Εφαρμογή στο iPad/iPhone για θέματα Ελευθεροτεκτονισμού

Υπάρχει μια νέα εφαρμογή στο IPAD και IPHONE σχετική με θέματα του Ελευθεροτεκτονισμού. Ο τίτλος της είναι “Freemasonry Complete Guide” και τα περιεχόμενά της βασίζονται σε έγκυρη και διεθνώς αναγνωρισμένη βιβλιογραφία. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον,

ο χρήστης μπορείς να περιηγηθεί τρισδιάστατα σε μια Στοά, ενώ η πλειοψηφία των Μεγάλων Στοών ανά τον κόσμο εμφανίζονται σε διαδραστικό χάρτη. Παράλληλα, μέσα από μια εικονική γραμμή του χρόνου παρουσιάζονται οι διεθνώς επιφανείς Ελευθεροτέκτονες.
Αν και η εκμετάλλευση της εφαρμογής είναι εμπορική, το 5 % των εσόδων θα διατεθεί σε δύο διεθνή φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως επίσης σε δύο ιδρύματα στην Ελλάδα, η οποία όπως είναι γνωστό τους τελευταίους μήνες μαστίζεται από μια μεγάλη οικονομική κρίση.
Ενδιαφέρον είναι το video για την εφαρμογή : http://youtu.be/ZkXrYrpwaHU

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :
Για το iPad : http://itunes.apple.com/us/app/freem…512291541?mt=8
Για το iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/freem…515836114?mt=8

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...