ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 5.000 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ…

Κάτι μεγάλο έρχεται – δήλωσε ο Marshall Masters όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο να είναι ένας καφέ νάνος,το οποίο είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τον Δία και βρίσκεται έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο Nibiru θα γίνει σύντομα ορατά στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου, και όχι στον ορίζοντα της Γης.

Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Planet X Nibiru συνεχίζει να έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα,όλο και πιο κοντά στη Γη, όπου θα αρχίσει να έχει επιπτώσεις στο κλίμα και τη γεωλογία. ο Marshall Masters είναι ένας πρώην δημοσιογράφος της επιστήμης του CNN, παραγωγός, συγγραφέας και αναλυτής Τι είναι αυτό που έκανε της Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, να χτίσουν περίπου 5000 υπόγειες βάσεις; ηλιακό,σύστημα Marshall Masters

Τι ξέρουν οι κυβερνήσεις για τον πλανήτη Nibiru και για την επιστροφή του στο ηλιακό μας σύστημα, είναι το κεντρικό θέμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Bob Fletcher και τον Alex Jones. που παρουσίασε κάποιες από τις ιδέες του, που στηρίζουν την ιστορία του πλανήτη Nibiru και της έγραψε στο Altheadlines.com site. Ορισμένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνέντευξη έχουν ως εξής :

Τρισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν από τα ταμεία της κυβέρνησης τον ΗΠΑ, και αναφέρθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του «Fort Knox» (χρυσός) εξαφανίστηκε! Πώς έτσι.; Επειδή η κυβέρνηση έχει κατασκεύασει περίπου 1.000 υπόγειες εγκαταστάσεις, καθώς και βοηθά άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, για την κατασκευή περίπου 5.000 υπόγειες εγκαταστάσεις; Πιστεύει ότι η κυβέρνηση αναμένει καταστροφικές συνέπειες εξ ουρανού…

Η περιγραφή της ορολογίας έχει χρησιμοποιηθεί στη σύμβαση με τη Ρωσία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται με την FEMA (Federal Emergency Management Agency, USA). Ο Bob είχε συζητήσει το θέμα κάποια στιγμή, το 1983, είχε αποδείξεις ότι Nibiru έρχεται, και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την κατασκευή των υπόγειων βάσεων.

Αν κοιτάξετε τη συμπεριφορά της κυβέρνησης, με την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, καθώς και την κατασκευή των υπόγειων δομών, φαίνεται να είναι συντονισμένα με την αναμενόμενη επιστροφή του Nibiru, ή «δέκατος πλανήτης».

Μερικές άλλες ενδείξεις είναι: πληροφορίες για ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες βρίσκονται σε άνοδο, όπως οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα έχουν ανωμαλίες, όπως η υπερθέρμανση (αλλά όχι λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του ήλιου), και οι τροχιές τους είναι ως αποτέλεσμα του ότι είμαστε επηρεασμένοι από πηγή που βρίσκεται πέρα ​​από την τροχιά του Πλούτωνα.

ΠΗΓΗ

Loading...

73 thoughts on “ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 5.000 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ…

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΑΛΑΜΑΡΙ.
  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
  ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!

  • Ανώνυμος says:

   Μην πιστεύεις τα καραγκιοζηλίκια και αρχίσεις να σκάβεις . Τα καταφύγια κατασκευάζονται σε συγκεκριμένο υπέδαφος με συγκεκριμένες τεχνικές και υλικά. Εξοπλίζονται με κατάλληλο εξοπλισμό για την διαβίωση προκαθορισμένου αριθμού ατόμων .

  • Ανώνυμος says:

   Καλά αυτόν τον βαρέθηκες τέσσερα χρόνια τα ίδια…το μνημονιο τόσα χρόνια τα ίδια δε το βαρέθηκες; ..

   • πραξε! says:

    ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΕΡΦΕ 😉
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ''ΚΑΚΟΥ''.
    ΕΠΩΜΕΝΟΣ , Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΩΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΧΩΡΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ.

 2. Ανώνυμος says:

  αμήν και πότε, άρα εάν ισχύει, λέμε ΕΑΝ είναι αλήθεια, αν και έχω αμφιβολίες, τότε επρόκειτο για τον πλανήτη της πραγματικής θεάς Αθηνάς, το όποιο καφετί χρώμα στην μυθολογία το πείρε από την ασπίδα της. Η Νεμεσις? Σωστά το γράφω?

  Δεν το πολύ πιστεύω και δεν το έχω πολύ ψάξει το πράγμα… Το λέμε τώρα νιμπιρου και ως κατι μοντέρνο.. Λένε οτι θα έρθουν και οι ανουνακη, δηλαδή οι έλληνες της Ανδρομέδας.

  Αυτο σημαίνει, οτι τα ψωμιά σας φίδια είναι λίγα και όχι 5000, ούτε στο κέντρο της γης να κρυφτείτε, δεν σας σώζει τίποτα.

  Πιο πάνω αναφέρω "της πραγματικής Θεάς Αθηνάς" διότι έχω αμφιβολίες για την Αθηνά μετά κατακλυσμικού γεγονότος, εάν οντος ήταν η πραγματική Αθηνά, η μια προσποιούμενη, θεατρίνα φιδου… της Θεάς Αθηνάς.

  Γιαυτο και οι μογγολοι κάνουν αμαν για τα μάρμαρα του Παρθενώνα… του μοντέρνου Παρθενώνα, διοτι μην ξεχνάμε, κατω απο τον μοντέρνο του 2000πχ Παρθενώνα, υπάρχουν άλλοι 2-3-4 Παρθενώνες θαμμένοι και μη προσβασιμοι στους έλληνες…

  γιατι?

  • Ανώνυμος says:

   Γιατί η γάτα έχει ενα αυτί….προσβασιμοι είναι …αμα πιείτε κάνα ποτιρακι…με τίποτα περισσότερο ίσα με 8 παρθενωνες κάτω πας..
   Συγχρόνους βέβαια δύσκολα βρίσκεις…που να βρεθουν παρθένες σήμερα….

 3. πραξε! says:

  …παλι τα ίδια?
  10 χρονια τα ίδια λέμε!!!…..ΟΛΟ ΚΑΤΙ Ε-Ρ-Χ-Ε-ΤΑΙ…..ΟΚ,
  τι να κανουμε τωρα???
  θα αλλαξει κατί απο την μίζερη διαβίωση μου?
  …ειναι το συστημα που χρησιμοποιουν για να ήμαστε μόνιμα σε κατασταση αναμονης.
  …για να ζω πως θα την παλεψω και σημερα σε αυτον τον πλανητη…

  • Ανώνυμος says:

   Έεεετσι !!!!!!! Ας αναρωτηθούν οι απανταχού συνομοσιολόγοι , που πιστεύουν σε θεωρίες τύπου Alex Jines : Πως γίνεται , εάν όντως λέει αληθινά πράγματα , να είναι ζωντανός και να έχει δυνατότητα προβολής μέσω εταιριών που παρέχουν internet? Εδω στο κατοχικά , εάν λέγανε κάτι αληθινό νομίζετε δεν θα τους κατεβάζανε την ίδια ώρα ? (όχι απο το google αλλά απο το web ) . Όλα έχουν να κάνουν με την παροχή ελεγχόμενης ενημέρωσης …

   • Ανώνυμος says:

    ναι αλλά χρησιμοποιούν την πληροφορία αυτή ως κάτι το κακό… δηλαδή, είτε ότι θα καταστραφεί η γη, είτε ότι κακοί εξωγήινοι θα έρθουν από εκεί… Άρα ο αλεξ τζονες, τροφοδοτεί αυτό το σενάριο… Όμως… εαν λέμε, ΕΑΝ ήταν η είναι πραγματικό σενάριο, ειναι ακριβώς αυτό που εμείς οι έλληνες ποθούμε… Ο πλανήτης μυθολογίας με κωδικό όνομα ΑΘΗΝΑ.

   • πραξε! says:

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνωμοσιες υπαρχουν, και οι τεχνολογιες τους ξεπερναν τις ταινιούλες του Χοληγουντ, το θεμα ειναι οτι ολα αυτα ,μας αποσυντονιζουν, και δεν αναλαμβανουμε στα χερια μας την ζωη μας!

   • Ανώνυμος says:

    @10 Ιουνίου 2014 – 5:09 μ.μ.

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ/ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ/ΨΕΥΤΙΚΟ;

    ———————————————————————–
    Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται. – Νίκος Καζαντζάκης –
    ——————————————————-
    Αγαθόν και κακόν ταυτόν.

    @10 Ιουνίου 2014 – 3:37 μ.μ.

    Μη λάλει προς ηδονήν.

    http://www.terrapapers.com/?p=9259
    ……… ….. … .. . . .

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ…… http://youtu.be/oZkLQoMQ2b0
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ !
    ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΔΗΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !

    • πραξε! says:

     Φιλε μου, επηδει μας έβαλες ενα αρθο απο το τερρα πειπερς,με βιτρινα Αριστοτελη και πλατωνα και Σωκρατη,ειναι ευκολο να γινει καποιος ''ειδημων'' 😉
     Ολα,μα ολα στο τελος, εξυπηρετουν το πνευμα,και την εξελιξη του,
     καλο και κακο, ειναι οι πλευρες του ιδιου νομησματος.Ημαστε σε διπολικο ολογραφικο συμπαν φυλακη.
     Η εξοδος απο εδω είναι η μη-πολωση.Επωμένος ας Μην κολαμε σε τρυπακια, του στιλ εγω ειμαι ''φωτεινός'' αυτοι ειναι ''σκοτεινοι''.Ολα εξυπηρετουν το ΕΝΑ.
     Οι Βασικες Αρετες ειναι συμπαντικοι νομοι,και μεχρι και τα ζωα, τις καταλαβαινουν.
     Επωμενος Το να λεω ΜΗ-ΠΟΛΩΣΗ δεν σημαίνει ,οτι αν δεις να σκωτονουν ενα παιδι στον δρομο, εσυ θα μείνεις απαθεις.

    • πραξε! says:

     ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ''ΚΑΚΟΥ''.
     ΕΠΩΜΕΝΟΣ , Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΠΩΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΧΩΡΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ.

 4. Ανώνυμος says:

  Φαινετε οτι συνεχεια του ρχετε!!!!αλλα!!!!δεν εκπληρωνετε ποτε!!!!!!
  Γι αυτο βαλθηκε να χαλασει τον κοσμο !!!!!ομως!!!!!!!
  Αλλες οι βουλες ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!!!!
  Ποτε θα το παρετε χαμπαρι !!!!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Πυρηνικό ολοκαύτωμα έρχεται.
  Ο αυτοκράτορας (ηπα) πέφτοντας θα προκαλέσει τον παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή.
  Ο πλανήτης θα μολυνθεί ανεπανόρθωτα, θα χρειαστούν χιλιάδες χρόνια για να επανέλθει.
  Μερικοί άνθρωποι στα καταφύγια θα επιζήσουν, όταν αναγκαστούν όμως να βγούνε από αυτά είναι όλοι τελειωμένοι.

 6. Ανώνυμος says:

  μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑΣ έμαθαν οτι ο Πάγκαλος έφαγε φακές …. έρχεται κλανίδι τεράστιο ….

  • Ανώνυμος says:

   Αμάν αδερφέ γρήγορα στα καταφύγια..βάλτε τις μάσκες..ο πλανήτης θα μολυνθεί ολοσχερώς ..ο πούτιν τι δηλωσε;

 7. Ανώνυμος says:

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΡΕΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

 8. Ανώνυμος says:

  Ακουσα οτι ενας γαλαξιας ειναι σε τροχια συγκρουσης με την γη, δεν ξερω αν ειναι της ανδρομεδας αλλα αν πεσει πανω μας οι συνεπειες θα ειναι καταστροφικες για την ζωη στη γη.

 9. Ανώνυμος says:

  Ανώνυμε 3:01 συμφωνώ μαζί σου. Όμως εδώ στην καθημερινότητά μας στην Ελλαδίτσα μας οφείλουμε να ενημερωνόμαστε σωστά και να ενημερώνουμε. http://www.ellhnkaichaos.blogspot.com για τους αληθινούς λάτρεις της αλήθειας.

 10. Ανώνυμος says:

  Η ΛΕΞΗ NIBIRU, ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ , RUBINI , ΔΗΛΑΔΗ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΑΡΗΣ , Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ……………. ΤΙΜΑΡΕΤΗ .

 11. Ανώνυμος says:

  τι εχεις να χασεις φιλε μου και ανησυχεις τοσο πολυ ?αφου το μονο σιγουρο απο τη στιγμη που γεννηθηκες ειναι οτι μια χουφτα χωμα θα παρεις .μηπως ανησυχεις μην τυχον χασεις το laptop σου, η για το κινητο σου ….πες να στα βαλουνε μαζι …..
  δεν αξιζει να ζεις μια ζωη με το φοβο ..οτι ειναι να ερθει ας ερθει..

  • Ανώνυμος says:

   ουτε ,,ειναι,, ,ουτε ηταν ΠΟΤΕ!!!! , αυτη η αρροστια να τα βαφουμε ολα γαλανολευκα ειναι εντελος γελεια, καλο θα ηταν να αρχιζουμε να μορφονομαστε σιγα σιγα γιατι με τη αναγνοση τα παμε σκα…α, ενο τα βιβλια ουτε διακοσμητικα για το ραφι ειναι, ουτε μεταδιδουν χολερα, αντιθετα καταργουν παροπιδες…

 12. Ανώνυμος says:

  Θέλω να πώ κάτι που πιστεύω οτι έχει σχέση με τον Νιμπίρου..
  Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο ενα χρόνο μερικά άστρα το βράδυ είναι διαφορετικού χρωματος" σε σχέση με το κανονικό που ηταν παλιά.. Δηλαδή εννοώ οτι είναι πιο κόκκινο καφετί..!!
  Μήπως λέω μήπως παίρνουν "φως” απο τον κόκκινο" πλανήτη που είναι μεγαλύτερός απο τον ήλιο..;;
  Το έχει προσέξει κάποιος άλλος αυτό..??

  Αίολος..

  • Ανώνυμος says:

   τα ανουνακη είναι ένα κατασκεύασμα, αυτό εννοώ παραπάνω, έπος τα ξωτικά που μας τα παρουσιάζουν όμορφα και αθάνατα ενω στην ουσία είναι οι κινέζοι με τα υπόλοιπα 3 γένη τους και τα ορκ είναι οι έλληνες, ετσι κάθε ιστορία τους, προσπαθεί να παρουσιάζει οτιδήποτε δικό μας ως πολύ κακό.
   Στην ουσια για εμένα δεν υπάρχουν ανουνακη… Με την έννοια την δικια τους, είναι οι ίδιοι και οι θεοί τους… Και καλα οι ανουνακη ειναι δρακονιανοι… και εδω τι ζουν? Πεταλουδοσαυρες?

 13. Ανώνυμος says:

  Να έρθει επιτέλους ο ΝΙΒΙRU να τα κάνει όλα βίδες
  όσο και αν σκάψουν Αμερικανάκια, Ρώσοι
  Έλα και και φτιάξε τους μακαρονάκι βίδες

 14. LeonidasAT300 says:

  ΚΑΙ Ι ΝΙΒΙΡΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΓΚΡΕΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΗΟΛΛΥΒΟΥΝΤ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ! γΙΑΤΙ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΩ!

 15. Ανώνυμος says:

  Όλα αυτά… άλλα και όλα τ αλλα!!!!… έχουν ένα και μόνο (αναμφισβήτητο) ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ!!
  "¨Οτι φάμε, ότι πιούμε κ ότι αρπάξει η _ωλάρα μας!!!" (διαλέξτε μεταξύ Κ & Ω)
  Ελευθέριος Βούλησης

 16. Ανώνυμος says:

  Την ειμαρμένη την σκευτηκε κανείς? Μήπως μπει γκολάκι απ τα αποδυτήρια, λεω γω, μήπως το σφυρίξει πρίν τα πένάλτια?

  Μενιδιάτης

 17. Ανώνυμος says:

  AΠΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ.ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ .ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΜΑΡΤΑΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΑΣ . ΟΥΣΤ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ .

 18. Ανώνυμος says:

  ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΔΥΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η' ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ. Ο -Υ-Σ-Τ Κ Ο Π Ρ Ε Σ.

 19. Ανώνυμος says:

  η μαλακια και η δικια σου και του ερευνητη γειζουν οχι πσινα αλλα δευο καταφυγια ενα η δικια σου ενα το ερευνητη. μενουν 4998. κι αλλοσ ενας ο λιακοπουλοσς κι αλλοσ ενας ο αικ 4996 βαλε και το στηβεν τζουνς 4995 και ο μαυροφορεμενος απο το γιου τιουμπ4994. τι μενει για τα επομενα 7 δισ τιποα

 20. Ανώνυμος says:

  ότι δλδ θα γίνει της πόρν*ς στην επιφάνεια και κάποιοι θα είναι καβατζωμένοι σε υπόγειες βάσεις…και δεν τρέχει μία…!!! χόλυγουντ λέμε…. υπερπαργωγές όχι μ@λ@κίες ….πλύση εγκεφάλου με τα όλα της έχουμε φάει!!! και που είσαι φίλος …μετά πόσταρε και ένα άρθρο για την κοίλη γη και όποιους την κατοικούν και είμαστε κομπλέ…
  Βρίζε κιόλας μετά,τον κόσμο που χαβαλεδιάζει….
  Ναι και αν δεν έρθει ,θα είναι που κάνατε βουντού όλοι οι πεδιο-μανείς και το αποτρέψατε!!!
  Κάνατε ΄΄προετοιμασία΄΄ με σεισμούς και καιρικά φαινόμενα κλπ κλπ και είστε έτοιμοι για ΄΄μαραθώνιο΄΄….
  Το γιαούρτι τρομολάγνικο πρακτοράκι που σου χρειάζεται πρέπει να έχει πήλινο κεσέ….!!!!να το φας μπας και ισιώσεις!!! όταν λέω εγώ μόνο τα σχόλια αξίζουν και οι πληροφορίες που δίνουν τα παιδιά…
  1/100000000000000 από τα άρθρα να στέκει και αυτό με το ζόρι!!!
  ούτε ο μάγος της χαλάστρας τέτοιο σουξέ..!!!
  Τόσο αντιφατικά μεταξύ τους!!!ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!
  Στα @@ μου είτε το κόψεις είτε το περάσεις άλλωστε ένα τσούρμο σχόλιο έχεις κόψει!!!

 21. Ανώνυμος says:

  ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ).ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΔΙΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 22. Ανώνυμος says:

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΩΝ ΟΙ HUGE BLACK COCKS.
  LEXIGKTON STEELE 33cm, MANTINGO 30cm, RICKY STRONG 29cm, JACK NAPIER 28cm, TIGER WOOD 27cm, ΣΟΥΒΛΑΣ 26cm.
  ΜΕΤΑΝΩΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *