ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ …ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ..ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝΗ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ….

ΜΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ
ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΔΕΚΤΗΚΑΝ  ΕΠΙΘΕΣΗ  ,ΕΙΧΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΑΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ….ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ  ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ  ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ …Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ
ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ  ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ //ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ  ΔΑΣΩΣΤΗΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ  ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ….ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ …..
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ …..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ..ΓΙΑ ΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ…ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤIΞOEΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *