Ηλιακή έκρηξη παρατηρήθηκε τα ξημερώματα θα απειλήσει την γη στις…..

Μια διπλή ηλιακή έκρηξη μεγέθους Χ, τα ξημερώματα της Ελλάδος 12.00UT, παρατηρήθηκε στον Ήλιο από το Solar and Heliospheric Observatory.

Στην αρχή φαινόταν ότι η Γη ήταν έξω από τη γραμμή του πυρός, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο του CME που ακολουθεί, αποκαλύπτει πως θα μας επηρεάσει άμεσα, το μεσημέρι της….13ης Ιουνίου.

Το πλήγμα αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πολικές γεωμαγνητικές καταιγίδες.

Εν τω μεταξύ, περισσότερα Xβαθμών-εκλάμψεις είναι προ των πυλών. Τουλάχιστον δύο ηλιακές κηλίδες η (AR2080 – AR2087) έχουν ασταθή «δέλτα-class» μαγνητικά πεδία που θα μπορούσε να εκραγούν ανά πάσα στιγμή.

Η πηγή της χθεσινής X-φωτοβολίδες, AR2087, είναι ιδιαίτερα ισχυρή, και στρέφεται προς τη Γη. NOAA μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι υπάρχει πιθανότητα να ξανά δώσει μια έκρηξη, 60% της κατηγορίας M και 30% της κατηγορίας X στις 11 Ιουνίου.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΠΗΓΗ

5 thoughts on “Ηλιακή έκρηξη παρατηρήθηκε τα ξημερώματα θα απειλήσει την γη στις…..

  1. Ανώνυμος says:

    Μετά τα χημικά και το χώμα, τώρα μας ψεκάζουν και με ηλιακή ακτινοβολία? Ε ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Λέμε ΟΧΙ στο ψεκασμό ηλιακής ακτινοβολίας, ΟΛΟΙ την Παρασκευή 13 Ιουνίου στη πλατεία συντάγματος για να ακουστεί η ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *