Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών

Γράφει ο “Πολεμιστής δίχως πρόσωπο”

Οι Έλληνες ήταν κατ’ εξοχήν πολεμικός λαός και μυημένος στα μυστήρια του Φωτός.
Σήμερα που έχει κυριαρχήσει το σκότος, ο Έλληνας παρουσιάζεται ως ζητιάνος και εξευτελίζεται  παγκόσμια. Μα, όχι για πολύ και δεν σκορπώ τυφλές ελπίδες. Ομιλώ ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα παράλογα, σε άλλα επίπεδα γίνονται άλλες διεργασίες. Επιστρέφουν οι σκιές των μεγάλων πολεμιστών, μέσα από τον κοινός λεγόμενο “λαουτσίκο”. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου  να ξεπεταχτούν οι νέοι ήρωες, αλλά και εκείνοι  που θα ομιλούν τις γλώσσες των θεών. Έτσι , λοιπόν, λόγω των νέων συνθηκών,  καλούνται όλοι σήμερα να αρχίσουν να καλλιεργούν την γη τους σιγά, σιγά και, να επιστρέφουν στην ύπαιθρο. Οι άντρες πολεμιστές που υπηρέτησαν τις ένοπλες δυνάμεις, οφείλουν να  αρχίζουν σταδιακά να εκπαιδεύονται δημιουργώντας πυρήνες πατριωτικούς. Βλέπετε η σκλαβιά και το άδικο σφίγγει σαν θηλιά τον λαιμό μας όλο και περισσότερο. Αδέρφια μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά πάντα λίγοι ήμασταν. Η ώρα πλησιάζει οι αμφιβολίες της νύχτας διαλύονται σιγά, σιγά και η φάλαγγα συμπληρώνεται. Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν κι αν  έλθει κάποιο αποτέλεσμα υπέρ της πατρίδας, θα οφείλετε στους απλούς καθημερινούς Έλληνες…  Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ και μην εξαρτάστε από άλλους, ενωθείτε τώρα στην ύστατη στιγμή είναι η μόνη λύση. 
Εύχομαι καλή δύναμη και αντοχή για τις δύσκολες μέρες που θα έλθουν. 


Έτσι κι αλλιώς  η Ελλάς πάλι θα νικήσει.iokh

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *