14:59 - 05/02/2015

ΗΠΑ: Σάλος με την εβραϊκής καταγωγής γερουσιαστή των Δημοκρατικών που δεν θέλει οι Εβραίοι να παντρεύονται με μη Εβραίους μήπως «αφομοιωθούν»

Η Debbie Wasserman Schultz είναι μέλος του Κογκρέσσου από τη Φλόριντα και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Αυτή η θέση την κάνει μια από τις πιο ισχυρές πολιτικούς στις ΗΠΑ.

Είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής, και πάντοτε έθετε τον Ιουδαϊσμό στην πρώτη γραμμή της πολιτικής της. Είναι ενεργή στο Εθνικό Εβραϊκό Δημοκρατικό Συμβούλιο, το οποίο έχει δεδηλωμένο στόχο την προώθησης των «εβραϊκών αξιών» στο κόμμα των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, τώρα δέχεται την κατακραυγή της αριστεράς στις ΗΠΑ, επειδή επιτέθηκε στις εβραϊκές επιγαμίες και την «αφομοίωση». Ηχητικό της απόσπασμα παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο από μια ομιλία που έδωσε η Schultz στο παράρτημα της Εβραϊκής Ομοσπονδίας (Jewish Federation) στην Φλόριντα στις 16 Ιανουαρίου 2015.

Λέει η Schultz ότι οι Εβραίοι “έχουν το πρόβλημα της αφομοίωσης. Έχουμε το πρόβλημα της επιγαμίας” (“We have the problem of assimilation. We have the problem of intermarriage”).

Φυσικά, αν ήταν στην θέση της κάποιος άλλος κορυφαίος Δημοκρατικός και είχε επιτεθεί σε κάθε είδους επιγαμία, θα είχε “σταυρωθεί” από τα ΜΜΕ. (Εάν οποιοσδήποτε πολιτικός στην “Δύση” είχε κάνει παρόμοια δήλωση θα τον είχαν εντάξει στην Κου Κλουξ Κλαν…).

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ
  ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ?
  ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ "ΕΞ'ΕΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ"
  ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΖΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑΣ

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΩΖΑΝΗ
 2. 0
  0
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ DEBBIE ΑΛΛΑ DEBBO…
 3. 0
  0
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ DEBBIE ΑΛΛΑ DEBBO…ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΥΠΟY MICHELLE OBAMΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ''DEBBIE'' ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
 4. 0
  0
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί