ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ….ΔΡΑΧΜΗ !!!

Mετά από τόσες μήνες κυκλοφορίας των σεναρίων περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή, έχουμε πλέον την πρώτη απόδειξη που επιβεβαιώνει τις….
μέχρι πρότινος φήμες.
Επιστρέφουμε στην δραχμή και επίσημα!!!
Τα πρώτα χαρτονομίσματα έχουν ήδη κοπεί και μόλις σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα η νέα εμφάνιση του δεκαχίλιαρου που τόσο νοσταλγήσαμε.

Το πρόσωπο που κοσμεί την ναυαρχίδα των χαρτονομισμάτων μας δεν είναι άλλο από τον άνθρωπο που έφερε την Ελλάδα στην νέα εποχή και άλλαξε το πολιτικοοικονομικό σκηνικό της χώρας, τον Γιωργάκη Παπανδρέου (ελάχιστος φόρος τιμής σε όλα αυτά που έχει προσφέρει στον τόπο μας). Όπως φαίνεται θα ακολουθηθεί το ίδιο μοτίβο και για τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα και νομίσματα αντικαθιστώντας όλες τις κλασσικές μορφές με μεγάλους Έλληνες της σημερινής εποχής.
Μερικά από τα ονόματα που επικρατούν είναι:
Θεόδωρος Πάγκαλος
Κων/νος Καραμανλής
Άκης Τσοχατζόπουλος
Άδωνης Γεωργιάδης (μετά της συζύγου του)
Γεώργιος Αυτιάς
Παναγιώτης Ψωμιάδης
Σάκης Ρουβάς
Τζούλια Αλεξανδράτου
Τρύφων Σαμαράς
και πολύ άλλοι που προσφέρουν, απλά και μόνο με την παρουσία τους, τόσα πολλά σε αυτόν τον πολύπαθο λαό.

http://patrinaki.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *