Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:51 - 08/02/2014

Επιπτώσεις του φόβου στη ζωή μας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αντιμετωπίστε τον Φόβο απόρριψης

Ύστερα από επικοινωνία πολλών ετών με αναγνώστες μου που έχουν προβλήματα υγείας, δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν οικογένεια ή επιτυχημένες σχέσεις, δεν τα καταφέρνουν στην επαγγελματική τους ζωή, συνειδητοποίησα ότι ή αιτία για όλα αυτά είναι μία: ο φόβος απόρριψης που βίωσαν από τη στιγμή της σύλληψής τους έως την ηλικία των 6 ετών.

Έως την ηλικία των 6 ετών ο εγκέφαλός μας πάλλεται έως 8 (Hz) παλμούς το δευτερόλεπτο, που για έναν ενήλικο σημαίνει ότι ευρίσκεται σε επίπεδο Θ, βαθύ ύπνου, κατάσταση υποσυνείδητου. Στην κατάσταση αυτή ο εγκέφαλός μας βρίσκεται σε κατάσταση υποσυνείδητου όπου επεξεργάζεται είκοσι εκατομμύρια ψηφία το δευτερόλεπτο (όταν είμαστε ξύπνιοι, σε κατάσταση συνειδητού, ο εγκέφαλός μας επεξεργάζεται μόνο σαράντα ψηφία το δευτερόλεπτο). Δηλαδή, αυτό που συμβαίνει έως την ηλικία των 6 ετών στη ζωή μας, λειτουργούμε στο υποσυνείδητο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουμε συνείδηση για να κρίνουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε αν είναι αληθινές ή όχι, αλλά και απορροφούμε πεντακόσιες χιλιάδες περισσότερες πληροφορίες από όταν είμαστε ενήλικες.

Λαμβάνουμε λοιπόν για πραγματικότητα άπειρες πληροφορίες που απορροφά το υποσυνείδητό μας. Οι πληροφορίες αυτές καθορίζουν πάντα τη ζωή μας, διότι ο εγκέφαλός μας είναι ένα κομπιούτερ που, για να ξεκινήσει, βασίζεται σε ένα λειτουργικό σύστημα, το σύστημα αυτό είναι οι πληροφορίες που έχουμε δεχτεί όταν ήμασταν μικροί.

Αφού λοιπόν έως την ηλικία των 6 ετών λειτουργούμε μόνο με το υποσυνείδητο, (χωρίς δυνατότητα κρίσης), λαμβάνουμε ως μόνιμη απόρριψη συμπεριφορές των γονιών μας που αφορούν σε μια συγκεκριμένη πράξη ή σε μια απλή κριτική. Ακόμη και σε παιδιά που πέθανε ένας από τους γονείς τους ή ταξίδευε, την απουσία αυτήν το υποσυνείδητό τους τη μετέφρασε ως μόνιμη απόρριψη.

Όταν φοβόμαστε την απόρριψη, έλκουμε πάντα ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις που θα μας απορρίψουν, με αποτέλεσμα να βιώνουμε θλίψη και θυμώνουμε. Ο φόβος απόρριψης και ο θυμός που προκαλεί θέτουν σε συναγερμό τον οργανισμό μας:

Εκκρίνοντας κορτιζόλη και αδρεναλίνη μειώνει τον μεταβολισμό μας (πρόβλημα στον θυρεοειδή, παχυσαρκία).

Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης δημιουργεί αϋπνία διότι θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας και δεν επιτρέπει την έκκριση της μελατονίνης που διευκολύνει τον ύπνο.

Επιταχύνει την αναπνοή και τον χτύπο της καρδιάς και αυξάνει την πίεση του αίματος.

Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης προκαλεί την έκκριση χοληστερίνης από το συκώτι και ινσουλίνης από το πάγκρεας, η οποία δημιουργεί διαβήτη.

Απενεργοποιεί τη διαδικασία της πέψης (πρόβλημα στο στομάχι, φούσκωμα στο έντερο).
Δίνει εντολή στο έντερο, όσο διαρκεί ο φόβος να πραγματοποιεί περισταλτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα το έντερό μας να κινείται συνεχώς και να πάσχουμε από σπαστική κολίτιδα.
Απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε και να παθαίνουμε καρκίνο,

Ο θυμός παραπλανεί το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα αυτό να επιτίθεται στον οργανισμό μας και να δημιουργεί φλεγμονές που είναι η αιτία όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων.

Μπλοκάρει τη διαδικασία εισόδου των θρεπτικών ουσιών και την απομάκρυνση των απορριμμάτων από τα κύτταρα.

Μπλοκάρει τη λειτουργία της νόησής μας, μπλοκάροντας την αποστολή αίματος και θρεπτικών ουσιών στον προμετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου μας.
Σταματά τη δημιουργία νευρωνικών κυττάρων και δικτύων, και αυτό δημιουργεί κατάθλιψη.
Η έκκριση κορτιζόλης σταματά την έκκριση της ορμόνης DEHA, που επιδιορθώνει όλες τις φθορές των κυττάρων μας και του οργανισμού μας.

Γράφημα που μας δείχνει την αντίδραση του σώματος μας στο φόβο, όπου μας δημιουργούνται τα παραπάνω προβλήματα:

Βλέπω, λοιπόν, τους περισσότερους ανθρώπους να ζουν μέσα στον φόβο, μέσα στη δυστυχία μέσα στην ασθένεια, που είναι το σκοτάδι από μια παρανόηση του υποσυνείδητού τους, ενώ ο φυσικός τους προορισμός είναι να ζήσουν μέσα στην υγεία, την ευτυχία, την ευημερία, που είναι το φως.

Από παρανόηση του υποσυνείδητού τους, βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι δεν αξίζουν και ότι θα δεχτούν απόρριψη από όλους τους ανθρώπους που θα έλθουν σε επαφή. Τότε η καρδιά τους δεν πάλλεται με αρμονία και τη δυσαρμονία αυτήν την εκπέμπει με ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον εγκέφαλό τους, στα κύτταρά τους, σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή, αλλά και στο Σύμπαν, με αποτέλεσμα να ελκύσουν πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που θα επιβεβαιώσουν την πεποίθησή τους ότι δεν αξίζουν.

Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε, να αλλάξουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω, τις αρνητικές μας πεποιθήσεις:

εφαρμόζοντας τη μέθοδο EFT (αναλύω στο Βιβλίο: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»).

εφαρμόζοντας τη μέθοδο The Healing Code (αναλύω στο Βιβλίο: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»).

εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Hearth Math, που επικεντρωνόμαστε στην καρδιά μας και όχι στον νου μας.

ξεμπλοκάροντας τους ενεργειακούς μεσημβρινούς μας.

Με την acupressure (πίεση, μάλαξη με τα δάκτυλα σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία) μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, που έχουν συγκεντρωθεί (από τραυματικές εμπειρίες) σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία.

Με κινησιολογία.

το κυριότερο, ξεμπλοκάροντας τα ενεργειακά μας κέντρα και γεμίζοντας φως, με τη βοήθεια ενεργειακού θεραπευτή.

Πρέπει, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ψυχές γεμάτες φως, γεμάτες αγάπη και ότι παίρνουμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας. Η απόρριψη που βιώνουμε συνειδητά ή υποσυνείδητα μας γεμίζει φόβο, θυμό, ενοχές, σκεπάζει την ψυχή μας, μας ξεκόβει από την Πηγή μας και έτσι ξεκομμένοι είμαστε, όπως μας λέει ο Κύριος, καταδικασμένοι σαν το κλήμα από την άμπελο να ξεραθούμε ή να καούμε σωματικά και πνευματικά.

Μπορούμε εφαρμόζοντας τα παραπάνω, αλλά κυρίως ερχόμενοι σε επαφή με ενεργειακό ή πνευματικό θεραπευτή (spiritual healer), να διώξουμε τα αρνητικά συναισθήματα και προγραμματισμούς, να αλλάξουμε εντελώς τη ζωή μας να ξαναβρούμε την υγεία, την αφθονία και τη χαρά, να γεμίσουμε φως και αγάπη.

Πηγή

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 1:05 ΜΜ

    Vale apo twra to magio sou,pare to antiliako sou kai vour gia th Mykono…

  2. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 1:19 ΜΜ

    ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ…ΑΓΑΘΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ…Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 7:19 ΜΜ

    Επιπτώσεις του φόβου στη ζωή μας…ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΩ…ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ…ΣΥΝΤΟΜΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*