Ευαγγελισμός: Ο λογιστής του νοσοκομείου διέκοψε χειρουργείο επειδή ο άνεργος ασθενής δεν είχε να πληρώσει!

Ευαγγελισμός: Ο λογιστής του νοσοκομείου διέκοψε χειρουργείο επειδή ο άνεργος ασθενής δεν είχε να πληρώσει!

Μία σοβαρή καταγγελία έγινε στο μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού.

Πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα 54χρονος άνεργος και ανασφάλιστος πολίτης με βαριάς μορφής καρδιοπάθεια, που απαιτεί άμεση τοποθέτηση απιδινωτή, γιατί κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή του, εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός».

Το νοσοκομείο αρχικά αρνούνταν να δεχτεί υπεύθυνη δήλωση ότι θα τους προσκομίσει ο ασθενής βιβλιάριο της πρόνοιας, όταν αυτό εκδοθεί, προκειμένου να προχωρήσουν στην επέμβαση τοποθέτησης. Στην συνέχεια μετά την επιμονή των θεράποντων γιατρών του ασθενή, το νοσοκομείο δέχτηκε να προχωρήσουν στην επέμβαση διότι κινδύνευε η ζωή του.

Ενώ ο ασθενής έχει εισαχθεί στο χειρουργείο μπαίνει μέσα ο υπεύθυνος λογιστηρίου του νοσοκομείου και υποχρεώνει τους γιατρούς να διακόψουν την διαδικασία, που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα, γιατί έπρεπε ο ασθενής να προσκομίσει πρώτα βιβλιάριο της πρόνοιας. Ο ασθενής ήταν ήδη με τον ορό στο χέρι και τον είχα ξυρίσει!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου που έχει απευθυνθεί ο συγκεκριμένος ασθενής έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να βγάλει άμεσα ο ασθενής βιβλιάριο της πρόνοιας, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ωστόσο μέχρι τότε όμως ο ασθενής τι θα κάνει;

Θα περιμένει με κίνδυνο της ζωής του να κινηθούν οι βραδυκίνητες υπηρεσίες του δημοσίου;

2 thoughts on “Ευαγγελισμός: Ο λογιστής του νοσοκομείου διέκοψε χειρουργείο επειδή ο άνεργος ασθενής δεν είχε να πληρώσει!

  • Ανώνυμος says:

   ναι, να απαντήσει ο μαλάκας που βάλανε για υπουργό ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΣ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ (γιατί έχει φροντίσει ο Υπουργός του για αυτό, χθες πάλι ήταν έξω από το Υπουργείο και διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις τους) ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ

   ΤΟ Π Α Λ Ι Ο Κ Α Θ Η Κ Ι

   Και μετά αναρωτιέστε γιατί έχουμε φτάσει εδώ……

   Ένας τιποτένιος υπαλληλάκος που ξέρει ότι η απόλυσή του έχει ήδη εγκριθεί, να φέρεται έτσι σε έναν άλλον άνθρωπο ενώ έχει το θράσος να διαμαρτύρεται την ίδια στιγμή για την απόλυσή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *