Ζιρινόφσκι: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τη δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν

Ο Ζιρινόφσκι υποστήριξε ότι προωθείται η δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν στη διαιρεμένη Μέση Ανατολή

Ιούνιος 28, 2014.


Ο Ρώσος αρχηγός του ακραίου δεξιού φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, υποστήριξε στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24», ότι σχεδιάζεται η δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν στην Μέση Ανατολή, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Ο Ζιρινόφκσι, επεσήμανε ότι μέσα στην κατακερματισμένη περιοχή της Μέσης Ανατολής μεταξύ των Σιιτών και των Σουνιτών, κυρίως στο Ιράκ θα προκύψει το νέο μεγάλο κράτος. Η Μοσούλη θα αποτελέσει την πρωτεύουσα του ανεξάρτητου κράτους του Κουρδιστάν, είπε.

Μέρη της Τουρκίας, της Συρίας και του Ιράκ θα ενωθούν για τη δημιουργία της κουρδικής περιοχής, «40 εκατομμύρια άνθρωποι θα αποτελέσουν το νέο ανεξάρτητο κράτος στη Μέση Ανατολή, και έτσι οι Κούρδοι θα αποτελέσουν τη νέα αμερικανική προσπάθεια ελέγχου της Μέσης Ανατολής. Πιστεύω ότι οι εξελίξεις που βλέπουμε οδηγούν προς το σχέδιο αυτό», είπε ο Ζιρινόφσκι.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

echedoros-a.gr

Loading...

One thought on “Ζιρινόφσκι: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τη δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν

 1. Ανώνυμος says:

  Ναι! Αυτό είναι αλήθεια… όπως αλήθεια είναι και τα περί "Μακεδονικού" κράτους… όπως αλήθεια είναι ότι εδώ και 4ις δεκαετίες υπάρχουν σχέδια επί χάρτου για κινήσεις μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων τόσο εκ μέρους του Ν.Α.Τ.Ο. όσο εκ μέρους και της Ρωσίας… είναι κάτι σαν παιχνίδι, μεταξύ σκάκι και ντόμινο.

  Η Αποτυχία των Η.Π.Α. με το κόμμα Μπάαθ, έφερε το Κουρδιστάν στην Μέση Ανατολή για τα συμφέροντα των Η.Π.Α.

  Διότι προφανώς από τα υπάρχοντα κράτη… κανένα δεν είναι ασφαλές για μεγάλη βάση των Η.Π.Α. στην Μέση Ανατολή.

  Οι Κούρδοι, είναι η κατάλληλη πολυπληθής φυλή, στην κατάλληλη γεωστρατηγικά και ενεργειακά περιοχή, την κατάλληλη χρονική στιγμή!!!

  Η λογική είναι απλή. Όταν δεν έχεις το κατάλληλο αυτοκίνητο για το κατάλληλο έδαφος…. τότε βρίσκεις τα κατάλληλα εργαλεία και κατασκεύαζεις το κατάλληλο αυτοκίνητο!

  這些

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *