Ε-mail Σαμαρά στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων…

Η πανίσχυρη σιωνιστική οργάνωση (American Jewish Committee, AJC), που δήθεν ανησύχησε για την ένταξη του Βορίδη και του Άδωνη στην ΝΔ ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ  – VORIA.gr: “Κάθε κείμενο, έχει πολλαπλές αναγνώσεις…” ) απέστειλε απάντηση, στην οποία τονίζει ότι ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη πλήρη αντίθεση του κόμματός του σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού ή ρατσισμού. Μάλιστα στην επιστολή τους αναφέρεται ότι:

“Χαιρετίζουμε την επαναβεβαίωση από τον Αντώνη Σαμαρά των θεμελιακών αξιών του κόμματός του”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC David Harris, που συνάντησε για πρώτη φορά τον Σαμαρά 20 χρόνια πριν, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και έχει μείνει σε επαφή μαζί του από τότε…”


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι ο Σαμαράς ήταν ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, που σύναψε πλήρεις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ… Νεοδημοκράτες “αντισιωνιστές” ΣΑΛΟΜ!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *