ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε σε μια εποχή, που η σύγχυση , η αβεβαιότητα, ο φόβος, πολλές φορές και ο πανικός, η ανασφάλεια για το αύριο και για αυτά που έρχονται , μας οδηγούν σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Στην άγνοια και στον φόβο στηρίζεται το οικοδόμημα των παρανοϊκών ηγετών της πολιτικής και όχι μόνο εξουσίας, που κρατούν (ή νομίζουν πως κρατούν) στα χέρια τους, τις τύχες του κόσμου, πολλά χρόνια τώρα.
Και αυτοί είναι οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ,που με όπλο τους την τρομοκρατία που ασκούν στους λαούς, στοχεύουν στην πλήρη υποταγή τους.


Μέσα από το κείμενο που ακολουθεί , ξεσκεπάζουμε τον ρόλο του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ και του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και όσων τους υπηρετούν και με την βαθιά γνώση όλου αυτού του σκοτεινού και σάπιου οικοδομήματος, προετοιμάζουμε τον ελληνικό λαό για αυτά που έρχονται, απευθυνόμενοι στο σύνολο ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι μόνο σε μερικούς, αλλά και σε εκείνους που χωρίς παρωπίδες και στεγανά θα διαβάσουν, θα ακούσουν και θα κρίνουν.


-Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο λίγο παράδοξα και θα απευθυνθώ προς τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ πολιτικούς της ΕΛΛΑΔΟΣ:
-ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:Πέστε μου πότε στο παρελθόν ιστορικά είτε ως παγκόσμια κοινωνία είτε ως μεμονωμένα κράτη υπήρξε οικονομική κρίση που δεν κατέληξε σε πόλεμο
-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΟΤΕ!!!!!
Επομένως επειδή η οικονομική κρίση δεν είναι τοπική αλλά παγκόσμια θα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ και ο πόλεμος που έρχεται.
-ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Γνωρίζω ότι επιδιώκεται από τους παγκοσμιοποιητές να γίνει αυτός ο πόλεμος. Γνωρίζω ότι θέλει η παγκοσμιοποίηση (που εσείς υπηρετείτε) να ελαφρύνει την ΓΗ από τον ανθρώπινο πληθυσμό. Γνωρίζω ότι θέλετε αυτόν τον πόλεμο για να υπάρξει ακυβερνησία στα έθνη και να αρπάξετε την εξουσία. Γνωρίζω ότι ετοιμάζεται τον παγκόσμιο κυβερνήτη σας για να του δώσετε την παγκόσμια εξουσία. Γνωρίζω ότι νομίζεται ότι δεν θα πέσουν πυρηνικά σε αυτόν τον πόλεμο. Η ερώτησή μου έχει 2 σκέλη:
Σκέλος 1ο: Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι θα διαχειριστείτε τον πόλεμο ώστε μην πέσουν πυρηνικά; Η οικονομική δύναμή σας;
Σκέλος 2ο : Τι σας κάνει να πιστεύεται ότι αυτός που ετοιμάζεται για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία είναι εκείνος ο οποίος εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί ονομάζουμε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ 1ο ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
Θα προσπαθήσω να σας αποδείξω με δυο δρόμους ότι έχετε λάθος. Ο ένας δρόμος είναι αυτός της γεωπολιτικής και ο άλλος αυτός των προφητειών. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και θα χρησιμοποιήσω τις προφητείες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κυρίως , όμως θα κάνω και μια παρασπονδία με μία προφητεία των ΜΑΓΙΑΣ η οποία μου έκανε εντύπωση. Προς ενημέρωσή σας (τέκτονες) σας μελετώ χρόνια πάνω από 25 και ξέρω όλες τις τελετές σας ,τα μυστήριά σας, τον τρόπο σκέψη σας , τις πράξεις σας, τα σχέδιά σας. Σχεδόν ταυτόχρονα μελετούσα και τις προφητείες συνδυαστικά με αυτά που κάνετε. Κύριοι τέκτονες είστε λάθος.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
-Αρχικά θα δώσω ένα απόσπασμα, από την προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ επισκόπου ΠΑΤΑΡΩΝ 4ος μ.χ.
Θα βυθιστεί η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ εν βυθώ απωλείας(ρήγμα της ανατολίας) , η ΣΜΥΡΝΗ και η ΚΥΠΡΟΣ θα χτυπηθούν από ανεμοστρόβιλο θαλάσσης (τσουνάμι) και τότε θα εμφανιστεί ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
Για αυτούς που πιθανώς να μην έχουν γνώση του αντικειμένου των προφητειών
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΑΦΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Α. ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΜΑΤΑ (ΤΣΟΥΝΑΜΙ).
Β. ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΜΑΤΑ
ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
Αυτά και προς απάντηση ορισμένων χριστιανών που έχουν πλανηθεί και νομίζουν ότι ήρθε ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Τα σημάδια που δίνει ο άγιος είναι σαφή νομίζω.
-Νομίζεται ότι δεν είχε προφητευθεί οι οικονομική κρίση; Κάνετε λάθος την απάντηση την έχετε σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί.

όπως βλέπετε όλα τα σχέδια σας είναι γνωστά στον θεό και τα έδωσε στον κόσμο μέσω φωτισμένων ανθρώπων για να τα ξέρουμε και εμείς και να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
-Δημιουργήσατε πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ αφού πρώτα την καταχρεώσατε για να την δώσετε βορά στον σιωνισμό που εσείς πιστεύεται. Νομίζεται ότι δεν ήταν προφητευμένο; Για δείτε το επόμενο βίντεο.
Βλέπετε πως ο ΘΕΟΣ γνωρίζει την προαίρεσή σας; Όμως γνωρίζει και το τέλος του δρόμου το οποίο δεν είναι αυτό που εσείς σχεδιάζεται.
Εδώ θα ήθελα να κάνω την παρασπονδία και να παραθέσω την προφητεία των ΜΑΓΙΑ. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν μιλάει για την καταστροφή του κόσμου αλλά για την επιστροφή των ανθρώπων της σοφίας. Προσέξτε την ημερομηνία που λέει ότι θα είναι η αρχή της επιστροφής των ανθρώπων της σοφίας, εσείς όμως ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ, εντέχνως περάσατε στους λαούς την άποψη ,ότι οι ΜΑΓΙΑ μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου. Δείτε το βίντεο:

Ρωτάω λοιπόν τώρα: Την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 τι έγινε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκίνησε η πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ τότε που ο λαός στην θεσσαλονίκη φώναζε έξω οι ΜΑΣΟΝΟΙ από την ΕΛΛΑΔΑ.
Μα καλά αυτό δεν λένε και οι δικές μας προφητείες; Ότι με αρχή την πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ θα ξεκινήσει μια μεγάλη πείνα που θα μεταβληθεί σε ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο και θα καταλήξει σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ και ΝΑΤΟ; Και μάλιστα στο τέλος του πολέμου αυτού θα τοποθετηθεί κυβερνήτης που θα είναι άνθρωπος του ΘΕΟΥ δηλαδή άνθρωπος της σοφίας. Μάλλον εδώ έχουμε μια ανάλογη περίπτωση με τον ΣΩΚΡΑΤΗ στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ο οποίος επειδή είχε καλή προαίρεση του έδινε ο ΘΕΟΣ. Μάλλον αυτός ο ΜΑΓΙΑ που είπε αυτά τα λόγια είχε καλή προαίρεση και του έδωσε ο ΘΕΟΣ ένα κομμάτι της αλήθειας. Νομίζατε ότι θα άφηνε ο ΘΕΟΣ τον κόσμο να τον καταστρέψετε τελείως και να τον διαχειριστείτε όπως θέλετε εσείς. ΠΛΑΝΑΣΘΕ κύριοι ΤΕΚΤΟΝΕΣ.
-Είδαμε στο βίντεο του ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ να μιλάει για τον τρόπο που περίπου θα γίνει ο πόλεμος. Ας δούμε τώρα τι λέει και ο γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ για αυτά:


Μα καλά τι διαφορετικό θα έλεγε αφού ο ΘΕΟΣ τα ίδια δίνει σε όλους τους ανθρώπους του. Τώρα όμως θα σας ρωτήσω κάτι κύριοι ΤΕΚΤΟΝΕΣ- ΜΑΣΟΝΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάζεστε:
Όλες αυτές οι αποφάσεις σας στο οικονομικό πεδίο και οι στρατιωτικές κινήσεις που γίνονται εδώ και χρόνια δηλαδή:
Α. Η αναδιοργάνωση (μείωσή τους) των στρατευμάτων σε στρατούς επιβολής αστικής τάξης στις αδύναμες οικονομικά χώρες
Β. Ο βαρύς εξοπλισμός των στρατευμάτων των δυνατών οικονομικά χωρών (ΓΑΛΛΙΑ-ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ) κυρίως στο αρματικό δυναμικό (τανκς) στην αεροπορία και το ναυτικό.
Γ. Η ένταξη στην υπηρεσία νέων πυραυλικών μονάδων (κυρίως πυρηνικών) σε αυτές τις χώρες.
Δ. Η επιβολή σε όλους τους λαούς της ψεύτικης οικονομικής κρίσης
Ε. Η προσπάθειας επιβολής ενός κοινού νομίσματος σε όλη την ΓΗ
ΣΤ. Η προσπάθεια να επιβάλλεται σε όλους τους ανθρώπους την φοροκάρτα δηλαδή πλαστικό χρήμα
Ζ. Η προσπάθεια χρέωσης των χωρών που έχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές για να κλέψετε τον πλούτο τους.
Όλα αυτά γιατί γίνονται;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να επιβάλετε μια παγκόσμια κυριαρχία μέσω της απελπισίας και του πολέμου ώστε μέσα από την αναμπουμπούλα που έρχεται να την αρπάξετε και να την δώσετε στον βασιλιά σας που τον προετοιμάζεται με πλήρη μυστικότητα. Το λάθος σας είναι ότι ο αρχηγός σας δεν είναι αυτός που νομίζεται (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) και οι ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ τα γνωρίζουμε όλα αυτά.
Θέλετε να σας αποδείξω ότι τις κινήσεις σας στην ΣΥΡΙΑ –ΙΡΑΝ τις γνωρίζαμε από πρίν; Σας δίνω την ερμηνεία της 6ης Σάλπιγγας της αποκαλύψεως που λέει για τις κινήσεις σας αυτές 2000 χρόνια πρίν:
Μα καλά εσείς δεν προσπαθείτε να ρίξετε την κυβέρνηση του ΑΣΑΝΤ στην ΣΥΡΙΑ και να επιτεθείτε στο ΙΡΑΝ; Εσείς δεν εμπλέξατε τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ σε έναν ανελέητο ανταρτοπόλεμο πείθωντάς τους ότι θα τους δώσετε κράτος; Εσείς δεν εξοπλίζεται συνεχώς τους ΑΡΑΒΕΣ για να τους χρησιμοποιήσετε εναντίον του ΙΡΑΝ όπως τους χρησιμοποιήσατε εναντίον του ΙΡΑΚ; Άρα λοιπόν εμπλέξατε όλους τους κακοποιούς αγγέλους και ήρθε η ώρα του πολέμου (μένουν από μέρες έως μερικοί μήνες) για να ελαφρύνεται την ΓΗ από τον ανθρώπινο πληθυσμό και να επιβάλλεται τον αρχηγό σας. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ; ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΕΛΑΜΕ.
Η δύναμή σας είναι αμελητέα μπροστά στην δύναμη του ΘΕΟΥ.
ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; Θα σας δώσω αυτό το βίντεο για να σας αποδείξω ότι και εσείς θα καταστραφείτε (ΤΕΚΤΟΝΕΣ) και αρχηγό δεν θα βάλετε. Αντιθέτως ο ΘΕΟΣ θα τοποθετήσει τον δικό του κυβερνήτη και θα ελευθερώσει όλους τους ανθρώπους από τα δεσμά που τους έχετε επιβάλλει. Δείτε το βίντεο μέχρι τέλος για να δείτε την πλάνη σας ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΜΑΣΟΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ κλπ κλπ.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κάνατε τους ανθρώπους να μισήσουν τον ΘΕΟ λέγοντάς τους ότι είναι θέλημά του να γίνει ο πόλεμος αυτός. Κάνετε λάθος κύριοι δικό σας θέλημα είναι , ο ΘΕΟΣ δεν θέλει αυτό τον πόλεμο. Εσείς τον σχεδιάσατε και εσείς θα τον υλοποιήσετε και εσείς θα καταστραφείτε. Εκείνος απλά ξεσκεπάζει την προαίρεσή σας η οποία είναι όλο μίσος για το ανθρώπινο γένος. Αυτός όμως είναι εδώ όταν τελειώσετε εσείς να ξαναφτιάξει τα πράγματα με ειρήνη και αγάπη. ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ και όλοι εσείς που τους υπηρετείτε εν γνώση σας.
ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ , ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ , ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΑΣ. Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ή ΟΧΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΑΣΟΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
Και εσείς που πιστεύετε και εσείς που δεν πιστεύετε στον ΧΡΙΣΤΟ. Έρχεται σε λίγο καιρό μια καταιγίδα. Μην φοβηθείτε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν υπάρχει τέλος του κόσμου στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Υπάρχουν οι λέξεις συντέλεια των αιώνων που σημαίνει ότι ο χρόνος θα πάψει να υπάρχει και ο κόσμος θα γίνει άχρονος δηλαδή αιώνιος και παντοτινός. Οτιδήποτε άλλο είναι από τους ΜΑΣΩΝΟΥΣ –ΕΒΡΑΙΟΥΣ –ΤΕΚΤΟΝΕΣ και αυτούς που τους υπηρετούν. Ότι θα γίνει από καταστροφή είναι δικό τους σχέδιο και όχι του ΘΕΟΥ. Τους αφήνει όμως για να τους ρεζιλέψει και να τους ταπεινώσει. Εσείς είστε καλοί άνθρωποι (είτε πιστεύετε είτε όχι) και έχετε καλή προαίρεση δεν έχετε να ξεπληρώσετε τίποτα. Θα παιδευτείτε λίγο με την πείνα για να δείξει ο ΘΕΟΣ την ψυχική σας αντοχή στους εχθρού σας. Με αυτό τον τρόπο θα σας ανυψώσει και θα σας κάνει κυρίαρχους στον κόσμο και σε όλοι την ΓΗ. Εσάς διάλεξε να διδάξετε ξανα στην ΓΗ την αυτοθυσία, την γενναιότητα, την αλήθεια της ζωής, την αξιοπρέπεια, την γλώσσα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ , την γνώση και να ξαναδιδάξετε όλους τους λαούς πως αποκτιέται η ελευθερία της ψυχής και τους σώματος. Μην φοβάστε ειτε πιστεύεται είτε όχι εσάς διάλεξε σαν ΙΣΡΑΗΛ(ΕΚΛΕΚΤΟΣ) όχι τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ τέκτονες-εβραίοι- μασόνοι.
Αυτοί θα τους αφήσει να πάρουν αυτό που σχεδιάζουν τον ΘΑΝΑΤΟ. Εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Είτε πιστεύετε είτε όχι έχετε στρατιές αγίων και αγγέλων μαζί σας που σας προφυλάσσουν να μην πάθετε τίποτα. Το μόνο που ζητάει από εσάς είναι η καλοσύνη προς τους ανθρώπους και η παλληκαριά που πάντα είχατε να την ξαναθυμηθείτε.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ . ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

1greek

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ…ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ…

Ζούμε σε μια εποχή, που η σύγχυση , η αβεβαιότητα, ο φόβος, πολλές φορές και ο πανικός, η ανασφάλεια για το αύριο και για αυτά που έρχονται , μας οδηγούν σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Στην άγνοια και στον φόβο στηρίζεται το οικοδόμημα των παρανοϊκών ηγετών της πολιτικής και όχι μόνο εξουσίας, που κρατούν (ή νομίζουν πως κρατούν) στα χέρια τους, τις τύχες του κόσμου, πολλά χρόνια τώρα.

Και αυτοί είναι οι ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ,που με όπλο τους την τρομοκρατία που ασκούν στους λαούς, στοχεύουν στην πλήρη υποταγή τους.

Μέσα από το κείμενο που ακολουθεί , ξεσκεπάζουμε τον ρόλο του ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ και του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και όσων τους υπηρετούν και με την βαθιά γνώση όλου αυτού του σκοτεινού και σάπιου οικοδομήματος, προετοιμάζουμε τον ελληνικό λαό για αυτά που έρχονται, απευθυνόμενοι στο σύνολο ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι μόνο σε μερικούς, αλλά και σε εκείνους που χωρίς παρωπίδες και στεγανά θα διαβάσουν, θα ακούσουν και θα κρίνουν.


Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο λίγο παράδοξα και θα απευθυνθώ προς τους ΤΕΚΤΟΝΕΣ πολιτικούς της ΕΛΛΑΔΟΣ:


ΕΡΩΤΗΣΗ 1η: 
Πέστε μου πότε στο παρελθόν ιστορικά είτε ως παγκόσμια κοινωνία είτε ως μεμονωμένα κράτη υπήρξε  οικονομική κρίση που δεν κατέληξε σε πόλεμο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

ΠΟΤΕ!!!!!  

Επομένως επειδή η οικονομική κρίση δεν είναι τοπική αλλά παγκόσμια θα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ και ο πόλεμος που έρχεται.


ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:  

Γνωρίζω ότι επιδιώκετε από τους παγκοσμιοποιητές να γίνει αυτός ο πόλεμος. 

Γνωρίζω ότι θέλει η παγκοσμιοποίηση (που εσείς υπηρετείτε) να…

ελαφρύνει την ΓΗ από τον ανθρώπινο πληθυσμό.  Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCashΓνωρίζω ότι θέλετε αυτόν τον πόλεμο για να υπάρξει ακυβερνησία στα έθνη και να αρπάξετε την εξουσία. 

Γνωρίζω ότι ετοιμάζεται τον παγκόσμιο κυβερνήτη σας για να του δώσετε την παγκόσμια εξουσία. 

Γνωρίζω ότι νομίζετε ότι δεν θα πέσουν πυρηνικά σε αυτόν τον πόλεμο. Η ερώτησή μου έχει  2 σκέλη:
    
Σκέλος 1ο: Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα  διαχειριστείτε τον πόλεμο ώστε μην πέσουν πυρηνικά; Η  οικονομική δύναμή σας;

   
Σκέλος  2ο : Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτός που ετοιμάζεται για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία είναι εκείνος ο οποίος εμείς οι  ορθόδοξοι χριστιανοί ονομάζουμε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ 1ο ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.


Θα προσπαθήσω να σας αποδείξω με δυο δρόμους ότι έχετε λάθος. 

Ο ένας δρόμος είναι αυτός της γεωπολιτικής και ο άλλος αυτός των προφητειών. 

Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και θα χρησιμοποιήσω τις προφητείες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κυρίως , όμως θα κάνω και μια παρασπονδία με μία προφητεία των ΜΑΓΙΑΣ η οποία μου έκανε εντύπωση. 

Προς ενημέρωσή σας (τέκτονες) σας μελετώ χρόνια πάνω από 25 και ξέρω όλες τις τελετές σας ,τα μυστήριά σας, τον τρόπο σκέψη σας , τις πράξεις σας, τα σχέδιά σας. 
Σχεδόν ταυτόχρονα μελετούσα και τις προφητείες συνδυαστικά με αυτά  που κάνετε. Κύριοι τέκτονες είστε λάθος.


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


Αρχικά θα δώσω ένα απόσπασμα, από την προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ επισκόπου ΠΑΤΑΡΩΝ 4ος μ.χ.

“Θα βυθιστεί η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ εν βυθώ απωλείας(ρήγμα της ανατολίας) , η ΣΜΥΡΝΗ και η ΚΥΠΡΟΣ θα χτυπηθούν από ανεμοστρόβιλο θαλάσσης (τσουνάμι) και τότε θα εμφανιστεί ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ”.

Για αυτούς που πιθανώς να μην έχουν γνώση του αντικειμένου των προφητειών 
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΑΦΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    
Α. ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΜΑΤΑ (ΤΣΟΥΝΑΜΙ).

   
Β. ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΜΑΤΑ


  ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.


Αυτά και προς απάντηση ορισμένων χριστιανών που έχουν πλανηθεί και νομίζουν ότι ήρθε ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. Τα σημάδια που δίνει ο άγιος είναι σαφή νομίζω.

Νομίζετε ότι δεν είχε προφητευθεί οι οικονομική κρίση; 
Κάνετε λάθος την απάντηση την έχετε σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί.

            

Όπως βλέπετε όλα τα σχέδια σας είναι γνωστά στον θεό και τα έδωσε στον κόσμο μέσω φωτισμένων ανθρώπων για να τα ξέρουμε και εμείς και να προετοιμαστούμε κατάλληλα.


Δημιουργήσατε πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ αφού πρώτα την καταχρεώσατε για να την δώσετε βορά στον σιωνισμό που εσείς πιστεύεται. Νομίζεται ότι δεν ήταν προφητευμένο; 
Για δείτε το επόμενο βίντεο.


Βλέπετε πως ο ΘΕΟΣ γνωρίζει την προαίρεσή σας; Όμως γνωρίζει και το τέλος του δρόμου το οποίο δεν είναι αυτό που εσείς σχεδιάζετε.

Εδώ θα ήθελα να κάνω την “παρασπονδία” και να παραθέσω την προφητεία των ΜΑΓΙΑ. 

Μου έκανε εντύπωση ότι δεν μιλάει για την καταστροφή του κόσμου αλλά για την επιστροφή των ανθρώπων της σοφίας. 
Προσέξτε την ημερομηνία που λέει ότι θα είναι η αρχή της επιστροφής των ανθρώπων της σοφίας.

Εσείς όμως ΤΕΚΤΟΝΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ, εντέχνως περάσατε στους λαούς την άποψη ,ότι οι ΜΑΓΙΑ μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου.  

Δείτε το βίντεο:

Ρωτάω λοιπόν τώρα: 

        Την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 τι έγινε; 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκίνησε η πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ τότε που ο λαός στην θεσσαλονίκη φώναζε έξω οι ΜΑΣΟΝΟΙ από την ΕΛΛΑΔΑ.

Μα καλά αυτό δεν λένε και οι δικές μας προφητείες; 

Ότι με αρχή την πολιτειακή κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ θα ξεκινήσει μια μεγάλη πείνα που θα μεταβληθεί σε ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο και θα καταλήξει σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ και ΝΑΤΟ; 


Και μάλιστα στο τέλος του πολέμου αυτού θα τοποθετηθεί κυβερνήτης που θα είναι άνθρωπος του ΘΕΟΥ δηλαδή άνθρωπος της σοφίας. 

Μάλλον εδώ έχουμε μια ανάλογη περίπτωση με τον ΣΩΚΡΑΤΗ στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ο οποίος επειδή είχε καλή προαίρεση του έδινε ο ΘΕΟΣ. 

Μάλλον αυτός ο ΜΑΓΙΑ που είπε αυτά τα λόγια είχε καλή προαίρεση και του έδωσε ο ΘΕΟΣ ένα κομμάτι της αλήθειας. 

Νομίζατε ότι θα άφηνε ο ΘΕΟΣ τον κόσμο να τον καταστρέψετε τελείως και να τον διαχειριστείτε όπως θέλετε εσείς. ΠΛΑΝΑΣΘΕ κύριοι ΤΕΚΤΟΝΕΣ.

Είδαμε στο βίντεο του ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ να μιλάει για τον τρόπο που περίπου θα γίνει ο πόλεμος. 

Ας δούμε τώρα τι λέει και ο γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ για αυτά:


Μα καλά τι διαφορετικό θα έλεγε αφού ο ΘΕΟΣ τα ίδια  δίνει  σε όλους τους ανθρώπους του. 

Τώρα όμως θα σας ρωτήσω κάτι κύριοι ΤΕΚΤΟΝΕΣ- ΜΑΣΟΝΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάζεστε:

Όλες αυτές οι αποφάσεις σας στο οικονομικό πεδίο και οι στρατιωτικές κινήσεις που γίνονται εδώ και χρόνια δηλαδή:

Α. Η αναδιοργάνωση (μείωσή τους) των στρατευμάτων σε στρατούς επιβολής αστικής τάξης στις αδύναμες οικονομικά χώρες

  
Β. Ο βαρύς εξοπλισμός των στρατευμάτων των δυνατών οικονομικά χωρών (ΓΑΛΛΙΑ-ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ) κυρίως στο αρματικό δυναμικό (τανκς) στην αεροπορία και το ναυτικό.


Γ. Η ένταξη στην υπηρεσία νέων πυραυλικών μονάδων (κυρίως πυρηνικών) σε αυτές τις χώρες.


Δ. Η επιβολή σε όλους τους λαούς της ψεύτικης οικονομικής κρίσης


Ε. Η προσπάθειας επιβολής ενός κοινού νομίσματος σε όλη την ΓΗ


ΣΤ. Η προσπάθεια να επιβάλλετε σε όλους τους ανθρώπους την φοροκάρτα δηλαδή πλαστικό χρήμα

  
Ζ. Η προσπάθεια χρέωσης των χωρών που έχουν πλουτοπαραγωγικές πηγές για να κλέψετε τον πλούτο τους.

  
Όλα αυτά γιατί γίνονται;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

Για να επιβάλετε μια παγκόσμια κυριαρχία μέσω της απελπισίας και του πολέμου ώστε μέσα από την αναμπουμπούλα που έρχεται να την αρπάξετε και να την δώσετε στον βασιλιά σας που τον προετοιμάζεται με πλήρη μυστικότητα. 

Το λάθος σας είναι ότι ο αρχηγός σας δεν είναι αυτός που νομίζεται (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) και οι ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.


Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ τα γνωρίζουμε όλα αυτά.

Θέλετε να σας αποδείξω ότι τις κινήσεις σας στην ΣΥΡΙΑ –ΙΡΑΝ τις γνωρίζαμε από πρίν;  

Σας δίνω την ερμηνεία της 6ης Σάλπιγγας της αποκαλύψεως που λέει για τις κινήσεις σας αυτές 2000 χρόνια πρίν:

            
Σημείωση: μεγαλώστε την εικόνα αν δεν φαίνονται καλά τα γράμματα.

Μα καλά εσείς δεν προσπαθείτε να ρίξετε την κυβέρνηση του ΑΣΑΝΤ στην ΣΥΡΙΑ και να επιτεθείτε στο ΙΡΑΝ; 

Εσείς δεν εμπλέξατε τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ σε έναν ανελέητο ανταρτοπόλεμο πείθωντάς τους ότι θα τους δώσετε κράτος; 

Εσείς δεν εξοπλίζεται συνεχώς τους ΑΡΑΒΕΣ για να τους χρησιμοποιήσετε εναντίον του ΙΡΑΝ όπως τους χρησιμοποιήσατε εναντίον του ΙΡΑΚ; 

Άρα λοιπόν εμπλέξατε όλους τους κακοποιούς αγγέλους και ήρθε η ώρα του πολέμου (μένουν από μέρες έως μερικοί μήνες) για να ελαφρύνεται την ΓΗ από τον ανθρώπινο πληθυσμό και να επιβάλλεται τον αρχηγό σας. 

ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ;  

ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΕΛΑΜΕ.

Η δύναμή σας είναι αμελητέα μπροστά στην δύναμη του ΘΕΟΥ.

ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; 

Θα σας δώσω αυτό το βίντεο για να σας αποδείξω ότι και εσείς θα καταστραφείτε (ΤΕΚΤΟΝΕΣ) και αρχηγό δεν θα βάλετε. 

Αντιθέτως ο ΘΕΟΣ θα τοποθετήσει τον δικό του κυβερνήτη και θα ελευθερώσει όλους τους ανθρώπους από τα δεσμά που τους έχετε επιβάλλει. 

Δείτε το βίντεο μέχρι τέλος για να δείτε την πλάνη σας ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΜΑΣΟΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ κλπ κλπ.


Κάνατε τους ανθρώπους να μισήσουν τον ΘΕΟ λέγοντάς τους ότι είναι θέλημά του να γίνει ο πόλεμος αυτός. 
Κάνετε λάθος κύριοι. 
Δικό σας θέλημα είναι.  
Ο ΘΕΟΣ δεν θέλει αυτό τον πόλεμο. 

Εσείς τον σχεδιάσατε και εσείς θα τον υλοποιήσετε και εσείς θα καταστραφείτε.


Εκείνος απλά  ξεσκεπάζει την προαίρεσή σας η οποία είναι όλο μίσος για το 
ανθρώπινο γένος. 

Αυτός όμως είναι εδώ όταν τελειώσετε εσείς να ξαναφτιάξει τα πράγματα με ειρήνη και αγάπη. 

ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΜΑΣΩΝΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ και όλοι εσείς που τους υπηρετείτε εν γνώση σας.


ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ , ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ , ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΑΣ. 

Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ή ΟΧΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.


ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. 

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ –ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΑΣΟΝΟΙ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ


Και εσείς που πιστεύετε και εσείς που δεν πιστεύετε στον ΧΡΙΣΤΟ. 

Έρχεται σε λίγο καιρό μια καταιγίδα. 

Μην φοβηθείτε δεν είναι το τέλος του κόσμου. 

Δεν υπάρχει τέλος του κόσμου στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Υπάρχουν οι λέξεις συντέλεια των αιώνων που σημαίνει ότι ο χρόνος θα πάψει να υπάρχει και ο κόσμος θα γίνει άχρονος δηλαδή αιώνιος και παντοτινός. 

Οτιδήποτε άλλο είναι από τους ΜΑΣΩΝΟΥΣ –ΕΒΡΑΙΟΥΣ –ΤΕΚΤΟΝΕΣ και αυτούς που τους υπηρετούν. 

Ότι θα γίνει από καταστροφή είναι δικό τους σχέδιο και όχι του ΘΕΟΥ. Τους αφήνει όμως για να τους ρεζιλέψει και να τους ταπεινώσει.

Εσείς είστε καλοί άνθρωποι (είτε πιστεύετε είτε όχι) και έχετε καλή προαίρεση δεν έχετε να ξεπληρώσετε τίποτα. 

Θα παιδευτείτε λίγο με την πείνα για να δείξει ο ΘΕΟΣ την ψυχική σας αντοχή στους εχθρού σας. 
Με αυτό τον τρόπο θα σας ανυψώσει και θα σας κάνει κυρίαρχους στον κόσμο και σε όλοι την ΓΗ. 

Εσάς διάλεξε να διδάξετε ξανα στην ΓΗ την αυτοθυσία, την γενναιότητα, την αλήθεια της ζωής, την αξιοπρέπεια, την γλώσσα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ , την γνώση και να ξαναδιδάξετε όλους τους λαούς πως αποκτιέται η ελευθερία της ψυχής και τους σώματος. 

Μην φοβάστε ειτε πιστεύετε είτε όχι εσάς διάλεξε σαν ΙΣΡΑΗΛ(ΕΚΛΕΚΤΟΣ) όχι τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ τέκτονες-εβραίοι- μασόνοι.

Αυτοί θα τους αφήσει να πάρουν αυτό που σχεδιάζουν τον ΘΑΝΑΤΟ. 
Εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. 

Είτε πιστεύετε είτε όχι έχετε στρατιές αγίων και αγγέλων μαζί σας που σας προφυλάσσουν να μην πάθετε τίποτα. 

Το μόνο που ζητάει από εσάς είναι η καλοσύνη προς τους ανθρώπους και η παλληκαριά που πάντα είχατε να την ξαναθυμηθείτε.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ 

ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ 

ΕΝΩ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ . ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.


ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣattikanea

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *