ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Η μαχητική πρωτοβουλία γερμανόφωνων πολιτών sauberer Himmel που μάχεται κατά των αεροψεκασμών είχε στείλει σχετική ερώτηση στην υπηρεσία του υπουργείου περιβάλλοντος , έτσι ώστε οι γερμανικές αρχές να προβούν σε χημικές αναλύσεις για την μόλυνση που προκαλείται καθημερινά απο τους αεροψεκασμούς.

Οι έρευνες της οργάνωσης δείχνουν πολύ υψηλές τιμές βαρέων μετάλλων όπως το αλουμίνιο, το βάριο και το στρόντιο στο έδαφος και στα ομβρία ύδατα.

Η αναμενόμενη λοιπόν απάντηση απο την υπηρεσία ήταν σύντομη … ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
NEW WORLD ORDER

stinpagida

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *