19:50 - 28/04/2013

Εσείς ακόμα Πίνετε – Τρώτε ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ;;;(Aspartame)! Είναι τοξικό Δηλητήριο και αποτυχημένο Εντομοκτόνο! ΒΙΝΤΕΟ

Η ασπαρτάμη, που χρησιμοποιείται σε πάνω από 6.000 προϊόντα ως μια τεχνητή γλυκαντική ουσία, είναι μια τοξική ουσία που θέτει σοβαρούς κινδύνους τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πόσο θανατηφόρα αυτό το υποκατάστατο της ζάχαρης μπορεί να είναι.

Η ασπαρτάμη είναι εξαιρετικά εθιστική. Προκαλεί πραγματική λαχτάρα για την τοξίνη. Πολλοί διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, λόγω των σοβαρών συμπτωμάτων στέρησης.

Μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και έχει άμεση σχέση με τον καρκίνο. Η ασπαρτάμη είναι μία διεγερτική τοξίνη που διεγείρει ανθρώπινη αντίδραση κυττάρων στο γλυκαντική ουσία που δεν περιέχει στην πραγματικότητα καθόλου γλυκύτητα.

Τα τοξικοδιεγερτικά έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν ανάπτυξη του καρκίνου και της μεταστάσεως. Αυτή η διαδικασία τροφοδοτεί τα καρκινικά κύτταρα.

Το οξύ της ασπαρτάμης, επίσης γνωστό ως ασπαρτικό, δρα ως νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο.
Θα διευκολύνει τη μετάδοση των πληροφοριών από νευρώνα σε νευρώνα. Η υπερβολική ποσότητα ασπαρτάμης στον εγκέφαλό σας σκοτώνει τους νευρώνες, επιτρέποντας την εισβολή των τεράστιες ποσότητες ασβεστίου στα κύτταρα. Αυτή η εισροή παράγει ακραία επίπεδα των ελευθέρων ριζών που σκοτώνουν τα κύτταρα.
Η νευρική κυτταρική βλάβη προκαλείται από αδικαιολόγητη χρήση ασπαρτικού. Αυτός είναι ο λόγος που συμβολίζεται ως “excitotoxins.”
Διεγείρουν και σπρώχνουν τα νευρικά κύτταρα σε θάνατο.

The FDA is Killing You

The Truth About Aspartame

the truth about aspartame –
Dr Russell Blaylock

Περισσότερα για αυτό το δηλητήριο:
Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών. Στο τέλος ΤΟ ΣΟΚ!!! Θα το αντέξετε;

πηγη

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 10:10 ΠΜ

  Εσείς ακόμα εμβολιάζετε τα παιδιά σας;;;
  Ψάξτε το λίγο….

 2. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 4:04 ΜΜ

  ΜΗ ΠΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ!!!! ΚΙ ΑΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ Ή ΠΡΟΒΙΟ, ΟΧΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ!!!
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ!!!! ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!

 3. Ανώνυμος 04/30/2013 @ 7:41 ΜΜ

  Αυτό με τα κρεμμύδια δεν το ήξερα….. το πετάμε πάντως αν δεν το χρησιμοποιήσουμε γιατί μυρίζει

  Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα τα παραπάνω για την ασπαρτάμη αλλά το θέμα της εξάρτησης που αναφέρει είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!

  Έχω χρησιμοποιήσει για χρόνια 1-2 δόσεις στον καφέ μου (μια φορά τη μέρα) και δεν έπαθα τίποτα όταν αποφάσισα να μη χρησιμοποιώ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*