Εποχική γρίπη: Οδηγός επιβίωσης

Εποχική γρίπη: Οδηγός επιβίωσης

Η άνοιξη ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων και ιώσεων και η εποχική γρίπη έχει ήδη ταλαιπωρήσει πολλούς ανθρώπους στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Ο βήχας, ο πονόλαιμος, ο πυρετός, η μυϊκή αδυναμία και η καταρροή αποτελούν τα συνήθη συμπτώματα της εποχικής γρίπης. Πώς μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να προλάβετε την εξάπλωση της γρίπης;

Κάντε γυμναστική: Η ήπια σωματική άσκηση βοηθά στη βελτίωση της υγείας και του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ξεκινήστε μια μορφή γυμναστικής που σας αρέσει και δεν θα εγκαταλείψετε εύκολα λόγω ανίας.

Κοιμηθείτε αρκετά: Αν ο οργανισμός μας δεν κοιμηθεί αρκετά δεν εξασφαλίζει, την κατάλληλη άμυνα κατά των μικροβίων που τείνουν να εισβάλλουν στον οργανισμό μας.

Πλένετε τα χέρια και το πρόσωπό σας συχνά: Η καθαριότητα και η συχνή απομάκρυνση των μικροβίων από το πρόσωπο και τα χέρια μας, θα μας βοηθήσουν να μην μεταδώσουμε τα μικρόβια του εξωτερικού περιβάλλοντος στον οργανισμό μας.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες για περισσότερο από 3 μέρες: Ειδικά οι πετσέτες των χεριών πρέπει να αλλάζονται τακτικά και να πλένονται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για να απομακρύνονται τα μικρόβια.

Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά: Ο οργανισμός μας για να αντιμετωπίσει τη γρίπη και τα κρυολογήματα χρειάζεται βιταμίνη C. Τα φρούτα και τα λαχανικά εξασφαλίζουν στο σώμα μας την ενέργεια και τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη θωράκιση της άμυνάς του.
Αερίστε καλά το χώρο: Μην παραμένετε σε κλειστούς χώρους για πολλή ώρα, ειδικά αν υπάρχουν άτομα που νοσούν από γρίπη. Είναι σημαντικό οι χώροι να αερίζονται καθημερινά για τουλάχιστον μισή ώρα.

Πίνετε άφθονο νερό: Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστεί η επίθεση από μικρόβια και ιούς. Αυτό συμβαίνει διότι διατηρούνται υγροί οι ιστοί του αναπνευστικού συστήματος και αποβάλλονται έτσι τα μικρόβια.

ΠΗΓΗ

One thought on “Εποχική γρίπη: Οδηγός επιβίωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *