06:00 - 11/09/2011

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, ότι δηλαδή η Τουρκία θα επενδύσει μαζικά στο πολεμικό ναυτικό της στην περιοχή της Μεσογείου για την «προστασία των πολιτών» κατά της «πλήρης ατιμωρησίας» του Ισραήλ που «τρομοκρατεί αυτή τη θάλασσα», αναμένεται οι Τούρκοι να διοργανώσουν κατά πάσα πιθανότητα ένα νέο στολίσκο εναντίον μας, που αυτή τη φορά θα συνοδευτεί από το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό. Συνεπώς, ποιές είναι οι δικές μας επιλογές για να αποφύγουμε αυτή τη σύγκρουση, και αν πάρα ταύτα γίνει, πώς θα βγούμε νικητές;

Η Τουρκία δεν χώνεψε καλά την Έκθεση Palmer που την ενοχοποιεί και την ορίζει σαφώς ως υπεύθυνη για το θάνατο των δικών της «ιδίων» πολιτών καθώς δεν τους εμπόδισε από το να θέσουν το εαυτό τους οικειοθελώς σε κίνδυνο. Μέχρι εκεί τα ξέραμε.  Αλλά αυτό που ανακαλύπτουμε με τρόμο είναι η πολεμική στάση των Τούρκων. Αυτή η συμπεριφορά φαίνεται τρελλή όσον αφορά τις συνέπειες για την Τουρκία, εάν το Ισραήλ την θεωρεί ως εχθρική χώρα.
Τρελάθηκαν οι Τούρκοι; Οι πρόσφατες δηλώσεις δεν μπορούν σε καμία περίπτωση παρά να ερμηνευτούν ως σαφείς δηλώσεις πολέμου, και προπαντός, το κυριότερο: Τους είναι τώρα αδύνατον να κάνουν πίσω, αλλιώς θα χάσουν τελείως την αξιοπιστία τους.
Έτσι, ανακαλύπτουμε ότι θυμώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Και αυτό δεν είναι καλό σημείο σε περίοδο πολέμου. Τώρα που αποκάλυψαν οι Τούρκοι μια από τις αδυναμίες τους, και δεν είναι από τις λιγότερες, θα πρέπει να κάνουμε ό, τι πρότεινε ο Sun Tzu πριν από 2000 χρόνια, ήτοι: αν ο εχθρός σου είναι θυμωμένος, θα πρέπει να τον ερεθίσεις! Πώς να τους ερεθίσουμε;
Πρώτον, με την άμεση αναγνώριση του κουρδικού PKK (με μια πρεσβεία στο Ισραήλ) και την παροχή επίσημων υπηρεσιών για να εκπαιδεύσουμε τους μαχητές τους, πράγμα που κάνουμε ήδη, αλλά λίγο και ανεπίσημα. Αυτό το μέτρο θα έχει το πλεονέκτημα όχι μόνο να τους ταπεινώσουμε, αλλά και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αν επιμείνουν για κλιμάκωση της βίας, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η παροχή εξελιγμένων όπλων στην κουρδική αντίσταση η οποία πολύ γρήγορα θα γονατίσει την Τουρκία.
Περαιτέρω, την ίδια στιγμή, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους Έλληνες και Κύπριους που θα μπουν τότε στον πειρασμό να διώξουν τους Τούρκους εποίκους από τα εδάφη τους. Και με αυτό τον τρόπο, η Τουρκία θα έχανε σε τρία μέτωπα και θα σταματούσε τις προκλήσεις της εναντίον μας.
Ωστόσο, πρέπει πρώτα από όλα να προγραμματίσουμε αυτή τη μεγάλη σύγκρουση με την Τουρκία. Πράγματι, αν το τουρκικό ναυτικό συνοδεύει ένα στολίσκο προς τα χωρικά μας ύδατα, θα μας είναι αδύνατο να παραμείνουμε παθητικοί και δεν θα είχαμε άλλη επιλογή παρά να απαντήσουμε. Καταρχήν, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο τουρκικός στρατός είναι ίσως ένας από τους πιο ισχυρούς στην περιοχή. Παρά το γεγονός ότι σήμερα είμαστε πολύ πιο μπροστά, στην επόμενη δεκαετία, θα έχει ανακτήσει όλες τις καθυστερήσεις του και σίγουρα θα μας προσπεράσει. Και όλα αυτά χάρη στην εξαιρετική ανάπτυξη που της επιτρέπει να επενδύει, ήδη σε μεγάλο βαθμό στον εκσυγχρονισμό του στρατού της. Ο εκσυγχρονισμός αυτός λαμβάνει χώρα κυρίως μέσω του ναυτικού της και της πολεμικής αεροπορίας της.
Για το Πολεμικό Ναυτικό, αναμένεται να λάβει μέσα σε δέκα χρόνια, οκτώ κορβέτες Milgen βαρέως τύπου, τέσσερεις φρεγάτες TF-100, έξι υποβρύχια 214 AIP, τέσσερα αντιτορπιλικά TF-2000 και δεκαέξι ανθυποβρυχιακά περιπολικά ASW OPV για τα κυριότερα. Το Ναυτικό της θα αποτελείται από 18-22 υποβρύχια T-209 και Τ-214, 20-24 φρεγάτες (ΜΕΚΟ / G Class/TF-100/TF-2000) και 8 κορβέτες Milgen, ήτοι μια τεχνολογική και αριθμητική υπέροχη σε σχέση με το Ναυτικό μας, το οποίο σε περίπτωση σύγκρουσης, ακόμα και με νίκη, θα καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Μας είναι λοιπόν τελείως αδύνατο να θεωρήσουμε μόνον μια σύγκρουση στη θάλασσα. Αλλά θα επιστρέψω σε αυτό.
Στη συνέχεια, μέσα σε πέντε χρόνια η Τουρκία θα λάβει πάνω από 100 F-35, ενώ η παράδοση των δικών μας αναμένεται πολύ αργότερα, και μόνο 25 μονάδες με 50 σε όπτιον. Επιπλέον, η Τουρκία ανέλαβε ένα μεγάλο έργο για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της των F-16, ήδη σημαντικού, με 220 αεροπλάνα. Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε την παράδοση των 25 με 50 F-15SE ή Typhon ενώ έχουμε μόνο 25 F-15I, ισοδύναμα του F-15SE υπερ-εκσυγχρονισμένου. Επιπλέον, η αεροπορία τους διαθέτει πάνω από 150 F-4 Phantom, όλα υπερσύγχρονα, και μαντέψτε ποιός είναι υπεύθυνος για τον εκσυγχρονισμό τους; Ναι, ναι, είμαστε εμείς!
Τώρα, εκτός από τα F-35, διαθέτουμε ένα στόλο υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 και F-15 (μεταξύ 400-500), χωρίς να υπολογίσουμε τα άλλα αεροπλάνα (Κfir, Nesher η F-4 2000 Kurnas), όλα σε άριστη κατάσταση που μπορούν να κερδίσουν άνετα μάχες κατά των μαχητικών αεροσκαφών F-15 ή F-16. Διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις και εξοπλισμό που εγκαταστάθηκαν και αναπτύχθηκαν από τις πολεμικές βιομηχανίες μας, για να μην αναφέρουμε την ποιότητα των πιλότων μας.
Δυστυχώς, κατά της Τουρκίας, το ναυτικό μας όπως προαναφέραμε, υστερεί αριθμητικά προκειμένου να ξεκινήσουμε μια σοβαρή σύγκρουση. Δεν μπορούμε να αρκεστούμε να πολεμήσουμε καλώς κακώς στο πεδίο που υπερτερούν, σε αριθμούς και όπλα. Αν και είμαστε τεχνολογικά πολύ ανώτεροι, τα χτυπήματα που θα δεχθούμε θα μας βάλουν σε κίνδυνο για το μέλλον. Μας είναι λοιπόν τελείως αδύνατο να περιμένουμε να έρθει η Τουρκία να μας προκαλέσει.
Όχι! Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν, και γρήγορα μάλιστα, ότι εάν επιθυμούν μια αντιπαράθεση στη θάλασσα, αυτή θα είναι μια παιδική μάχη σε σχέση με το ολικό πόλεμο που θα μπορούσαμε να τους κάνουμε σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να γνωρίσει η Τουρκία ότι θα την χτυπήσουμε στο σπίτι της, θα καταστρέψουμε τις υποδομές της, την οικονομία, τον στρατό και θα χρειαστούν δεκαετίες προτού ανακάμψει.
Τέλος, και από τώρα, οι Αμερικανοί φίλοι μας βουλευτές και γερουσιαστές, θα πρέπει να ασκούν εντατικές πιέσεις για την απαγόρευση προμήθειας αεροσκαφών των ΗΠΑ στους Τούρκους και να αρνηθούν την παράδοση κάθε ανταλλακτικού, αλλά και να ασκήσουν πίεση στους συμμάχους τους, απαγορεύοντας τους την πώληση όπλων, και εν τέλει να απελάσουν τους Τούρκους από το ΝΑΤΟ. Θα ήταν σοφό επομένως να αυξηθεί σημαντικά ο προϋπολογισμός της άμυνας με την άντληση κονδυλίων, για παράδειγμα από το εθνικό μας σύστημα κοινωνικής ασφάλισης (Bitouah Lehumi), που είναι ο μεγαλύτερος προϋπολογισμός της χώρας, που καταβάλλει σχεδόν το 50% στους Ισραηλινούς Άραβες, ενώ συμμετέχουν μόνο για το 2%.
Από σήμερα, έχουμε μπροστά μας ένα τρομερό εχθρό!
Πηγή: ”JSSNews”, ”OnAlert”http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/blog-post_980.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ:

  ΠΡΩΤΟΝ : ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ .

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ…..

  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ……

  ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ……ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΤΟΙΑ !

  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ <> ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ << ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟΝ Η ΕΛΛΑΣ >>

  ΤΟ 1976, Ο ΣΤΑΤΗΓΟΣ Γ. ΚΑΡΟΥΣΟΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΛΑΚΑΤΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΧΑΣΑΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Β Ο Υ Λ Ω Σ Α Ν !!! ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ…..Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΤΟΤΕ, ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΑΒΕΡΩΦ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Δ Ε Ν ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ !!

  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ! Ο ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !!

  ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΣΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ…..ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*