ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ… ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΟΗΕ!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προειδοποίησε χτες, πως ακόμα περισσότεροι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο θα αναγκαστούν να γίνουν πρόσφυγες, εγκαταλείποντας τις χώρες τους, ή θα εκτοπιστούν εντός των συνόρων των κρατών όπου ζουν μέσα στην επόμενη δεκαετία. Οι λόγοι που θα οδηγήσουν σε στρατιές μεταναστών εντοπίζονται στην οικονομική κρίση, την κλιματική αλλαγή καθώς και τις ένοπλες συρράξεις.

Όπως επεσήμανε ο Αντόνιο Γκουτέρες, επικεφαλής της Αρμοστείας, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεσή της στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, κάποιοι ακόμα παράγοντες που θα προκαλέσουν μετακινήσεις πληθυσμών είναι η λειψυδρία, οι ανταγωνισμοί για τους φυσικούς πόρους κι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού.

Σήμερα υπάρχουν 26 εκατ. άνθρωποι που έχουν εκτοπιστεί εντός των χωρών τους και 15-16 εκατ. πρόσφυγες σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν επίσης πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι που ζητούν άσυλο. Η Αρμοστεία δεν έκανε προβλέψεις, ούτε έδωσε συγκεκριμένους αριθμούς για την αύξηση που αναμένει την ερχόμενη δεκαετία.

stoxos

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *