Ηταν να μην αρχίσει…

Κάπου κάποτε θα ξεσπούσε βρέ παιδιά.Τόση πίεση τοσες περικοπές λειτουργουν σαν μια χύτρα ταχύτητος παλιάς τεχνολογίας.

Αν δεν την ανοίξεις την βαλβίδα θα εκραγεί.Κάτω απο όλα τι υπάρχει.Μα η ελειψη χρημάτων, ονείρων, μέλλοντος ασε που χάνουμε αυτά που έχουμε τα βασικά τα λίγα τα απαραίτητα.Το να αρχίσουμε εμφύλιο ποιός ειναι με τους Ελληνες και ποιός με τους μετανάστες απολύτος κανένα νόημα δεν έχει.
Τώρα οι Ελληνες δεν…. θα ειναι πια φιλόξε! νοι.Τα τελευταία χρόνια τραβήξαμε πολλά απο τους ξένους.Μένω στα Πατήσια και κάτι ξέρω.Τσάτρα πάτρα την παλευαμε την κλοπή την ενοχλιση και την βία απο τους ξένους.Το θέμα ειναι οτι τωρα ξέφυγε.Ανοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.Τρόμαξε ο κόσμος.Και αυτός ο τρόμος θα φέρει πολλά.Αραγε την νύχτα στα στενά που είναι κάθετα στην Πατησίων κυκλοφορεί Ελληνας???Χα ανέκδοτο.Μάλλον θα χρειαστεί να πάρει την σκούπα και το φαράσι ειτε στρατός είτε αστυνομία.Δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής.Αλλα ενα σπασμένο χέρι και μια κλοπή τσάντας με έκανε…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_9355.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *