20:06 - 15/07/2014

Εσβησαν το έπος της 28ης Οκτωβρίου από τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου!

Εσβησαν το έπος της 28ης Οκτωβρίου από τα βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου!

Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασλακία για λόγους που είναι πλέον εύκολο να αντιληφθούμε: Οι λέξεις “Εθνος” και “χριστιανισμός” πρέπει να απαλειφθούν για να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ενα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων.

Συγκεκριμένα στις νέες εκδόσεις σχολικών βιβλίων, “ανακατεύουν” το ιστορικό πρόσωπο του Μ.Αλεξάνδρου με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Καραγκιόζη για να τον υποβιβάσουν, διδάσκουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ως αγγαρεία, ενώ έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα σχολικά βιβλία ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου ελέω…Μέρκελ.

Άλλωστε και ο Θ.Πάγκαλος είχε πει ότι δεν χρειάζονται δύο εθνικές εορτές, και προφανώς δεν το είπε διόλου τυχαία, καθώς ενοούσε ότι η 28η Οκτωβρίου έιναι ενοχλητική για τους “φίλους” μας Γερμανούς.

Ιστορία με πρωταγωνιστές τον Καραγκιόζη, την Κοκκινοσκουφίτσα και το Μέγα Αλέξανδρο καλούνται να γράψουν οι μαθητές της ΣΤ’ δημοτικού εγχείρημα, που κατά τον βουλευτή της Ν.Δ Θ.Καράογλου, εμπεριέχει μία προσπάθεια υποβιβασμού του βεληνεκούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που υπήρξε πραγματικό ιστορικό πρόσωπο και μία προσπάθεια αντιστοιχίας του με τον Καραγκιόζη και την Κοκκινοσκουφίτσα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώνει ιστορική και θρησκευτική διαστρέβλωση σε θέματα εθνικής σημασίας, παραδόσεων και Ορθοδοξίας, στα σχολικά βιβλία της Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Μάλιστα τεκμηριώνει τη θέση του παρουσιάζοντας συγκεκριμένα χωρία των βιβλίων.

Για παράδειγμα τον έντονο προβληματισμό του προκαλεί το κείμενο που περιέχεται στο Ανθολόγιο της Γ΄ και Δ΄ τάξεως του Δημοτικού, με τίτλο «Τότε που πήγαμε βόλτα στον Επιτάφιο», όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται «σήκωσαν τον Επιτάφιο ψηλά πάνω κι όλοι περάσαμε από κάτω. Να, όπως παίζουμε το περνά-περνά η μέλισσα». Ο παραλληλισμός της κατανυκτικής στιγμής του Επιταφίου με ένα παιδικό παιχνίδι αποτελεί έλλειψη σεβασμού και υποτίμηση, τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Θ.Καράογλου.

Υπάρχουν όμως και άλλα προβληματικά χωρία των βιβλίων που συντελούν στο να δημιουργήσουν τα παιδιά μια στρεβλή εικόνα για τα θρησκευτικά σύμβολα και τα ιστορικά πρόσωπα κατά τον κ. Καράογλου. Πιο συγκεκριμένα:

Στο βιβλίο της Γλώσσας της Ε’ Δημοτικού, (τεύχος γ) στη σελ. 12 υπό τον τίτλο “Κατασκευές των ανθρώπων. Ένα ελληνικό μοναστήρι” υπάρχει ένα σχέδιο ελληνικού ορθόδοξου μοναστηριού, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει πουθενά ο σταυρός.

Στο βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας της Α’ Γυμνασίου στη σελ. 82 στο κείμενο «Παράσταση» περιγράφεται η σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου και ο μαθητής που είχε το ρόλο του Μπότσαρη προκαλεί τα γέλια των συμμαθητών του σε ένα περιστατικό που οδηγεί σε γεγονότα και παραλληλισμό με τον Ζορό, ενώ αναφέρεται ότι οι κύριοι που παρακολουθούσαν τη σχολική παράσταση κάπνιζαν. Τα υπολανθάνοντα μηνύματα που περνούν στους μικρούς μαθητές έχουν να κάνουν και με τη σημασία της εθνικής εορτής, αλλά και με την προβολή και αποδοχή του καπνίσματος, σε μια εποχή που το αντικαπνιστικό μήνυμα θα έπρεπε να είναι πιο ισχυρό.

Στο τετράδιο εργασιών της Β’ Γυμνασίου οι προετοιμασίες για τη σχολική εορτή της 25ης Μαρτίου είναι ευκαιρία για τους μαθητές να χάσουν μαθήματα, να ετοιμάσουν σκηνικά για «κάτι Κολοκοτρώνηδες και κάτι σημαίες και δάφνες», ενώ ακολουθεί και το παρακάτω αξιοσημείωτο απόσπασμα από την περιγραφή για την προετοιμασία των μαθητών για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου «….πάω να κάνω κατάσταση και στον Βασίλη, για να μη με βρίζει μετά ότι χάνω μόνο εγώ μαθήματα και δεν σκέφτομαι και τον αφήνω να υποφέρει και να σκάει στη βλαμμένη τάξη μας».

Ο Θ.Καράογλου δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός ότι από τη μια οι αναφορές στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου είναι υποτιμητικές ενώ από την άλλη δεν υπάρχει καμία αναφορά στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε κανένα από τα δέκα στο σύνολό τους βιβλία Γλώσσας του Γυμνασίου, ενώ εντύπωση προκαλεί η μεγάλη λίστα από τέτοιου είδους παραδείγματα τα οποία συναντά κανείς στα εγκεκριμένα σχολικά εκπαιδευτικά βιβλία Γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητά να μάθει αν το Υπουργείο Παιδείας έχει γνώση επί του θέματος, αν προτίθεται να αναζητήσει ευθύνες καθώς και αν θα προχωρήσει σε διορθωτικές αλλαγές και το χρονοδιάγραμμα αυτών.

Εμείς θα προσθέσουμε τα αυτονόητα που δυστυχώς δεν είναι ποτέ αυτονόητα. Οι Παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων προκειμένου να κατασκευάσουν μια παγκόσμια κρατική δομή (και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα), θέλουν την δημιουργία υπερεθνικών “πολτών” και την κατάργηση των αρχαίων και παραδοσιακών εθνών (όπως η Ελλάδα). Έτσι στην Ελλάδα χτυπιούνται αλύπητα οι δύο Πυλώνες του Έθνους η Ορθοδοξία, και ο Αρχαιοελληνισμός, το σύνολο δηλαδή της Ιστορίας μας. Επιδιώκεται η διακοπή της συνέχειας με τους προγόνους, και να καθιερωθεί ο αθεϊσμός ως μόδα.Όποιος δεν είναι άθεος και δεν πιστεύει στην δύναμη της ύλης και των καταναλωτικών προιόντων αυτομάτως περιγελάται από τον περίγυρό του.

Το επόμενο στάδιο θα είναι και η ποινική δίωξη όσων ασχολούνται με εθνικά και θρησκευτικά θέματα επειδή θα θεωρούνται λάτρεις “ιστοριών μίσους και μισαλοδοξίας” όπως σύντομα θα τις ορίσει το Σύστημα.

Δυστυχώς οι νέες γενιές ήδη αγνοούν βασικά ιστορικά θέματα, και ήδη αδιαφορούν για τις παραδόσεις και τα σύμβολά μας υπευθύνει βεβαίως και των αδιάφορων γονέων τους που επέτρεψαν όλα αυτά να συμβούν. Βρισκόμαστε στην φάση της αποϊστοριοποίησης, δηλαδή στην έλειψη γνώσης των ιστορικών γεγονότων, και κάποια χρόνια αργότερα,όταν οι τελευταίοι “ενοχλητικοί” που διαβάζουν ακόμα ιστορία, φύγουν από το προσκήνιο της ζωής, θα περάσουμε στην φάση του ξαναγραψίματος των ιστορικών γεγονότων.

defencenet

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 0
  0
  πωσ κανεισ ετσι ρε αφου οι γερμανοι ειναι φιλοι μας !
  πω πω πω !!!!!
  Σκετη υστερια εισαι πια !!!!!
 2. 0
  0
  Πρεπει να τιμωρηθουν παραδειγματικα οι συγγραφεις αυτων των βιβλιων! Δυστυχως ομως οι προδοτες οι πολιτικοι μας εκτελουν κατα γραμμα το σχεδιο της Ν Τ Π! Εμεις τι κανουμε, αδερφια Ελληνες, ως ποτε θα τους ανεχομαστε;
 3. 0
  0
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΤΙ
  ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩς ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕς ΠΑΡΑΔΟΣΕΙς ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

  ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ
  ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΗ Η ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ
  ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΤΑΝΙΚ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

  ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

  ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!!

  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙς ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
  ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ) ΕΧΟΥΜΕ Ως ΙΔΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑ ΣΕΞ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ


  ΟΣΟ ΟΜΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ
  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΟΣ
  ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ

  Υ.Γ μερικοι ορθοδοξοι γεροντες εχουν πει για καποια πραγματα οποιος θελει τα δεχετε!!

  • 0
   0
   Αγαπητέ δεν Ξεχνάμε ότι ο χριστιανισμός κατέστρεψε τον ελληνισμό, σήμερα είμεθα μια πεταμένη μικρή κοινωνία με τόσο μεγάλο ελληνικό πλούτο ( σημερα και μετα από 80χιλ χρόνια με βασιλέα τον Αιγέα , με 9 εκ λέξεις και 93 εκ λεκτικούς χαρακτήρες με 18.000 ελληνικά ονόματα, έναν τάφο του μέγα Αλέξανδρου κριμένο που απαγόρευσαν η δημιουργεί του χριστιανισμού όλα αυτά τα χρόνια .και σήμερα ήμαστε σε πολλοί άσχημη συνοριακή κατάσταση με τα αδέλφια μας που ζουν δίπλα και χωρισμένα ‘’από αυτούς’’ κατά του ελληνισμού μας .
 4. 0
  0
  O σκελετος η οι σκελετοι γιατι στο ετος ; ; ; ; θα καίγοντε σε όλο τον κόσμο; πόσα σκοτεινά σημεια έχει η ιστορία και τι φερει ο σκελετος εντος μα
 5. 0
  0
  Θα πρεπει να γινουν λιστες με ολους αυτους που κυβερνησαν τον τοπο και ειναι ειτε Εβραιοι ειτε δοσιλογοι του 1940.
  Θα δουμε ξεκινωντας απο τον περασμενο αιωνα .
  Ενας Εβραιος που συνεβαλε κατα πολυ στη συρρικνωση του ελληνισμου της Μαυρης Θαλασσας , του Ποντου και την Μικρας Ασιας ειναι ο φαυλος ο ΕΛ. Βενιζελος .
  Αυτος εχει κανει γυρο στα 15 πραξικοπηματα προκειμενου να κρατηθει στην εξουσια .
  Το ονομα του κοσμει κεντρικες πλατειες , δρομους και το αεροδρομιο Αθηνων .
  Το αγαλμα αυτου του τυχοδιωκτη κοσμει την κεντρικοτερη πλατεια της Θεσσαλονικης .
  Ενας αλλος ΤουρκοΕβραιοΒουλγαρος ειναι ο βουλγαροφωνος Κωνσταντινος Καραμανλης (ειχε ως μητρικη γλωσσα την βουλγαρικη )
  Απο τοτε που ανελαβε την δευτερη περιοδο το1974 αρχισε το ΑΕΠ στην Ελλαδα να πευτει δραματικα απο 10% που το παρελαβε το ερριξε στα 3.5%.
  Εναι αυτος που ορισε υπευθυνο στο Τριτο Προγραμμα τον φιλο του Χατζηδακη και που την ημερα της 25ης Μαρτιου το προγραμμα επαιζε τουρκικα τραγουδια .
  Ο Εβραιος ο Μητσοτακης που ανεβασε το χρεος 3.5 φορες επανω μεσα σε τρια χρονια
  διακυβερνησης .
  Ειναι ο Εβραιος ο Σημιτης που και αυτος καταχρεωσε τη χωρα και μας εβαλε στην Εβραικη σφιγγοφωλια στο Ευρω χωρις να μας ρωτησει . Αυτος ειναι και γιος δοσιλογου των Γερμανων .Ο πατερας του διετελεσε Γραμματεας Ενωσης Ελληνικων Τραπεζων επι Τσολακογλου .
  Ο εβραιος Παπανδρεου που καταληστεψε μαζι με την Μαργαριτα τη χωρα .
  Αν ζουσε ακομη ο ελληνικος λαος θα τον εξελεγε με 48%.
  Ο Εβραιος ο Σαμαρας που με τον ΤουρκοΕβραιο Βενιζελο τον χοιρομορφο κανουν αυτα που κανουν τωρα .
  Υπαρχει μεγαλη λιστα Εβραιον υπουργων ολα αυτα τα χρονια .
  Τελικα τι γινεται στην Ελλαδα ?
  • 0
   0
   Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γ. Σημίτης θα εισερχόταν ως "θριαμβευτής" στην απελευθερωμένη Λαμία έχοντας στο πλευρό του τον Άρη Βελουχιώτη (φώτο). Ήταν εποχή που ο πατέρας του τέως πρωθυπουργού έφερε τον βαρύτιμο τίτλο του Γενικού Διοικητή Ρούμελης. Μερικούς μήνες μετά θ’ ακολουθούσε η αποκαθήλωσή του.
   Από το βιβλίο «Οι Δωσίλογοι της κατοχής», Ιάκωβου Χονδροματίδη, έκδοση του περιοδικού ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

   redskywarning.blogspot.gr
   Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός στις 4:05 μ.μ.
 6. 0
  0
  Πρώτα από όλα η 28η Οκτωβρίου δεν έχει καμία σχέση με τους γερμανούς, εκτός και αν πούμε ότι έχει σχέση γιατί οι ιταλοί ήταν σύμμαχοι με τους γερμανούς. Η επέτειος του ΟΧΙ αναφέρεται στην έναρξη του πολέμου με τους ιταλούς, άρα περισσότερο αυτούς φέρνει σε δύσκολη θέση, παρά τους γερμανούς.
  Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρει το άρθρο, αν είναι αληθή τότε το βάρος πέφτει σε εμάς τους γονιούς να μορφώσουμε σωστά τα παιδιά μας και άσε τους εβραίοσιωνιστές να ονειρεύονται παγκόσμια κυριαρχία και πράσινα άλογα. Θα έρθει και αυτών η σειρά. Ο κόσμος ξυπνάει και καταλαβαίνει τον ρόλο τους και σύντομα θα επαναστατήσει εναντίων τους. Μόνο εύχομαι αυτό να γίνει πριν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο που τόσο πολύ ονειρέυονται και χαθεί τόσος κόσμος άδικα.
 7. 0
  0
  εγω ξερω να πω ντροπησασ ντροπησασ ντροπησασ δεν το πηστευω οτι εμεισ πρεπει να λεγωμε ελληνασειμαστε ολοι καθαρματα ειμαστε αντε και του χρονου να μασ χαιρωμαστε
 8. 0
  0
  εγω ξερω να πω ντροπησασ ντροπησασ ντροπησασ δεν το πηστευω οτι εμεισ πρεπει να λεγωμε ελληνασειμαστε ολοι καθαρματα ειμαστε αντε και του χρονου να μασ χαιρωμαστε
 9. 0
  0
  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ
 10. 0
  0
  και του λεγα εγω του μεταξα εκατο χρονω λαοε ειμαι και ξερω, πανε βρε μεταξα με τους γερμανους να κερδισουν τα φασισταρια που ναι και βλακες και μας αγαπουν , να μη χασουν χρονο στην ελλαδα να παρουν τη ρουσια γρηγορα να μην κερδισει η αμερικα που ναι εν τελει χειροτερη και κρυφη………………………τιποτα αυτος βουρος διολου δεν μα κουγε και να τωρα .Τι προβλημα θα χε φασιστας ηταν με φασιστα θα πηγαινε. Δεν μα ακουσε οπως ο Μεταξας και τωρα ειμαστε λευτεροι και πεινασμενοι υποχειρεια των νικητων οπως και η γερμανια αλλωστε. απλα εμεις ειμαστε υποχειριο και της Γερμανιας. καλα κανουν και σβηνουν το οχι , λαθος απεδειχθεη εν τελει η επιλογη του μεταξα. Τωρα η αμερικη θα ηταν μια περιφερειακη δυναμη οι σιωνιστες δεν θα ενοχλουσαν κανεναν, η γερμανια θα ηταν μεγαλη και τρανηκαι κυριως θα θαυμαζε τον ελληνικο πολιτισμο.Που να ακουσει ομως ο μετξας. Ακουν οι καραβαναδες?
 11. 0
  0
  Η πραγματική ήττα και η Εσχάτη Προδοσία, ήταν όταν κατήργησε το Μονοτονικό Σύστημα ο μίστερ Λευτέρης Βερυβάκης, που κηδεύτηκε και σαν « ηρωας» .

  Αλλά και οι ΄Ελληνες γονείς, δέχθηκαν με χαρά και ανακούφιση τέτοιαν προδοσία της Ελλάδος, επειδή τα Αρχαία Ελληνικά και το Πολυτονικό τους « κούραζαν» Από εκεί και πέρα πλέον, ο δρόμος ήταν ανοιχτός για την διάλυση της Ελλάδος όπως και έγινε, μέσα σε λίγα χρόνια.

  Αν προσέξετε, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, που ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια, από τότε είχε καταργήσει το γράμμα « Ν» που τότε δέσποζε στην καθομιλουμένη και δεν το έφερε στο διακριτικό του. Προδότες ……

  Επιπλέον όμως οι ΄Ελληνες δέχτηκαν να βγαίνουν στα κανάλια δεκάδες κάφροι και να λένε ότι : « Οι πρόγονοί μας ? Σπουδαία νούμερα ! …» Και το κοινό παρακολουθούσε αδιαμαρτύρητα την σπίλωση της Ελλάδος, αντί την ίδια στιγμή να τρέξει η μισή Ελλάδα στα κανάλια και να τα κάνει γυιαλιά –καρφιά.

  ΄Οπως χρειάσθηκε τιτάνιος Αγώνας για να επανέλθουν τα Αρχαία Ελληνικά στα Σχολεία, έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα. Πρέπει πρώτα να επανέλθει η Γλώσσα και η Ελληνική Παιδεία, για να μπορούμε να προστατέψουμε και την Ιστορία μας. Διαφορετικά δεν μπορούμε.

  Η Αρχή, μπορεί να γίνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ( αν υπάρχουμε ακόμη), όπου θα περικυκλώσουμε όλοι το Υπουργείο Παιδείας, απαιτώντας Γλώσσα- Παιδεία- Ιστορία.

  Για την Ελληνική Γλώσσα- Παιδεία-Ιστορία, αξίζει τον κόπο να σκοτωθούμε. Γιατί αυτά είναι η Ελλάδα. Αυτά είναι τα ΄Αχραντα Μυστήρια και η Αγία Κοινωνία της Ελλάδος.

  ΄Όταν θα έχουμε πάλι Παιδεία, δεν θα μπορούν με τίποτα να μας κυβερνήσουν οι Προδότες και δεν θα μας λείπει κανένα αγαθό. Αντίθετα, όσο παραμένουμε χωρίς Παιδεία, τόσο θα μας κυβερνούν προδότες και τόσο περισσότερο θα μας αδειάζουν το πορτοφόλι και την ψυχή μας.

  Αυτήν την φορά, ας μην παραδοθούμε έτσι…… Τουλάχιστον ας δοκιμάσουμε….Προς Τιμήν των παλληκαριών του 1940, που πολέμησαν ηρωικά, ξυπόλητα και νηστικά μέσα στα χιόνια. Παλληκάρια του '40, συγγνώμην για την κατάντια μας …

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ


Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί