ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ; Βρετανικό ΥΠΕΞ προς βρετανούς υπηκόους: «Εγκαταλείψτε τη Συρία πάση θυσία»

Με επείγουσα ανακοίνωσή του το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί όλους του Βρετανούς πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να β βρίσκονται στη Συρία για οποιαδήποτε να φύγουν αμέσως από τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου (FCO travel advice #8207) που μετέδωσε το BBC αναφέρονται τα εξής:

«Συμβουλεύουμε για την αποφυγή ταξιδιού στη Συρία. Οι Βρετανοί υπήκοοι στη Συρία καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα με κάθε πρακτικό μέσο».

Σύμφωνα με αναλυτές η φρασεολογία του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δεν είναι η συνήθης καθώς η προτροπή προς του Βρετανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη χώρα με κάθε μέσο μπορεί να προοιωνίζει και για αεροπορικές επιθέσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν οι δυτικές δυνάμεις. Παρόμοια φρασεολογία είχε επιλεγεί και στη Λιβύη πριν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Βέβαια πολλοί είναι που αναρωτούνται πόσοι Βρετανοί υπήκοοι μπορεί να υπάρχουν ακόμη στη Συρία, Ενδεχομένως η οδηγία του βρετανικού υπουργείου αναφέρεται σε Βρετανούς που είναι μέλη ΜΚΟ που δρουν στη Συρία παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια παρόλα αυτά είναι περίεργη η χρονική συγκυρία την οποία επέλεξε το Λονδίνο για μια τόσο αυστηρή ταξιδιωτική οδηγία.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Παράλληλα σήμερα και μετά την εκδήλωση της επίθεσης των ανταρτών στα δυτικά προάστια της Δαμασκού με μάχες οι οποίες κράτησαν όλη τη χθεσινή ημέρα οι κυβερνητικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα σφοδρές αντεπιθέσεις σε όλα τα σημεία που είχαν υπό τον έλεγχό τους οι αντάρτες με άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *