Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:58 - 07/12/2014

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΒΡΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!…ασε το Νταβούντογλου να λέει…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Λιοντάρι της Αιγύπτου βρυχήθηκε για την Κύπρο! ! !

Δεινή ήττα των Τούρκων στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας.

ΖΗΤΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΡΕΜΒΑΖΕΙ ! ! !

Η αποφασιστική στάση της Αιγύπτου κι άλλων αραβικών και αφρικανικών χωρών να μην κάνουν αποδεκτή αναφορά σε «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»
που επιθυμούσε η Τουρκία στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, (OIC), είχε σαν αποτέλεσμα η σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών που συνεδρίαζε μέχρι χθες
στη Νέα Υόρκη να ολοκληρωθεί χωρίς να εκδοθεί ψήφισμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως δεν θυμούνται εδώ και αρκετά χρόνια να έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
στον οργανισμό αυτό, με 56 κράτη μέλη, από την Αφρική και την Ασία.

Η πρωτοφανής αυτη εξελιξη οφείλεται αποκλειστικά στην αποφασιστικότητα του απελευθερωτή της Αιγύπτου,Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, που κατέστησε σαφές σε ολα τα επίπεδα πως υπάρχει μονο μια Κύπρος με μέρος υπό κατοχή και όχι “Τουρκικη Δημοκρατια της Βόρειας Κύπρου” οπως επιθυμούσαν η Τουρκία και οι δορυφόροι της. Και το πέτυχε, την ωρα που ο Ελληνισμός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου με τους τσέτες προ των πυλών.

…………πάντως οι τούρκοι…………Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία «ζει και τρώει» με τα κρατικά επιδόματα χωρίς να δουλεύει ποτέ!!!

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά… το σύστημα δεν λειτούργησε ακριβώς έτσι. Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το 20%. Το άλλο 80% ζει με τo λεγόμενο Hartz IV (σύστημα κοινωνικών παροχών).
Το 70% των παιδιών τους δεν έχει απολυτήριο.

Παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, είναι άνεργος και δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 ?.

Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 ?, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes ή BMW», λέει ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη.

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 12/07/2014 @ 8:59 ΜΜ

    Αφηστε το σχολιο σας εδω ..

  2. Ανώνυμος 12/07/2014 @ 10:48 ΜΜ

    Το άρθρο γράφει ανακρίβειες και ίσως έχει τον σκοπό του. Στην πραγματικότητα τα πράγματα έχουν ώς εξής.
    26% του πληθυσμού που ζεί στη Γερμανία είναι Τούρκοι.
    Για να έχεις δικαίωμα στην κοινωνική παροχή πρέπει 1. Να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 12 μήνες συνεχόμενους ώστε να πάρεις επίδομα ανεργίας για ένα χρόνο το 70% του μισθού που έπερνες πριν μείνεις άνεργος. Στον δεύτερο χρόνο άν δεν έχεις βρεί δουλειά, μπαίνεις στο πρόγραμμα της πρόνοιας που σου εξασφαλίζει με 370ευρώ τον μήνα ανεξερέτως εθνικότητας το φαγητό σου. Επίσης σου αναλαμβάνουνε και το νοίκι. Στη Γερμανία συνηθως το ενοίκιο περιλαμβάνει και την θέρμανση.
    2. Το επιδομα παιδιού είναι 184 ευρώ τον μήνα για κάθε πρώτο και δεύτερο παιδί. Απο το τρίτο και τέταρτο παιδί είναι 30-40 ευρώ λιγότερο και απο το πέμπτο και έκτο ακόμα λιγότερο.
    3. Περιλαμβάνεται η ασφάλεια υγείας και ένα υποτιπόδες ένσημο.
    4. Το ρεύμα το πληρώνεις απο τα 370 που σου δίνουνε για να ζήσεις.
    5. Στη δημόσια συγκοινωνία σου παρέχουνε μόνο έκπτωση. Άρα την πληρώνεις απο αυτά που σου δίνουνε για να ζήσεις.
    Αυτή την στιγμή, οι τούρκοι είναι οι επιτυχέστεροι επιχηρηματίες της χώρας και έχουν καταφέρει να κρατούν σημαντικά πόστα και επομένως να επηρεάζουν θετικά στην οικονομία της.
    Εκείνο που διέφυγε του αρθρογράφου είναι οτι άπαξ και πέσεις στα δόντια της πρόνοιας θα τραβήξεις τα πάνδεινα γιατί σε θεωρούν απόβρασμα της κοινωνίας και χαραμοφάη και δεν διστάζουν να σου το λένε κατάμουτρα αφού θεωρούν οτι σε πληρώνουν απο την τσέπη τους ενώ στην πραγματικότητα και επαναλαμβάνω ανεξαρτήτου εθνικότητας, ώς εργαζόμενος πληρώνεις μιά ασφάλεια ανεργείας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αναλόγως τον μισθό που πέρνεις για να ασφαλήσεις αυτήν την άτυχη στιγμή. Αρα τα χρήματα που σου δίνουνε είναι δικά σου ΠΡΟ πληρωμένα λεφτά και αυτοί στην ουσία είναι οι διαχειριστές αυτού του ποσού.
    Εκτός αυτού σε αναγκάζουν απειλώντας σου να σου κόψουνε τα πάντα και μάλιστα πληρώνεις και πρόστιμα όταν δεν προσαρμόζεσαι στις διαταγές τους. Αυτές μπορεί να είναι απο προσκόμηση εγγράφων μέχρι αποδεικτικά στοιχεία προσπάθειας εύρεσης νέας απασχόλησης αλλά και άρνησης ανάληψης μιάς προτεινόμενης απο αυτούς απασχόλησης, συνήθως μετά την δεύτερη προσφορά τους.
    Επίσης μέχρι πρότεινος υποχρεώνανε τους άνεργους να αναλάβουν εργασίες για 1 ευρώ την ώρα.
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει μπεί στην πρόνοια χωρίς να έχει δουλέψει πιό μπροστά τουλάχιστον εναν συνεχόμενο χρόνο. Δεν χρειάζεται να έχει την γερμανική υπηκοότητα.
    Τα παιδιά αλλα και οι ενήληκες που θέλουν να προσανατολιστούν επαγγελματικά αλλού ή να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και παίρνουν χρήματα απο την πρόνοια, μπορούν με λίγη τύχη να μπούν σε κοινωνικά προγράμματα σχολές που τους βοηθούν να βρεθεί ευκολότερα μιά θέση εργασίας.
    Ετσι είναι η αλήθεια κ. αρθρογράφε.

  3. Δεν κατάλαβα χριστό….το άρθρο ξεκίνησε να μιλάει για την Αίγυπτο και Κύπρο,και μας πήγε στους Τούρκους μετανάστες στην Γερμανία?????????

  4. ilios me vroxi stik kallithea…kalimeres

  5. Ανώνυμος 12/08/2014 @ 9:43 ΠΜ

    Ποια ειναι η ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο? Γιατί δεν την βάζετε και δημιουργείτε πλαστές εντυπώσεις? Το άρθρο ειναι παλιό δεν συνέβησαν χτές αυτά τα πράγματα.

  6. palia seira max hendrum?///

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*