής αυτη εξελιξη οφείλεται αποκλειστικά στην αποφασιστικότητα του απελευθερωτή της Αιγύπτου,Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, που κατέστησε σαφές σε ολα τα επίπεδα πως υπάρχει μονο μια Κύπρος με μέρος υπό κατοχή και όχι “Τουρκικη Δημοκρατια της Βόρειας Κύπρου” οπως επιθυμούσαν η Τουρκία και οι δορυφόροι της. Και το πέτυχε, την ωρα που ο Ελληνισμός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου με τους τσέτες προ των πυλών.

…………πάντως οι τούρκοι…………Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία «ζει και τρώει» με τα κρατικά επιδόματα χωρίς να δουλεύει ποτέ!!!

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά… το σύστημα δεν λειτούργησε ακριβώς έτσι. Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το 20%. Το άλλο 80% ζει με τo λεγόμενο Hartz IV (σύστημα κοινωνικών παροχών).
Το 70% των παιδιών τους δεν έχει απολυτήριο.

Παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, είναι άνεργος και δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 ?.

Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 ?, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes ή BMW», λέει ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη.

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Αφηστε το σχολιο σας εδω ..
 2. 0
  0
  Το άρθρο γράφει ανακρίβειες και ίσως έχει τον σκοπό του. Στην πραγματικότητα τα πράγματα έχουν ώς εξής.
  26% του πληθυσμού που ζεί στη Γερμανία είναι Τούρκοι.
  Για να έχεις δικαίωμα στην κοινωνική παροχή πρέπει 1. Να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 12 μήνες συνεχόμενους ώστε να πάρεις επίδομα ανεργίας για ένα χρόνο το 70% του μισθού που έπερνες πριν μείνεις άνεργος. Στον δεύτερο χρόνο άν δεν έχεις βρεί δουλειά, μπαίνεις στο πρόγραμμα της πρόνοιας που σου εξασφαλίζει με 370ευρώ τον μήνα ανεξερέτως εθνικότητας το φαγητό σου. Επίσης σου αναλαμβάνουνε και το νοίκι. Στη Γερμανία συνηθως το ενοίκιο περιλαμβάνει και την θέρμανση.
  2. Το επιδομα παιδιού είναι 184 ευρώ τον μήνα για κάθε πρώτο και δεύτερο παιδί. Απο το τρίτο και τέταρτο παιδί είναι 30-40 ευρώ λιγότερο και απο το πέμπτο και έκτο ακόμα λιγότερο.
  3. Περιλαμβάνεται η ασφάλεια υγείας και ένα υποτιπόδες ένσημο.
  4. Το ρεύμα το πληρώνεις απο τα 370 που σου δίνουνε για να ζήσεις.
  5. Στη δημόσια συγκοινωνία σου παρέχουνε μόνο έκπτωση. Άρα την πληρώνεις απο αυτά που σου δίνουνε για να ζήσεις.
  Αυτή την στιγμή, οι τούρκοι είναι οι επιτυχέστεροι επιχηρηματίες της χώρας και έχουν καταφέρει να κρατούν σημαντικά πόστα και επομένως να επηρεάζουν θετικά στην οικονομία της.
  Εκείνο που διέφυγε του αρθρογράφου είναι οτι άπαξ και πέσεις στα δόντια της πρόνοιας θα τραβήξεις τα πάνδεινα γιατί σε θεωρούν απόβρασμα της κοινωνίας και χαραμοφάη και δεν διστάζουν να σου το λένε κατάμουτρα αφού θεωρούν οτι σε πληρώνουν απο την τσέπη τους ενώ στην πραγματικότητα και επαναλαμβάνω ανεξαρτήτου εθνικότητας, ώς εργαζόμενος πληρώνεις μιά ασφάλεια ανεργείας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αναλόγως τον μισθό που πέρνεις για να ασφαλήσεις αυτήν την άτυχη στιγμή. Αρα τα χρήματα που σου δίνουνε είναι δικά σου ΠΡΟ πληρωμένα λεφτά και αυτοί στην ουσία είναι οι διαχειριστές αυτού του ποσού.
  Εκτός αυτού σε αναγκάζουν απειλώντας σου να σου κόψουνε τα πάντα και μάλιστα πληρώνεις και πρόστιμα όταν δεν προσαρμόζεσαι στις διαταγές τους. Αυτές μπορεί να είναι απο προσκόμηση εγγράφων μέχρι αποδεικτικά στοιχεία προσπάθειας εύρεσης νέας απασχόλησης αλλά και άρνησης ανάληψης μιάς προτεινόμενης απο αυτούς απασχόλησης, συνήθως μετά την δεύτερη προσφορά τους.
  Επίσης μέχρι πρότεινος υποχρεώνανε τους άνεργους να αναλάβουν εργασίες για 1 ευρώ την ώρα.
  Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μπεί στην πρόνοια χωρίς να έχει δουλέψει πιό μπροστά τουλάχιστον εναν συνεχόμενο χρόνο. Δεν χρειάζεται να έχει την γερμανική υπηκοότητα.
  Τα παιδιά αλλα και οι ενήληκες που θέλουν να προσανατολιστούν επαγγελματικά αλλού ή να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και παίρνουν χρήματα απο την πρόνοια, μπορούν με λίγη τύχη να μπούν σε κοινωνικά προγράμματα σχολές που τους βοηθούν να βρεθεί ευκολότερα μιά θέση εργασίας.
  Ετσι είναι η αλήθεια κ. αρθρογράφε.
 3. 0
  0
  Δεν κατάλαβα χριστό….το άρθρο ξεκίνησε να μιλάει για την Αίγυπτο και Κύπρο,και μας πήγε στους Τούρκους μετανάστες στην Γερμανία?????????
 4. 0
  0
  ilios me vroxi stik kallithea…kalimeres
 5. 0
  0
  Ποια ειναι η ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο? Γιατί δεν την βάζετε και δημιουργείτε πλαστές εντυπώσεις? Το άρθρο ειναι παλιό δεν συνέβησαν χτές αυτά τα πράγματα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί