Επιτέλους μας αφήσανε να μπούμε σπίτι μας!!

Ο google και ο bloger κάτι αλητομαγκες εψές αργά ..το κλείσανε το κονάκι μου για τα καλά!! Και από ότι βλέπω το ξανά ανοίξανε να μπω και τι να δω και τι να δω…τα κάνανε μπουρδέλο..και τρέχω να κρυφτώ!!!
Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου αναγνώστες ελεύθεροι δεν είμαστε πουθενά..όσο και αν θέλουμε να το πιστεύουμε. Τώρα εκτός από τον ένα χρόνο που έχει πιάσει μαλλιά ο κώλος μου να προσπαθώ να κάνω αυτό το μπλοκ να γίνει γνωστό…είμαι αναγκασμένος να μαζεύω τα κομμάτια που μου άφησε η μαμά google και ο μπαμπάς blogger!!!  Αναρτήσεις εξαφανίστηκαν , τα share εξαφανίστηκαν…και ακόμα δεν έχω μπει πιο βαθειά να δω την ζημία!! Για αυτό λοιπόν επειδή αύριο μπορεί να παίξει κάνα άλλο πανυγηρακι σε 3 μέρες θα μπορείτε να μας βλέπετε και από το http://katohika.gr
Σας αφήνω τώρα για λίγο να συγυρίσω …μην με δείτε και σε αυτά τα χάλια …παντούφλες σώβρακα και τα λοιπά….και υπόσχομαι ότι θα γυρίσω με ερεύνα ….που θα τσακίσει !!  Και αυτή τη φορά με πηγές Γιωργάκη…..που σε χάλασε το εντεταλμένοι!!…Τα βλέπεις πόσο ρευστά είναι τα πράγματα … Γιωργάκη σχολιαστή!! (ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΝ GAP) Σας ευχαριστώ για την στήριξη και υπομονή σας !!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *