ΗΠΑ: Έτοιμος ο νόμος για τους «τρανς μαθητές»

Ένας νέος νόμος που διατυπώνει τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ (transgender) μαθητών από το νηπιαγωγείο (!) μέχρι την 12η τάξη (Τρίτη Λυκείου για μας) πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στην Καλιφόρνια την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το FOX NEWS.

Για να είναι έτοιμες, οι σχολικές διευθύνσεις αναθεωρούν τις διατάξεις για τα αποδυτήρια, προγραμματίζουν κατάρτιση ‘ευαισθησίας’ για το προσωπικό και επανεξετάζουν τους κώδικες ενδυμασίας για τους μαθητές.

ΚΟ: Ο όρος ‘transgender’ (ή ‘διεμφυλικός’) δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου», αλλά «επιλογή φύλου», σύμφωνα με την «ταυτότητα φύλου». Ο νόμος αυτός υποχρεώνει τα σχολεία να επιτρέπουν την πρόσβαση στις τουαλέτες και τα αποδυτήρια στους μαθητές σύμφωνα με την «επιλογή» τους, δηλαδή σύμφωνα με τη «γνώμη» που έχει ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια για το φύλο του/της. Διάβασε: ΗΠΑ: Νόμος στην Καλιφόρνια υποχρεώνει τα σχολεία να αφήνουν τους μαθητές να «επιλέγουν» την τουαλέτα που ταιριάζει στην «ταυτότητα φύλου» τους

Ο μαθητής από την Καλιφόρνια, Cassidy Lynn Campbell : “κορίτσι” και “homecoming βασίλισσα του σχολείου”Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Όμως, οι εκπαιδευτικοί παρακολουθούν και περιμένουν. Ο πρώτος-του-είδος νόμος θα μπορούσε να ανασταλεί μέσα σε λίγες μέρες από την έναρξή του, αν λόγω ενός δημοψηφίσματος για την κατάργησή του πληροί τις προϋποθέσεις για ψήφιση.
Για να αποκτήσει μια δημόσια ψηφοφορία για το νόμο, ένας συνασπισμός «συντηρητικών» ομάδων, έχει συλλέξει εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές. Οι επαρχίες έχουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου να τις επαληθεύσουν, μέσω δειγματοληπτικών ελέγχων.

Ο υπουργός της πολιτείας μπορεί να εγκρίνει το δημοψήφισμα, να καθορίσει ότι απέτυχε ή να διατάξει την επανεξέταση της κάθε υπογραφής.

«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί όταν τα παιδιά έρθουν πίσω από τις διακοπές των Χριστουγέννων», δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Steve Knight, ο οποίος καταψήφισε το νόμο, όπως αναφέρει το AP. «Θα υπάρχουν 15χρονα κορίτσια που θα μιλούν στις τουαλέτες και θα είναι αγόρια; Τι πρόκειται να κάνουν; Να φωνάξουν; Να τρέξουν έξω;»

«Βρήκαμε μια ισορροπία ανάμεσα στις ευαισθησίες που σχετίζονται με την ταυτότητα του φύλου, όχι μόνο για τους μαθητές που βιώνουν μια αλλαγή στην κατάσταση του φύλου τους, αλλά για τους μαθητές που θα είναι στις ίδιες εγκαταστάσεις, στις ίδιες τάξεις και στις ίδιες ομάδες», είπε ο σύμβουλος Keith Bray.

Η Christy Musser μητέρα τριών παιδιών, είπε ότι σχεδιάζει να πάρει τα δύο από τα τρία παιδιά της που πάνε σχολείο από τα δημόσια σχολεία της Νότιας Καλιφόρνιας.

Ο μεγαλύτερος γιος της θα παραμείνει στο γυμνάσιο, όπου είναι μαθητής της δευτέρας, αλλά η Musser είπε ότι η κόρη της που πάει στην όγδοη τάξη, αισθάνεται τόσο άβολα να είναι με έναν τρανσέξουαλ μαθητή στην τουαλέτα ή στα αποδυτήρια ώστε διένειμε φυλλάδια σχετικά με το δημοψήφισμα στο σχολείο.

«Αυτή τη στιγμή στη ζωή τους, αυτά τα παιδιά είναι μικρά, αθώα και μόλις μαθαίνουν για τον εαυτό τους και το σώμα τους και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν αγόρια έρχονται στα αποδυτήρια και τα κοιτάζουν ή το αντίστροφο», είπε.

9 thoughts on “ΗΠΑ: Έτοιμος ο νόμος για τους «τρανς μαθητές»

 1. Ανώνυμος says:

  Σαν πάς εις το όρος μιά φόρα οι αετοί θα σε σταμπάρουν.Είναι αρχαία παράδοδη ναι τοσο αρχαία.Για όλους ενδιαφερουντε μα για εκείνους που το επισκεφθηκαν ακόμα λίγο ακόμη.Εκεί λιπον αν είσαι αητός θα μάθεις και τους λόγους.Ο λύκος τριγυρνα εκει κι ολα τα μυριζει ακόμα και τα ελατα που ξέρει πως λυγιζουν.Φοβάτε ο ατιμος κι όλο ψαχουλευη περιπολείες για να δείς πρεπει Θεο να έχεις

 2. Ανώνυμος says:

  Μαμα,μαμα ελα να σου γνωρισω τους συμμαθητες μου,
  αυτη ειναι η Φλωρα,αυτος ειναι ο Φλωρος κι εκεινο ειναι το Φλουρι

 3. Ανώνυμος says:

  ειναι τρελλός ειναι τελλός…ε αφού ειν οδι αβολος ορθώς ….πες μου τι κάνει ο Θεός πες του πως οδηγουντε στην πιο μεγάλη θλιψη

 4. xenofon says:

  ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

  Εφόσον δεν είδα, με βαθύτατη λύπη για άλλη μια φορά, κανέναν από τους 300 του κοινοβουλίου να αισθανθούν έστω και το ελάχιστο σκίρτημα ευαισθητοποίησης στις υποκρυπτόμενες απαράδεκτες και άκρως αντιδημοκρατικές αντενδείξεις του μηνύματος, θα το κάνω εγώ ως απλός Έλληνας πολίτης.

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ
  Κύριε Σαμαρά, και για όλους όσους αντιπροσωπεύεται, η κοινή λογική λέει πως ευχαριστούμε κάποιον ή κάποιους για τις θυσίες στις οποίες αυτοί υποβάλλονται επειδή οικειοθελώς και αυτοβούλως αυτοί θυσιάζουν μέρος ή και ολόκληρη την προσωπική και οικογενειακή τους δυνατότητα διαβίωσης και επιβίωσης για κάποιον ευγενή στόχο της πατρίδας τους.
  Θαρρώ όμως πως η θυσιαζόμενη μερίδα της κοινωνίας μας (σκοπίμως και κυνικώς επιλεγμένη από εσένα και το σινάφι σου, ως η ασθενέστερη και πιο τρωτή τάξη, αυτή των ιδιωτικών, δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, προς διασφάλιση όλων εκείνων που απομύζησαν τον εθνικό πλούτο ως κοινοί λωποδύτες) ουδέποτε συναίνεσε ούτε προσφέρθηκε για την όποια θυσία. Απλούστατα εξαναγκάστηκε από εσάς όλους σε μια απίστευτη εξαθλίωση ως το μαύρο πρόβατο της εξιλέωσης. Πόσο ασύστολα κυνικός και θρασύς μπορεί να είναι κάποιος που ευχαριστεί για το θανάσιμο κακό που έχει προκαλέσει στους συμπολίτες του;

  ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
  Εμφανίστηκες στο τηλεοπτικό παράθυρο δήθεν να αποτίσεις φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης για τους δόλιους εκείνους πολίτες που κατακρεουργημένοι από άδικα χαράτσια, φόρους, παρακρατήσεις και περικοπές, ασύμμετρη ακρίβεια πρώτων αγαθών, έχουν οδηγηθεί στην κατάθλιψη, στην αυτοκτονία, στην πείνα, στο κρύο του πεζοδρομίου, γιατί έτσι το αποφάσισε το σινάφι σου.
  Και ερωτώ: Εσύ Σαμαρά και οι υπόλοιποι γύρω σου δεν αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος, ισότιμο και ομοούσιο, του Ελληνικού λαού; Βάσει ποιού λοιπόν δημοκρατικού δικαίου εμφανίζεσαι ως εκπρόσωπος μιας άρχουσας τάξης και δήθεν πονόψυχα επιχειρείς να αντισταθμίσεις την δυστυχία, που εσείς ενσπείρατε στους πολίτες μιας κατώτερης κοινωνικής τάξης, με λόγια παραμυθίας και ανεύθυνης απαντοχής μελλούμενων καιρών; Ζούμε στην εποχή των βασιλείων ελέω Θεού, της φεουδαρχίας, ή ζούμε σε μια δημοκρατική ευνομούμενη πολιτεία; Κι αν το τελευταίο αληθεύει, πόσο σας ακουμπά ως ισότιμα μέλη μιας δημοκρατικής κοινωνίας τα δεινά που έχουν ενσκήψει στην χώρα μας; Έχετε καθόλου πεινάσει, κρυώσει, πανικοβληθεί για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι καθημερινές ανάγκες των οικογενειών σας; Με ποιο δικαίωμα διαχωρίσατε τους εαυτούς σας από την άσημη πλέμπα, και ταυτόχρονα ως κυριευμένοι από «ελεήμονα συναισθήματα» και «πατριωτικές παρορμήσεις» αυτό-χρίζεστε σωτήρες του έθνους, όταν μάλιστα αποτελείτε καίρια μέρη της όλης καταστροφικής διαδικασίας και δυστυχίας του έθνους; Τι ξεδιαντροπιά πρέπει να σας διακατέχει ώστε να ευχαριστείτε κιόλας τους δυστυχείς εκείνους που έχετε καθαιμάξει;
  ΘΛΙΨΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΟΡΓΗ, τίποτε άλλο……

  30-12-2013
  Ξ.Θ.Κ.

 5. Ανώνυμος says:

  Η ΝΕΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΛΑ ΟΣΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *