ΗΠΑ-Πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Ιράν τον Απρίλιο…Το Ισραήλ θα χτυπήσει πρώτο (Δείτε πως)

Η Ουάσινγκτον ανέφερε σε δημοσιεύματα της πως ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λίο Πανέτα ανησυχεί για την αυξανόμενη πιθανότητα να εξαπολύσει το Ισραήλ επίθεση μέσα στους επόμενους μήνες κατά του Ιράν(ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ), πιθανότητα τον Απρίλιο, το Μάιο ή τον Ιούνιο.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Τα επίκαιρα και τα επερχόμενα…

ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ της Βρετανίας έφεραν την πρόσφατη, αυθόρμητη μάλλον κατευθυνόμενη, επίθεση-λεηλασία της πρεσβείας της στην Τεχεράνη, από τους «Επαναστάτες Φοιτητές», στην οποία η Βρετανία απάντησε με εκκένωση της πρεσβείας και ανάκληση της διπλωματικής της αποστολής και εκδίωξη της αντίστοιχης ιρανικής από το Λονδίνο. Ακολούθησε, την περασμένη εβδομάδα, νέα επέκταση των κυρώσεων της Ε.Ε. που πλήττουν άλλες 180 εταιρείες και αξιωματούχους του Ιράν και μελετάται η επιβολή πετρελαϊκού εμπάργκο στο Ιράν.

Ταυτόχρονα, και σε μία κίνηση συμπαράστασης η Γαλλία, η Γερμανία και η Ολλανδία ανακάλεσαν τους πρεσβευτές τους, η Νορβηγία έκλεισε, προσωρινά, την πρεσβεία της και η Ιταλία απαίτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια των διπλωματών της στο Ιράν.

200.000 Ιρανικοί πύραυλοι σημαδεύουν το Ισραήλ!
Τα γεγονότα αυτά, όμως, στο σύνολό τους, είναι δυνατόν να κλιμακώσουν και να οδηγήσουν σε εκτός ελέγχου αντιδράσεις με αποτέλεσμα οι κυρώσεις κατά του Ιράν, αντί να επιβραδύνουν το πυρηνικό πρόγραμμά του, να το επιταχύνουν και να προκαλέσουν πολέμους πριν ή μετά την ολοκλήρωσή του.

Αναλογιζόμενοι τις συνεχιζόμενες δολοφονίες των ανυποχώρητων διαδηλωτών από το αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ, μπορούμε με βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι ο Αχμαντινεντζάντ θα προσπαθήσει να μην υστερήσει του συμμάχου του.Τα γεγονότα αυτά, όμως, στο σύνολό τους, είναι δυνατόν να κλιμακώσουν και να οδηγήσουν σε εκτός ελέγχου αντιδράσεις με αποτέλεσμα οι κυρώσεις κατά του Ιράν, αντί να επιβραδύνουν το πυρηνικό πρόγραμμά του, να το επιταχύνουν και να προκαλέσουν πολέμους πριν ή μετά την ολοκλήρωσή του.

Αναλογιζόμενοι τις συνεχιζόμενες δολοφονίες των ανυποχώρητων διαδηλωτών από το αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ, μπορούμε με βεβαιότητα να προβλέψουμε ότι ο Αχμαντινεντζάντ θα προσπαθήσει να μην υστερήσει του συμμάχου του.
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι στο Ιράν οι διαφωνούντες στρατιωτικοί πρόσκεινται στον Αγιατολάχ Αλί Χαμενέι, που προσδίδει σοβαρές διαστάσεις στην κίνησή τους. Εις πάσαν όμως περίπτωση η «Ιρανική Άνοιξη» αποτελεί μια πάρα πολύ δύσκολη προοπτική.

Η ανθρωπότητα, περιδεής, παρακολουθεί το υφιστάμενο παγκόσμιο σύστημα ασφαλείας και διαπιστώνει ότι είναι ατελέσφορο και ανίκανο να αποτρέπει τη δημιουργία συνθηκών που οδηγούν σε «αναπόφευκτους πολέμους».

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΙΡΑΝ..

 http://www.eglimatikotita.gr/2012/02/blog-post_6764.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *