in

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!!”ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”!!!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Τα άλαλα και τα μπάλαλα θα κυβερνούν τον κόσμο»… (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Πριν από κάποια χρόνια γράψαμε σε μία φουτουριστική ανάλυσή μας για τον επερχόμενο κόσμο: «Τα ρομπότ θα κυβερνήσουν τον κόσμο»! Αυτά τα γράφαμε το έτος 2000 και τα αναδημοσιεύσαμε στην «Ε.Ω.» πριν από τρία περίπου χρόνια, δηλ. το 2011. Θέλαμε δηλ. να δείξουμε ότι είναι αναπόφευκτο στον μελλοντικό κόσμο να κυριαρχήσει η μηχανοποίηση, η αυτοματοποίηση και η ψηφιοποίηση των πραγμάτων, μέσω της εφαρμογής υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής (εμπόριο, συναλλαγές με το κράτος, ανθρώπινες συναναστροφές, υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση κτλ.). Σήμερα όλα τα παραπάνω εγκαθίστανται σε πλανητικό επίπεδο με ρυθμούς ραγδαίους…

Στο ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη, που είναι και το τελευταίο της Καινής Διαθήκης, διαβάζουμε για το Θηρίο και την επικράτησή του διαμέσου της υπερτεχνολογίας. Βασική προϋπόθεση επιβίωσης του μελλοντικού ανθρώπου θα είναι η υποταγή του στο κωδικό σύστημα του ενιαίου οικουμενικού αριθμού (που θα ισχύει δηλ. σε όλη την υφήλιο): ο Υπέρτατος Νόμος θα επιβάλλει την προσχώρηση κάθε ζώντος και νοήμονος οργανισμού στο, αόρατο δια γυμνού οφθαλμού, «χάραγμα» με ακτίνες λέιζερ του ανθρωπίνου σώματος. Ο αριθμός αυτός θα είναι ο 666.

Ανατρέχοντας σε παλαιότερες πηγές μας (επειδή μας ενδιαφέρει να δούμε ποιοι ήταν οι συγγραφείς που είχαν προβλέψει την εφιαλτική πραγμάτωση της Νέας Εποχής), πέσαμε πάνω στην εργογραφία του δρος D.C. Yermak. Αυτός, με τα βιβλία του που αναφέρονταν πάνω στα ζητήματα του σιωνισμού, της Νέας Τάξης κτλ., ήταν από τους πρώτους που έθεσε ενώπιον του ελληνικού αναγνωστικού κοινού πράγματα πρωτόγνωρα την εποχή εκείνη. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα τόσο στην ηλεκτρονική-ψηφιακή δικτατορία του μέλλοντος όσο και στο Θηρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, το οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Αντίχριστο [ΣΗΜ.: στο θέμα αυτό αναφερθήκαμε και σε άλλα κείμενά μας].

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παρακάτω άκρως επίκαιρα, τα οποία προέρχονται από το βιβλίο του «Σιωνισμός, ο 5ος ιππότης της Αποκάλυψης», τα οποία κάνουν λόγο για το περίφημο Θηρίου του Λουξεμβούργου ή των Βρυξελλών. Διαβάζουμε συγκεκριμένα (όλα αυτά γράφτηκαν πριν από… 30 σχεδόν χρόνια!):
«Στο Λουξεμβούργο υπάρχει ένα τριόροφο κτίριο της ΕΟΚ. Διευθυντής του είναι ο κύριος αναλυτής και σχολιαστής της ΕΟΚ, ο Dr. Hanrick Eldeman, Εβραίος. Το κτίριο αυτό στεγάζει το μεγαλύτερο κομπιούτερ του κόσμου.

Είναι ένα γιγαντιαίο, αυτοπρογραμματιζόμενο κομπιούτερ που αναπτύχθηκε από την εταιρία Burroughs. Ο Dr. Eldeman το ονομάζει χαϊδευτικά «το Θηρίο». Μα και ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη μιλά για κάποιο «θηρίο». Τι παράξενη σύμπτωση!

Έχει την ικανότητα να φακελλώσει ηλεκτρονικά σήμερα 5 δις ανθρώπους! Όπως δήλωσε ο ίδιος, χρησιμοποιεί μια τριεξαψήφιο μονάδα για να δώσει έναν αριθμό σε κάθε άνθρωπο στη γη (6 + 6 + 6 = 18 ψηφία). Η εργασία αυτή άρχισε το 1976. Διαμέσου του αριθμού κοινωνικών ασφαλίσεων, ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης, πιστοποιητικού γεννήσεως, αριθμού διαβατηρίου ή χρήσεως πιστωτικών καρτών, όλοι οι κάτοικοι των προηγμένων βιομηχανικών χωρών είναι φακελλωμένοι και συνεχώς παρακολουθούνται από το τέλος του 1979.

Σήμερα ίσως να έχει τελειώσει το φακέλλωμα αυτό και για τον υπόλοιπο πληθυσμό της γης. Εκεί είμαστε γραμμένοι όλοι εμείς. Και σε λίγο με τη νέα μας ταυτότητα θα τροφοδοτούμε καθημερινά το «θηρίο». Η κάθε χρήση της νέας μας ταυτότητας, που φέρει επάνω της τον γραμμωτό κώδικα και το 666, θα περνά τελικά στο φάκελλο του καθένα μας στις Βρυξέλλες. Εκεί όπως είναι γνωστό υπάρχει το κτίριο διοικήσεως της ΕΟΚ. Στους τρεις από τους 13 ορόφους του, είναι εγκατεστημένο ένα όμοιο κομπιούτερ με εκείνο του Λουξεμβούργου.

Σε περίπτωση καταστροφής ή βλάβης του ενός κέντρου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, δεδομένα (DATA) στο δεύτερο. Αυτές τις πληροφορίες τις έδωσε ο κ. Charles Dauncube του δικτύου CNF και ο Dr. Patric Fisher σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Southwest Radio Church.
Η νέα μας ταυτότητα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο. Η ταυτότητά μας ίσως μπορεί να χαθεί, να κλαπεί, να ξεχαστεί, το χέρι και το μέτωπο ποτέ.

Το σφράγισμα θα γίνει με ακτίνες λέηζερ. Είναι καρκινογόνο και πομπός ισχύος 1 Watt. Η τεχνολογία σήμερα είναι τέτοια που η εκπομπή αυτή μπορεί να ανιχνευθεί από ένα δορυφόρο, ο οποίος το 1983 ενετόπιζε από το διάστημα τον άνθρωπο ή το αντικείμενο με ακρίβεια +100 μ. Κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί από τον παγκόσμιο δικτάτορα».

Αυτά τα παραπάνω εφιαλτικά έγραφε ο Dr. Yermak τη δεκαετία του 1980! Είναι εμφανές από όλα αυτά που διαβάσαμε ότι ο Yermak ήταν μπροστά από την εποχή του. Είναι επίσης εμφανές ότι έκτοτε η τεχνολογία έχει κατά πολύ «προοδεύσει» (αν μπορεί κανείς να πει ότι είναι «πρόοδος» όλα αυτά που γίνονται τριγύρω μας…) και Κύριος οίδε τι άλλα εφιαλτικά κατασκευάσματα έχουν έκτοτε επινοηθεί και πραγματωθεί… Το κεντρικό θέμα εδώ είναι: έρχεται ΕΛΕΓΧΟΣ πάνω στις ζωές μας! Η ιδιωτικότητα του ανθρώπου, ο σεβασμός δηλ. προς την ατομική μας ζωή, σύντομα θα είναι παρελθόν. Και τότε είναι βέβαιο ότι κανένας «Δαφέρμος» δεν θα βγει να υπερασπιστεί το «απόρρητο» των ατομικών μας δικαιωμάτων…

ΠΗΓΗ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. συνανθρωπε ασχολησου με τον χριστο ,και με την αγαπη του θεου και πατρος και μην φοβασε τιποτα.ο θεος φροντιζει τα παιδια του
  ας ασχοληθουμε με τον χριστο και αφηστε τους να ασχολουνται με τον αντιχριστο….

 2. δεν θα προλάβουν να το εφαρμόσουν, θα συμβεί ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος…μετά βλέπουμε

 3. ΠΟΙΑ ΡΟΜΠΟΤ ΡΕ ΔΟΚΤΩΡ …ΚΑΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ… Ο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ…Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ …ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ…ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ]…ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΔΕΛΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ …ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ …ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Επειδη ζητε μεσα στο Ματριξ δέν βλέπετε το πραγματικο θηρίο.
  Η καρτα και ο καθε αριθμός σου κανει την ζωη πιο ανετη.Ο αριθμός καί οι καρτες ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
  Τό θηριο το βλεπεις καθημερινα γυρω σου αλλα εσυ ψαχνεις αλλου.
  ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

 5. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΤΕ….ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΙΑΖΕΙ…..

  ΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ….ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ' ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ…..ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ

  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ……

 6. Βρε παιδιά, μια απορία έχω, αφού ο ίδιος ο Χριστός σύμφωνα με τις γραφές είχε πει: "Ουδείς προφήτης μετά από μένα", αυτομάτως δεν ακυρώνονται όλοι αυτοί οι δήθεν προφήτες τύπου Κοσμάς Αιτωλός, Παΐσιος κτλ;

  • Το εξήγησε ο άγιος Νεκτάριος τι ενώει ο Χριστός .ψάχτω και δες το μόνος και μόνος κάνε την δίκη σου έχτιμιση ώστε να μην νιώθεις οτι επιρεαζεσε.

  • ακου φιλεμου… βαλε την φραση Ουδείς προφήτης μετά από μένα που λες οτι την ειπε ο Χριστος στο γκουγλη. δες τι θα βγαλει.ψαξτο σε ορθοδοξα σαητ και θα βγαλεις τα συμπεράσματά σου..

  • ΔΕΝ τους βολευε η φραση και την "επεξηγησαν"
   ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ
   το κανουν συνεχεια !!

 7. ας μου απαντησει καποιος τι δουλεια εχει το barcode με την αποθηκευση στον υπολογιστη.
  ο υπολογιστης γνωριζει ενα αφμ, αμκα κατι τελος παντων σε νουμερα
  το barcode ειναι για να διαβαζει ο υπολογιστης τα νουμερα ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
  για να μην χαλιεστε, σημερα μπορουμε να διαβασουμε τα νουμερα και τα γραμματα χωρις γραμμικο κωδικα με μια απλη καμερα του κινητου. την δεκαετια του 70-80 ομως δεν ειχαμε αυτην την δυνατοτητα καμερας και βαζαμε barcode (1 – 0 ασσους, μηδενικα) για να διαβαζει παλμους το κομπιουτερ και να μπορει να μεταφραζει σε αριθμους και γραμματα. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ αλλα παραμενει για λογους συμβατοτητος και ειναι πολυ φτηνο και βρισκεται ευκολα. Ειναι απλα μια συμβαση τεχνολογιας.
  Με την καμερα μεχρι και το προϊον απο φωτο μπορει να δει και να το αναγνωρισει, απλα κοστιζει σημερα. Αυριο και αυτο θα ειναι τζαμπα. Εδω την φατσα σου την αναγνωριζουν σε χρονο dt απο μια βαση δεδομενων. Αρα αυτα τα 6αρια και αλλες ιστοριες με το barcode ξεχαστε τα. Στον μεγαλο αδελφο που για να πας απο το σπιτι στην δουλεια σου σε κατυαγραφει σε 200 καμερες ειναι το θεμα. Στην Αττικη υπαρχουν χιλιαδες καμερες. Σε καθε διασταυρωση, "για τον ελεγχο της κυκλοφοριας" αλλα εχουν αναλυση να δουν τι κρατας τα χερια σου μεσα στο αυτοκινητο.
  Με αυτο δεν ασχολειστε καθολου. Το "θηριο" σας μαρανε.

 8. Όταν ενοποιηθούν όλες οι κάμερες ασφάλειας όλες οί κάμερες καταστημάτων εξωτερικές καί εσωτερικές και υποχρεωθούν να μπούν στό ίντερνετ τότε ίσως καταλάβουν ορισμένοι ποιός τούς παρακολουθεί καί γιατί???

 9. να τι γραφει αυτος που κατα τα αλλα αποκαλει τον Σωρρα ψευτη…για να καταλαβαινομαστε δλδ….ποιος δουλευει ποιον…πρακτορακια αποκαλυπτεστε σιγα σιγα…ανθρωπαρια…

 10. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ……..

  ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…..ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…….ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ…….

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ????…………..

  ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΕΝΤΡΑ……ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ…….ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ…………

  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ……ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ…..ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ…….ΓΙΑΤΙ…….ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ…………..

  ………………………………………….ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΣΟΦΙΑ……………………………………….

  ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ……ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ…….ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ……….ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ……ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ……….ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ……..ΟΙ ΕΧΙΔΝΕΣ……..ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…….ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ…….ΤΟ ΦΙΔΙ……..ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ……….

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ…….ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…..ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…….

  ΑΧΡΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο Άρης , η Γη , ο Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν απόψε…

GREEKCOIN, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;