«ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ»:ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!Βίντεο

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου να ακουγόταν αυτό και μάλιστα από Βουλευτή,θα είχε επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Εμείς,απλά καθόμαστε και τους…κοιτάμε!Άντε να κατέβουμε στο Σύνταγμα και να χτυπήσουμε καμιά κατσαρόλα…

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ούτε η ΝΔ ούτε η Αριστερά (για το Λάος δεν μιλάμε καν,έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά από…μυστικές υπηρεσίες) δεν αντέδρασε σε αυτή την απίστευτη δήλωση,αλλά την έκαναν γαργάρα!


Δείγμα πως ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!


Πως είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!


Ας βγουν να διαψεύσουν τον Κουκουλόπουλο,όσοι μιλήσουν για «φήμες»:Γιατί καμία διάψευση δεν υπήρξε από το Πασοκ,που όταν ένας απλός πολίτης διέδιδε επικείμενη χρεωκοπία έτρεξαν να τον συλλάβουν!

Είναι κλασική τακτική των Συστημάτων Εξουσίας,εγχώριων και παγκοσμίων,να βάζουν τους λακέδες και παντελώς αγνώστους υποτακτικούς τους,για να προετοιμάζουν τον κόσμο για τα επερχόμενα γεγονότα!


Ποιος ξέρει τον Κουκουλόπουλο και θα του δώσει σημασία όταν μιλάει για επικείμενη χρεωκοπία;Σχεδόν κανείς!


Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον Τζέφρυ,που έχουν ξαμολήσει να πετάει…ατάκες περί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,σε ανύποπτο χρόνο και χώρο!


Έτσι λοιπόν,όταν θα εφαρμόσουν αυτά που οι ίδιοι διαφημίζουν,θα μας πουν μετά:»Εμείς σας προειδοποιήσαμε…εσείς δεν ακούγατε»!


Απλά είναι τα πράγματα κι όποιος δεν θέλει να τα καταλάβει,κακό του κεφαλιού του!
http://katohika.gr/2011/06/10/3-4-3/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *