Επικίνδυνες απόψεις!Δήμαρχος ζητά την έξοδο του στρατού στους δρόμους για «πάταξη του εγκλήματος»

Την έξοδο του στρατού στους δρόμους για να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα ζητά ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.


Σαν να είναι …το πιο φυσιολογικό πράγμα ο κ.Γκλέτσος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Άλφα επικαλούμενος τις κλοπές υλικού που έχει να κάνει με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση του δήμου του ζήτησε την έξοδο στρατιωτικών μονάδων για να …
αποκαταστήσουν τη τάξη!Παρά το γεγονός ότι του επισημάνθηκε ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει τέτοιου είδους επιχειρησιακές δραστηριότητες ο κ.Γκλέτσος επικαλούμενος και τη 35μηνη θητεία του στου καταδρομείς όπως είπε,επέμεινε ότι αυτό πρέπει να ξεπεραστεί κι αν δεν μπορεί να γίνει τότε πρότεινε ωε εναλλακτική λύση τη δημιουργία πολιτοφυλακής.


Μπορεί το πρόβλημα ασφάλειας να έχει οδηγήσει σε απόγνωση τον δήμαρχο Στυλίδας αλλά τέτοιες απόψεις από ένα δημόσιο πρόσωπο είναι εξαιρετικά επικίνδυνες!

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15589

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *