Η άνοδος των ευρωσκεπτικιστών – ο τρόμος των ευρωκρατών-Βίντεο

Graffiti και αυτοκόλλητα με συνθήματα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ γέμισαν την Χάγη και το Άμστερνταμ.
Δείτε το βίντεο στο read more…

Γράφει μεταξύ άλλων στο Huffington Post, ο Nigel Farage, ηγέτης του UKIPΣύνδεσμος

«Είναι αλήθεια ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε απόλυτο χάος. Οι οργανισμοί αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας έχουν υποβαθμίσει τα χρέη της Ιρλανδίας σε ‘junk’ (σκουπίδια), οι Έλληνες δεν τα καταφέρνουν, οι Ιταλοί βρίσκονται σε χάος και φήμες κυκλοφορούν για το ενδεχόμενο μιας μαζικής συνταγματικής αλλαγής, προκειμένου να υπερασπιστεί τα όνειρά της.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η επιλογή που αντιμετωπίζουν οι θιασώτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σαφής – είτε να πέσουν όλοι μαζί ή να καταρρεύσουν. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι, ενώ η ελίτ θα έκαναν το άλμα, οι λαοί της Ευρώπης δεν θα πείθονταν. Αυτό που βλέπουν γύρω τους είναι τα θεμέλια του ευρώ, τα κέρματα στην τσέπη τους, να υπονομεύονται και μαζί με αυτό η προσωπική τους ευημερία. Και να θυμάστε ότι μόνο δύο από τις 27 χώρες είχαν ψηφίσει αν θέλουν το ευρώ, η Δανία και η Σουηδία, και οι δύο είχαν ψηφίσει ‘ΟΧΙ’. Στους υπόλοιπους τους επιβλήθηκε. Έφτασε με τον πληθωρισμό και τεχνάσματα. Υπάρχει μια σιωπηρή αποδοχή ενός οικονομικού γεγονότος, αλλά όχι η πίστη, ούτε η αγάπη για το σύμβολο.

Ακόμη χειρότερα, η επιλογή για την ελίτ περιπλέκεται από τη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου. Απλά κοιτάζοντας τις δημοσκοπήσεις αυτή την εβδομάδα φαίνεται καθαρά το πρόβλημα. Το YouGov και το Angus Reid και τα δύο έχουν τους Βρετανούς να παίρνουν μια εντυπωσιακά στάση ανάλογη του UKIP (του κόμματος του Frage) για απόσυρση από την ΕΕ με ποσοστό ο 1 στους 2! Για πρώτη φορά το 50% των ερωτηθέντων λέει ‘αρκετά’. Η στατιστική ανάλυση είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Από όλους τους τομείς της κοινωνίας, από όλα τα μέρη της χώρας και με υποστηρικτές από όλα τα κόμματα, όλοι θέλουν τώρα την απόσυρση.

Η θέση αυτή υποστηρίζεται τώρα από μια τεράστια πλειοψηφία εκείνων που ενδέχεται να ψηφίσουν, και μια σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία εκείνων που δικαιούνται να το πράξουν. Αλλά δεν υποστηρίζεται από τα κουρασμένα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα στη Βρετανία, ενώ το UKIP έχει την απόσυρση από την ΕΕ ως την βασική του πολιτική. Και ειλικρινά αυτό τρομάζει όσους βρίσκονται στην εξουσία, ξέρουν ότι βρίσκονται σε ξεκάθαρη δυσαρμονία με το κοινό».

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *