ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ »ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις!!!!

«Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη…» Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της. Οι φήμες και οι θεωρίες για την ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946.
Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας.

Η μοναδική ιστορία του για… επαφές που είχε με εξωγήινα όντα που ζούσαν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Amazing Stories». Ο Shaver δήλωσε πως έζησε κάποιες εβδομάδες κάτω από την επιφάνεια της Γης μαζί με εξωγήινα όντα διαβολικής μορφής, περιγραφές που μπορούν να βρεθούν μέσα σε αρχαίους μύθους και παραμύθια. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία για μια αρχαία φυλή που εγκαταστάθηκε στον πλανήτη Γη πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Τα όντα αυτά που ζουν υπόγεια περιγράφονται σαν εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνα και πολιτισμένα – δεν θέλουν να έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους. Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι η ιστορία του αμερικανού συγγραφέα είναι αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας του.

Παρολ’ αυτά, εκατοντάδες αναγνώστες ανταποκρίθηκαν στο δημοσίευμα αυτό. Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις που διασφάλιζαν μια άνετη ζωή στο κέντρο του πλανήτη. Ακόμα μαρτυρούν ότι οι τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει οι εξωγήινοι που ζουν εκεί του επιτρέπουν να ελέγχουν τον ανθρώπινο νου. Η απίστευτη αυτή ιστορία είχε μεγάλη επιρροή στους επιστήμονες και αποτέλεσε κίνητρο για τις έρευνες πάνω σε παραφυσικές δραστηριότητες.

Ο Edmund Halley, Άγγλος αστρονόμος του 17ου αιώνα, οι συγγραφείς Ιούλιος Βέρν, Έντγκαρ Άλαν Πόε καθώς και άλλοι, γράφουν στα έργα τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κενή σφαίρα. Οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα προετοίμαζαν μια επιστημονική αποστολή για να ερευνήσει το βάθος της κενής Γης. Οι επιστήμονες του Τρίτου Ράιχ έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στο μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Μια ειδική μυστική αποστολή είχε οργανωθεί το 1942. Οι Γερμανοί επιστήμονες ήλπιζαν να καταφέρουν να εγκαταστήσουν συστήματα ραντάρ κάτω από την επιφάνεια της Γης και να οδηγηθούν στην καθολική κυριαρχία του κόσμου. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν είναι γνωστό όμως η υπόθεση ενός υπόγειου πολιτισμού επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί

Το 1963, δυο αμερικανοί ανθρακωρύχοι, ο David Fellin και ο Henry Throne, ανακάλυψαν μια μεγάλη πόρτα σε έναν υπόγειο διάδρομο πίσω από την οποία υπήρχε μια μαρμάρινη σκάλα.

Στην Αγγλία, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να ακούσουν τον ήχο από μηχανοκίνητες συσκευές κάτω από τη Γη, την ώρα που σκάβουν κάποιο τούνελ. Ένας από αυτούς είπε ότι είχαν βρεί εκεί μια σκάλα σε ένα υπόγειο πηγάδι. Ο ήχος των μηχανών γινόταν ολοένα και πιο καθαρός και οι εργάτες τρομοκρατήθηκαν. Όταν επέστρεψαν στο τούνελ δεν υπήρχαν πια οι σκάλες ούτε η είσοδος στο πηγάδι. Ένας αμερικανικός δορυφόρος έβγαλε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στα τέλη της δεκαετίας του 70. οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε πολλά δυτικά επιστημονικά περιοδικά: απεικόνιζαν ένα σκοτεινό κανονικού σχήματος σημείο στο Βόρειο Πόλο.

Οι φωτογραφίες δεν ήταν ελαττωματικές: παρόμοιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το ίδιο σκοτεινό σημείο στον πόλο έχουμε και χρόνια αργότερα. Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της; Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της;Ο ανθρωπολόγος James McKenna ερεύνησε μια κακό-φημισμένη σπηλιά στην πολιτεία του Idaho. Ο McKenna και άλλα μέλη της αποστολής άκουγαν κραυγές και οιμωγές καθώς κινούνταν εκατοντάδες μέτρα προς το βάθος της σπηλιάς. Εκεί βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν την αναζήτησή τους καθώς η μυρωδιά από το θειάφι ήταν πολύ έντονη.

Οι γεωλόγοι δεν συμφωνούν με τη θεωρία της κούφιας Γης αν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών χώρων στο κέντρο του πλανήτη. Η ανθρώπινη ζωή είναι αδύνατη σε αυτούς τους χώρους: η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο.
Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπόγειοι πολιτισμοί ίσως έχουν εξωγήινη καταγωγή. Είναι πιθανό, οι εξωγήινοι να κουράστηκαν από τους ανθρώπινους πολέμους και κτηνωδίες και να μετακόμισαν κάτω από τη Γη από όπου και μπορούσαν άνετα να παρακολουθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Κι αν τα UFO που έχουν εμφανιστεί στον ουρανό δεν προέρχονται από άλλους γαλαξίες αλλά από μέσα από τη Γη; Αν όμως η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό της, τότε κάποιος θα είχε βρει την είσοδο στον υπόγειο κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων πιστεύουν ότι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη Γη στην τέταρτη διάσταση.

Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει από καιρό σε καιρό, οι είσοδοι στο τούνελ ανοίγουν και κάποιοι τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους. Μια από τις θεωρίες αναφέρει ότι πολλές μυστηριώδεις κατασκευές, όπως το Stonehendge στην Αγγλία, έχουν χτιστεί για να υποδηλώσουν της εισόδους στις υπόγειες πόλεις.

Αν υπάρχει μια λογική φυλή που ζει υπογείως αυτό θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία σε πολλά ανεξήγητα φαινόμενα.

ΠΗΓΗ

Loading...

23 thoughts on “ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ »ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Καλά πλακα μας κάνεις;;;
  Όλοι γνωρίζουν πλέον την θεωρία της κοίλης γης και ότι στο εσωτερικό της ζουν οι Νεφελίμ.

  • Ανώνυμος says:

   Ναι ολοι οι…αργοσχολοι ψιλοψυχακηδες γνωριζουν την θεωρια της κοιλης γης, ονειρευονται νεφελιμ και τερατα, προκειμενου να ασχοληθουν με τα πραγματικα προβληματα της ζωης τους… Η νεα αποχαυνωση των μαζων σχετιζεται με τα νεφελιμ, ανουνακι και λοιπα καλικατζαρακια… Ο καθενας διαλεγει το οπιο του!

  • Ανώνυμος says:

   Αυτο λέω και εγώ…
   Κάποιο πιστεύουν σε πράσινα και γκρί ανθρωπάκια που ζουν κάπου στο διάστημα.
   Εμείς οι αργόσχολοι και ψιλοψυχάκιδες πιστεύουμε σε πιο γήινα πράγματα. Πιστεύω σε αυτο που χιλιάδες χρόνια τώρα θέλει να καταστρέψει και να αφανίσει τον άνθρωπο. Γιατι όποιος πιστεύει στο Θεό πιστεύει και στον διάβολο. Το όπλο του όμως είναι η απιστία με αυτη ωθεί τον άνθρωπο στην κόλαση, γιατι ενώ δεν πιστεύεις γίνεσαι έρμαιο του.
   Οι Νεφελίμ δεν είναι τίποτε αλλο απο τα όργανα του τα υπόγεια, όπου χρησιμοποιούν τα επίγεια προκειμένου να εφαρμόσουν τα σχέδια του σατανά. Τα επίγεια όργανα είναι οι λέσχες, οι τραπεζίτες και αυτοι όπου ο ίδιος ο άνθρωπος ψηφίζει για να τον κυβερνούν.
   ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ…ΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
   Άντε για ύπνο λοιπόν……

  • Ανώνυμος says:

   Ενώ αυτοί που σου λένε ότι θα έρθει μία μέρα ένα τεράστιο διαστημόπλοιο με εξωγήινους και θα σε σκοτώσουν είναι καλύτεροι ε;;;

 2. Ανώνυμος says:

  Τά όντα που κατοικούνε στην κούφια γη είναι πολιτισμένα ευγενή με μεγάλη τεχνολογία, ευαίσθητα με γαλλικά και πιάνο, και μάλιστα καλής οικογενείας???χοχοχοχοχο!! Ρε δεν μας χέζετε μετά το 1947, ανακαλύψανε τους εξωγήινους ρε δεν υπάρχουνε εξωγίηνοι στην Γή βελζεβούληδες και σατανάδες υπάρχουνε!! και αυτοί ζούσαν και ζούνε μαζί μας πάνω στην επιφάνεια και μας κυβερνάνε και μας κυβερνούσανε και εμποδίζουνε τους ανθρώπους να εξανθρωπιστούνε, αυτοί δημιουργούνε τις ανεργίες την πείνα τις κρίσεις τους πολέμους . αυτοί τα κανονίζουνε έτσι ώστε να είσαι πάντα στην πείνα και να ψάχνεις να βρεις τρόπο να επιβιώσεις, ώστε να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο από την επιβίωση, έτσι σε εξουσιάζουνε και όλες οι εκκλησίες και οι δήθεν θρησκείες είναι δημιουργήματα δικά τους και ελέγχονται από αυτούς, όπως και η εκπαίδευση, ακόμη και η κοινωνική συμπεριφορά, το μεγάλο τους ατού είναι η μόδα, βλέπεις πχ κορίτσια και φοράνε σκισμένα παντελόνια τα οποία τα έχουνε αγοράσει από μαγαζιά, μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας, σε ποια εποχή ένα κατάστημα ρούχων θα πούλαγε σκισμένα ρούχα και μάλιστα σε τσουχτερή τιμή και ο καταστηματάρχης δεν θα είχε φάει ξύλο και δεν θα τον είχανε κλείσει στο τρελοκομείο σε ποια εποχή οι παντρεμένες γυναίκες είχανε 2 -3 γκόμενους έν γνώσει των κερατάδων συζύγων τους, και δεν θα τις είχανε κουρέψει το μαλλί και στο γάιδαρο καβάλα ανάποδα για τα παρατέρω?? ΄Σε ποια εποχή μία αξούριστη ελεεινή τραβεστί θα είχε τέτοια εύνοια που θα την έβγαζαν πρώτη τραγουδίστρια της Ευρώπης, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΟΧΗ, Μόνο σε αυτήν την εποχή!! η μόνη πρόοδος στην δική μας εποχή!!! είναι η ηλεκτρονική και οι ρουφιάνες οι τηλεοράσεις που μας τις έβαλαν στο σπίτι μας μέσα και μας αποβλάκωσαν με την προπαγάνδα τους, το δεύτερο καρκίνωμα, είναι οι μεγάλες πόλεις πού επίτηδες τις έφτιαξαν ώστε να συγκεντρώσουνε εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα περιορισμένο χώρο ώστε να μας ελέγχουνε . Δεν υπάρχει τίποτε πιο αντικοινωνικό από την μεγάλη πόλη και την πολυκατοικία. Σε ποια εποχή ο πούστης και η λεσβία λεγότανε μπάι- γκέι- αμφί- τράνς και μάλιστα με νόμο αναγνωρίζεται σαν την τρίτη σεξουαλική ταυτότητα στον πλανήτη Γη, σε καμία εποχή και σε κανένα πολιτισμό και σε καμία κοινωνία. Σε ποια εποχή με την δικαιολογία ότι ζούνε αλλόθρησκοι μεταξύ μας οι οποίοι ήλθανε ακάλεστοι και σαν τους κλέφτες πρέπει ο ντόπιος πληθυσμός να καταργήσει τα εθνικά, τα θρησκευτικά και τα πολιτιστικά του σύμβολα, σε ποία εποχή κορίτσια 12-13 χρονών ντύνοτανε σαν τις πόρνες και έβγαιναν από το σπίτι να πάνε βόλτα με το γκόμενο στις 11 ώρα το βράδυ, με το έτσι θέλω χωρίς ο γονιός να μπορεί να επέμβει!! σε καμία εποχή και σε κανένα πολιτισμό!!!! Το πρόβλημα της εποχής μας είναι πρωτίστως ηθικής τάξης και όχι οικονομικής, οι κυρίαρχες τάξεις μέσω της τεχνολογίας μας διαφθείρανε, μας εκφυλίσανε μας έκαναν να πιστεύουμε μόνο στο χρήμα, και σε τίποτε άλλο και μας παίζουνε τώρα όπως θέλουνε. Καλά να πάθουμε!!!! Είμαστε ξεφτίλες δεν έχουμε τίποτα μέσα μας είμαστε χοιρότεροι από τα κτήνη πιο θηρία από τα θηρία!!

 3. Ανώνυμος says:

  Δεν ξέρω ποιοί ζουν στη "κοίλη γη" αλλά αυτοί που δείχνετε στη φωτογραφία είναι φτωχοί και δυστυχισμένοι άνθρωποι που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να μην έχουν που να μείνουν και κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα σε υπόγειες στοές, είναι ολόκληρες κοινότητες στον κόσμο οι άνθρωποι αυτοί…….

 4. Ανώνυμος says:

  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ: "ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΑΦΕΛΟΥΣ, ΠΤΩΧΟΥ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ"
  i34

 5. nyeuis1 says:

  Η Γη ειναι γεματη ζωη καθε μορφης. Καθε μεγεθους. Δεν εκπλησομαι. Εκατομυρια μορφες υπαρξεων,μεγεθους, χρωματος, εμφανισης.

 6. nyeuis1 says:

  Ολοι ειμαστε γηινοι εκτος απο οσους προηλθαμε ηλθαμε απο γειτονα πλανητη η διασταση. Γιατι τοση φασαρια? Εχουμε εκλογες ποιος θα κανει το βασιλια της γης?

  • Ανώνυμος says:

   Βασικά ίσως να μην είμαστε και γήινοι, σύμφωνα με πολλές θεωρίες η ζωή στη Γη ξεκίνησε από τον Άρη. Και δεν εννοώ ότι ήρθαν οι Αριανοί και μας έφτιαξαν επίτηδες.

 7. Ανώνυμος says:

  οι ποιο πολυ εδω μεσα πρεπει ν βρειτε γκομενα ,εστω και μπαζο και αυτες την κανουν τη δουλεια τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *