ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η επίφυση είναι το μέρος του εγκεφάλου που ενδυναμώνει αυτό που είναι γνωστό ως η «έκτη αίσθηση» και άλλες παραφυσικές ικανότητες. Είναι επίσης το κέντρο της αίσθησης της ευτυχίας.

Η επίφυση είναι σε αδράνεια στο μέσο άτομο.

Μια αδρανής επίφυση είναι ισοδύναμη με έναν αποκομμένο νωτιαίο μυελό, όπου το μυαλό δεν μπορεί να στείλει μηνύματα ή να κινήσει μέλη του σώματος πέρα από τη περιοχή που έχει αποκοπεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επίφυση επηρεάζει τη ψυχή.

Με το πέρασμα των αιώνων, εξαιτίας του Χριστιανισμού και των σχετικών «θρησκειών», η ανθρωπότητα έχει παρακμάσει εξελικτικά και πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πνευματικά ανίσχυρη. Ο στόχος της Χριστιανικής Εκκλησίας πάντα ήταν να κρατήσει την ανθρωπότητα σε άγνοια και χωρίς δύναμη. Κάθε φορά που η Χριστιανική Εκκλησία καταλάμβανε τον έλεγχο μιας περιοχής, τα αρχαία έγγραφα απομακρυνόντουσαν και/ή καταστρέφονταν. Η εκκλησία τότε αντικαθιστούσε τη γνώση που αφαίρεσε με ψέματα και με ψευδείς ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη φυλή είναι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πνευματικά. Κατάπτωση, αρρώστια, μαρασμός, ανικανότητα και άγνοια είναι τα αποτελέσματα της απώλειας αυτής της γνώσης.

Το μέσο άτομο χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ισχύς του μυαλού του. Αυτό είναι ανάλογο με ένα μέλος του σώματος που έχει ακινητοποιηθεί σε γύψο και είναι άκαμπτο και μαραμένο, αλλά σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις μέσω της έλλειψης χρήσης τους από γενιά σε γενιά και τις έχει χάσει σχεδόν όλες.

Για να ενεργοποιήσετε την επίφυση, διαλογισμοί ισχύος θα πρέπει να γίνονται συχνά. Απαιτείται χρόνος για να ενδυναμωθεί αυτός ο αδένας για να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Η επίφυση δουλεύει σε συνδυασμό με την υπόφυση. Και οι δύο αδένες ενεργοποιούνται μέσω του διαλογισμού ανοίγματος του τσάκρα της κορώνας.

Η επίφυση και η υπόφυση προσαρμόζουν και χαμηλώνουν τη συχνότητα των βιοηλεκτρικών ροών. Είναι μετασχηματιστές πνευματικής ενέργειας. Η πνευματική ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα τσάκρα και κατεβαίνει μέσω του τσάκρα της κορώνας όπου φτάνει στην επίφυση του εγκεφάλου. Καθώς μπαίνει στον εγκέφαλο, ο ρυθμός της δόνησης μειώνεται. Μια ενεργοποιημένη επίφυση λειτουργεί ως μετασχηματιστής που χαμηλώνει τον ρυθμό της ενέργειας σε μια χαμηλότερη συχνότητα. Η ενέργεια μπαίνει και κινείται από την περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου προς την υπόφυση. Η υπόφυση μετασχηματίζει την ενέργεια σε μια ακόμα χαμηλότερη συχνότητα ώστε να μπορεί να απορροφηθεί και να διαβαστεί από τον εγκέφαλο.

Η ανθρωπότητα στο σύνολό της λειτουργεί σε μια χαμηλή συχνότητα. Ο διαλογισμός ισχύος και η στρέψη των τσάκρα μας επιταχύνει αυτή τη δόνηση σε υψηλότερα επίπεδα όπου είμαστε πνευματικά ανοιχτοί και έχουμε αντίληψη. Μια υψηλότερη δόνηση μας προστατεύει επίσης από ασθένειες και αρνητικές ενέργειες.

Το μεσολόβιο λειτουργεί για να ανταλλάσει πληροφορίες ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που βασίζεται στο αριστερό ημισφαίριο. Ο διαλογισμός κενού σιωπά την αριστερή μεριά, της σκέψης και της λογικής, και μας ανοίγει τη δεξιά πλευρά, που είναι η διαισθητική/πνευματική πλευρά.

Το φως είναι απαραίτητο για τη ψυχή. Τόσο πολύ αρνητικότητα έχει συσχετιστεί με το φως λόγω της κατάχρησης των θρησκειών της δεξιάς ατραπούς και τη κίνηση της νέας εποχής. Το φώς συνδέεται με την αστραπή που συμβολίζει τη δημιουργία και είναι ένα αρχαίο σύμβολο του Θεού Δία, τον κεραυνό. Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο φως και να χρησιμοποιήσουμε το φως για τους δικούς μας σκοπούς…

Ησίοδος Φοίβος ΑριστόΔιος

ΠΗΓΗ

Loading...

11 thoughts on “ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

 1. θωμάς says:

  Τώρα κατάλαβα γιατί υπάρχει εδώ και αιώνες τόσο τρομακτική τεχνολογική και γενικότερα επιστημονική εξέλιξη στην Ουγκάντα!!!! Προφανώς γιατί ποτέ δεν υπήρχαν χριστιανοί.Ενώ οι καημένοι οι Αμερικάνοι επειδή είναι χριστιανοί ζούνε ακόμα στη λίθινη εποχή!!!Τι ανοησίες πας και γράφεις.

  • Konstantinos V says:

   Διαλογισμος!!! η μεθοδος της αυτοεξελιξης του ανθρωπινου οντος χωρις την παρουσια Του Θεο. δηλαδη δαιμονικο……. κριμα τετοιο αρθρο εδω μεσα!
   IC XC NIKA.

 2. ΚΩΣΤΑΣ says:

  ΒΡΕ ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ, ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΝΩ ΟΠΟΥ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ… ΑΠΟΔΕΙΞΗ??… ΤΟΝ 4ο ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ…Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ{ΤΗΣ ΕΚΚΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣΥΝΗΣ}…

 3. Ανώνυμος says:

  Εξαιρετικό άρθρο !!!
  Αφού νόμιζα ότι το έγραψα εγώ και το είχα ξεχάσει…..

  Αλλά θα γίνει πανικός πάλι στα σχόλια από τους ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ …..

  Οι ΔΟΥΛΟΙ και οι ΤΑΠΕΙΝΟΙ θα διαμαρτυρηθούν τώρα γιατί τους κάποιος τους λέει ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ενώ δεν είναι!)

 4. Ανώνυμος says:

  Κλασικές και προβλέψιμες επιθέσεις του άρθρου και μερικών εδώ πέρα στο Χριστιανισμό οι οποίοι δεν έμαθαν να ξεχωρίζουν το «χριστιανισμό» (γενικά και αόριστα) από την Ορθοδοξία, τους «χριστιανούς» από τους αληθινούς Ορθόδοξους Χριστιανούς. Κλασικές αντιλήψεις από κάποιους που χρησιμοποιούν τον ισοπεδωτισμό για να πολεμήσουν κάτι που δε μπήκαν στο κόπο να αναλύσουν ώστε να ξεχωρίσουν τις αλήθειες από τα ψέμματα, το νόημα από τα παράσιτα.

  Μιας και βρίσκομαι σε «επιστημονικό» άρθρο, θα ήθελα εγώ ο λοβοτομημένος να κάνω κάποιες παρατηρήσεις – επιθέσεις «ταπεινότητας»:
  1. Το SNR σας το σχετικό με την Ορθοδοξία είναι ελάχιστο.
  2. Ένα άρθρο που τολμάει να αναφέρεται σε θέματα επιστημονικά, έχει πάντα references, μετρήσεις, αποτελέσματα. Δεν αμφισβητώ την επίφυση αλλά δε είναι δυνατό ο κάθε ένας να γίνεται επιστήμονας στο πόδι χωρίς να υπογράφει καν με πραγματικό όνομα.
  3. Ταπεινός δε σημαίνει ηλίθιος ούτε άτομο που δεν αγωνίζεται για τα ιδανικά του. Σημαίνει άτομο που δε νομίζει ποιος είναι και τι κάνει.
  4. Εμείς είμαστε πρόβατα. Εσείς βγείτε έξω μαχητές της επίφυσης και κάντε την ανατροπή.

  /*ΤΡΙΓΩΝΟΔΟΞΟΣ*/

 5. Ανώνυμος says:

  Τραγικος εγωτρολλακιας!!!!!
  Που τον κλαινε οι ρεγγες απο την αγνωσια της συνηδισης του!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  την αφρικη την κλεβουν εδω και χιλιετηριδες
  και οι ιεραποστολοι μαζ με τους γιατρους την ξεκληρισαν κιολας
  και ολα αυτα ειναι αποτελεσμα του μεσιανισμου
  κοιμαστε και οταν ξυπνηστε ΑΠΟΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

 7. Ανώνυμος says:

  Ο ΤΡΙΓΩΝΟΔΟΞΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ..

  ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ;;;

  ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ..

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ..
  ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..
  ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ,
  ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΩΣ
  ΤΩΡΑ..
  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ..
  ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
  ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ;;;

  sketo original

 8. Ανώνυμος says:

  ηταν ένα υπεροχο αρθρο για αυτους που εχουν αρχισει να βλεπουν λιγο φως από το ανοιγμα του σπηλαιου ευγε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *