18:35 - 02/01/2014

Ηλεκτρικά μπλε σύννεφα εμφανίζονται στην Ανταρκτική!! Το φαινόμενο ίσως να είναι μία προειδοποίηση για την αλλαγή του κλίματος!!

Eμφανίστηκαν μυστηριώδης μπλε σύννεφα στην Ανταρκτική!! δεν φαίνεται να είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο. Ποιες είναι οι προβλέψεις των επιστημόνων της NASA και τη λένε γι ‘αυτό οτι τα σύννεφα και οι ηλεκτρικές καταιγίδες φαίνεται να είναι ένα σημάδι της αλλαγής του κλίματος, επειδή εμφανίστηκαν νωρίτερα από το συνηθισμένο και έχουν φτάσει σε ευρύτερες περιοχές του πλανήτη.

Tα σύννεφα αυτά έχουν γεμάτο ηλεκτρισμό και είναι γαλάζια, τέτοια παράξενα σύννεφα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται απο τις 20 Νοεμβρίου του 2013 και άρχισαν να καλύπτουν τα λευκά νερά στην Ανταρκτική ήπειρο, πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Οι εκθέσεις που προέρχονται από την τηλεόραση της “Telecinco “όπου οι επιστήμονες της NASA έχουν παρακολουθήσει το φαινόμενο της δίνης των νεφών πάνω από το νότιο πόλο του πλανήτη.

Από το 2009, αυτό το αυξανόμενο φαινόμενο ξεκινά πριν από αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα σημάδι της αλλαγής του κλίματος. Αυτά τα σύννεφα σχηματίζονται ψηλά στην ατμόσφαιρα και είναι ηλεκτρικά, σε πολύ ύψος περίπου 83 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης και στη συνέχεια μειώνονται ελαφρά κατά καιρούς.

Τα τελευταία χρόνια, τα μπλε σύννεφα άρχισαν να φθάνουν νωρίτερα, το σύννεφο είχε εξαπλωθεί σε όλο το νότιο πόλο. Πριν από χρόνια, το μπλε σύννεφο είχε μετακινηθεί από το νότιο πόλο και κατέληξε στην Αυστραλία, και σήμερα μπορεί να τα δει κανείς από τα κράτη του Κολοράντο και της Γιούτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες! και πιο κοντά στον ισημερινό.

ΠΗΓΗ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 01/02/2014 @ 6:47 ΜΜ

    IS Aλλαγής του κλίματος;;;Q ΧΑ ΧΕ ΧΑ ΧΑ QUE RISAX TI OZ AX XA XA

  2. Ανώνυμος 01/02/2014 @ 8:57 ΜΜ

    Σοφίαν ζήτει!
    Ramat nebet pw menemenet ef!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*