Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου

«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…»

Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός μοναχού που μόνασε στο Περιβόλι της Παναγίας, στο Άγιο Όρος και που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών, μοναχών αλλά και κοσμικών, είχε πολλά χαρίσματα και ανάμεσα σε αυτά ένα καταπληκτικό και πολύ σπάνιο –ακόμη και ανάμεσα στους αγίους της Εκκλησίας μας- χάρισμα, αυτό της προγνώρισης!!!

Γνώριζε δηλαδή από πριν και προσπαθούσε να προειδοποιήσει, χωρίς όμως να βλάψει πνευματικά τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Πολλές διηγήσεις, ακόμη περισσότερα τα περιστατικά που έχουνε μαθευτεί στις τάξεις των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, καταμαρτυρούν τον χαρισματικό γέροντα ως σύγχρονη μορφή της εκκλησίας που θέλησε να μας ειδοποιήσει γι αυτά που έρχονται και που με πολύ αγάπη και χωρίς επιτήδευση μετέδιδε λόγια αλήθειας και ανακούφισης αλλά και πολλές φορές αναφέρθηκε στο μέλλον με μεγάλη σαφήνεια, χωρίς να αλλάζει τα λόγια του και εμμένοντας στα τραγικά που πρόκειται να συμβούν στη χώρα, χωρίς να αφήσουν πληγές και πληγωμένους, αλλά και τα ευχάριστα που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

«Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν, τότε ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…» ήταν τα λόγια του γέροντα (ο οποίος στη συγκεκριμένη προφητεία του αναφέρεται σε επίθεση της Τουρκίας προς την Ελλάδα) και τα οποία συνεχίζουν «και θα τους κυνηγήσει»… Ίσως να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός πως η Τουρκία έχει πάρει τα ηνία της περιοχής και έχει μεταβληθεί σε «δεξί χέρι» του Λευκού Οίκου, ενώ ταυτόχρονα απειλεί για το Αιγαίο με συνεχείς παραβιάσεις και με ασκήσεις που σαν κύριο σκοπό έχουν την κατάληψη νησιού! Βέβαια, ο γέροντας Παΐσιος αναφέρθηκε στη συνέχεια της προφητείας λέγοντας «το κακό θα ξεκινήσει όταν ακούσετε να μιλάνε στην τηλεόραση για τα 12 ναυτικά μίλια»!

Ίσως να θεωρηθεί σύμπτωση, επίσης, το γεγονός πως ένας άλλος Αγιορίτης μοναχός, που αναγνωρίστηκε σαν άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πατροκοσμάς (Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες…», παραμένοντας στο ίδιο «μοτίβο» (προγενέστερη πρόβλεψη από αυτή του Παϊσίου) προσθέτοντας όμως ένα στοιχείο, αυτό του ξεσηκωμού του «ρέμπελου» (παλαιότερα ρέμπελος ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους) που εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. «Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει»!!! Και η σημερινή πολιτική κατάσταση, δυστυχώς, τείνει να καθρεφτίζεται στην πρόρρηση – προφητεία του αγίου γέροντα και μοναχού… Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, όμως, αναφέρεται και άλλα στοιχεία στην προφητεία του πριν να φθάσει στην σύγκρουση με τους Τούρκους (η οποία επαναλαμβάνεται στις προφητείες και των δύο αγιορειτών μοναχών). «Ένας μεγάλος σεισμός θα κάνει πολύ κακό και μετά από αυτόν θα επιτεθεί ο Τούρκος και θα φθάσει μέχρι τα εξαμίλια…»!

Έξι μίλια ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δώδεκα μίλια (και πιθανή παραβίασή τους) ο γέροντας Παΐσιος! Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τη στιγμή που συγκλίνουν στην Ελληνοτουρκική σύγκρουση… αλλά και στο αποτέλεσμά της.

Τι γνώριζαν οι άγιοι αυτοί γέροντες και προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια όταν μελετά τις προφητείες, ιδιαίτερα όταν αυτές δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει πάρει επίσημη θέση και δεν αναφέρεται στα προφητικά λεγόμενα των δύο γερόντων. Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ιερείς που πολλές φορές αναφέρονται στα λεγόμενα των δύο σημαντικών αυτών γερόντων νουθετώντας όλους να είμαστε δυνατοί στα επερχόμενα…

Τα γεγονότα, όπως λένε όσοι μελετούν τις προφητείες και ταυτόχρονα παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και τις Ελληνικές, τρέχουν πολύ γρήγορα. Έχουν αποκτήσει μεγάλη ταχύτητα και δεν προλαβαίνουμε να τα μαθαίνουμε όλα…

«Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού…» δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα ο Πατροκοσμάς και αναλογιζόμενοι την τελευταία «εκστρατεία» του αρχηγού της Καθολικής Εκκλησίας στον Αραβικό κόσμο, εν όψει των συζητήσεων που γίνονται για την αγορά ενέργειας και τους ενεργειακούς δρόμους, με επιφυλάξεις μπορούμε να πούμε πως μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές (ίσως και τραγικές) εξελίξεις, οι οποίες οδηγούν στην αλλαγή του χάρτη των Βαλκανίων και στην αλλαγή συνόρων που τόσο πολύ προωθείται από τον Λευκό Οίκο (και όχι μόνο)…

Επειδή η κατάθεση των «προφητειών» των δύο αυτών αγαπημένων γερόντων της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι δυνατόν να λειτουργήσει ως αρνητικό κάλεσμα ή να αφήσει σπόρους συνωμοσιολογίας, καλό θα ήταν να αναφερθεί πως οι γέροντες ποτέ δεν προκάλεσαν, ποτέ δεν επιζήτησαν και σε ολόκληρο το βίο τους απέφευγαν συστηματικά να προκαλέσουν και ιδιαίτερα να προκαλέσουν «λαθεμένα όνειρα» ή να δημιουργήσουν φόβους στους ανθρώπους που τους πλησίαζαν και αποζητούσαν την συμβουλή τους ή απλά να ακούσουν τα λόγια τους. Σεμνοί και ζώντας με προσευχή, έχοντας σαν γεύμα ό,τι τους προσέφερε η φύση και όχι οι άνθρωποι, ταπεινοί μέχρις εσχάτων προσπάθησαν να φέρουν την ειρήνη, την αγαλλίαση και την αγάπη στις καρδιές όλων των ανθρώπων, ακόμη και σε αυτούς που αποζητούσαν να τους εξευτελίσουν…

«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει…», απλά σκεφτείτε το…

polemiko-imerologio

Loading...

29 thoughts on “Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου

 1. Ανώνυμος says:

  ο σεισμος θα ειναι ανω των 8-8,30!!! και πιθανον κυκλαδες! το ειχα ξαναπει αλλα οι ασχετοι και φοβητσιαρηδες χλευασαν! πτωση κυβερνησης-σεισμος και επεται η αποτυχημενη εισβολη!!! αυτη ειναι η σειρα! N.D

   • Ανώνυμος says:

    ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ WILLIAM HILL :

    ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014,
    ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2014,
    ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΠΟ 15 ΜΕ 31 /8/2014,
    ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ 15 ΜΕ 30 / 11/ 2014,

    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ….

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΠΟΡΩ… ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΜΙΣΜΑ ΜΕΣΩ (GSIS… κοινώς TAXIS), όπου όλοι έχουμε (βεβιασμένη) πρόσβαση λόγω φορολογίας; ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ… ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ!
  Προσωπικά θα έθετα πολλά ερωτήματα στον Ελληνικό ¨Φορολογούμενο¨ λαό, αλλά λόγω επικαιρότητας θα ερωτούσα το εξής: "ΠΟΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ Σ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ¨ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ;"……….
  Α. ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
  Β. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
  Γ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Εφόσον υφίσταται)

  Ελευθέριος Βούλησης

 3. Ανώνυμος says:

  Οι γύφτοι πάντως πουλάνε την ψήφο για 50€.
  Κάθε εμπόριο για καλό που έλεγε και ο Πανούσης.

 4. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΥΠΟΣ… ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ… ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ…

    • Ανώνυμος says:

     τι μετα ρε ζωον?υπαρχουν και μαρτυριες ανθρωπων που τους τα ειπε!και δεν πραγματοποιηθηκαν πρωτα κ γραφτηκαν ''μετα"!καλον υπνο εσυ λοιπον!

     • Ανώνυμος says:

      βαλε μια πηγη αγαπησιαρη που μονο να βριζετε ξερετε αλλα περιμενετε να δεχομαστε προφητειες επειδη ετσι ειπε ο καθε βαρεμενος πιστος
      (ρωτα και τον μπαρμπα μ τον ΨΕΥΤΗ )
      ΥΓ. και ΔΕΝ χρειαζονται βιβλια ολοκληρα αμα εχις κατι να πεις
      αμα δεν εχεις (να πεις) αναλυεις την αοριστια και την μπουρδολογια

     • Ανώνυμος says:

      ε βεβαια ο,τι σου χαλαει τον μικροκοσμο σου ειναι ψεμμα!αλλη ορεξη δεν ειχε ο καθενας να καθεται να ασχολειται κ να λεει ψεματα!δεν ντρεπεσαι λιγακι???κ μη φοβασαι δεν ειναι ολοκληρες αναλυσεις,ειναι ολη η ζωη του Παίσιου κ μερικες προφητειες του.αλλα ο,τι και να σου πουν εσενα ειναι ματαιο γιατι εισαι εγωισταρος!

     • Ανώνυμος says:

      να ντραπω για το τι ρε ανθρωπε ???
      επειδη δεν πιστευω το βιβλιο ενος πιστου ???
      εισαι με τα καλα σου ???

     • Ανώνυμος says:

      να ντραπεις που λες ψευτες ανθρωπους που εχουν ζησει καποιες εμπειριες,επειδη ετσι σου αρεσει.
      το να μην πιστευεις γενικα στο Χριστο βεβαιως δικαιωμα σου!

 5. George Kaminis says:

  Το να φαινεται οτι εχουμε κυβερνηση και στην ουσια να μην εχουμε, συμβαινει απο τη μερα που δολοφονησαν τον Καποδιστρια. Δεν ειχαμε ποτε Ελληνικες κυβερνησεις παρα μονον κυβερνησεις της Ελλαδος, υπαρχει χαοτικη διαφορα!

 6. Ανώνυμος says:

  Κοίτα η ανάπτυξη είναι ανάπτυξη…..
  άλλος ΒΛΈΠΕΙ Άλλος ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΆΕΙ…

  Πάρε να δείς. Διάβασε να καταλάβεις. Και μην μου πείς ότι αυτό αφορά άλλους και συμφέροντα….

  Κομμάτι από αρθρο….

  Τη δυσμενή κατάσταση που αντιμετωπίζουν όσες ελληνικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά και είναι υποχρεωμένες να προσκομίσουν εγγυητικές επιστολές προκειμένου να αξιώσουν τη συμμετοχή τους σε έργα περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα ο διευθυντής Ενεργειακών και Βιομηχανικών Έργων της J& P ΑΒΑΞ Α.Ε. Θεόδωρος Αρσενίου. Μιλώντας στο συνέδριο Investing in Energy, ο κ. Αρσενίου επισήμανε ότι σήμερα στην Ελλάδα καμία τράπεζα, πλην μίας κι αυτή ξένη, δεν ανήκει στην κατηγορία ΑΑΑ, προκειμένου να γίνει δεκτή η εγγυητική επιστολή της, που είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή μιας ελληνικής εταιρίας σε ξένους διαγωνισμούς έργων. H J& P ΑΒΑΞ, που συγκαταλέγεται στις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες του εξωτερικού, «χτυπώντας» και σημαντικά ενεργειακά έργα, μαζί με τη ΜΕΤΚΑ, έχει χάσει, όπως είπε ο κ. Αρσενίου, έργα στο εξωτερικό, καθώς οι εγγυητικές που προσκόμισε δεν έγιναν αποδεκτές.

  Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε έργο στο Βερολίνο, στο οποίο εντέλει η εταιρία δεν μπόρεσε να συμμετάσχει, καθώς από τη μία υπήρχε εντελώς απαξιωτική στάση απέναντι στις προοπτικές της χώρας μας και από την άλλη, όταν απευθύνθηκε σε ξένη τράπεζα του εξωτερικού για να πάρει εγγυητική, ζητήθηκε να καλυφθεί cash το ποσό αυτό. Ενδεικτικά, όπως ανέφερε ο ίδιος, για μια εγγυητική 36 εκατ. ευρώ, η εταιρία αναγκάσθηκε να πληρώσει 8,5 εκατ. ευρώ για να τη διασφαλίσει.
  Δεν υπάρχουν τράπεζες για να δουλέψουμε έξω. Ακόμη και χώρες, όπως η Γκαμπόν και η Γκάνα, στην Αφρική, όταν προσκομίσαμε εγγυητική συμμετοχής από την Εθνική Τράπεζα μας τη γύρισαν πίσω».

  Ετσι είναι η ανάπτυξη…. Ούτε η Γκαμπόν ουτε η Γκάνα δεν μας παίρνει στα σοβαρά !!

  Όλοι πλην από εμας γνωρίζουν…..
  και μαντεψε ποια τράπεζα εχει το ΑΑΑ …. και τι παιρνει από εμας.. και τι μας δίνει.
  Κατά τα άλλα χρωστάμε ….
  ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ >>>>>>

  Πράκτωρ…

  Προσοχη στο ντομινο…..
  Αφοβία.

  ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,,,,

 7. Ανώνυμος says:

  Αν πας σε μέντιουμ θα σου πουν αυτά είναι έργα του σατανά,άμα πει κάποιος γέροντας για τα μελούμενα…θα κρέμονται από τα χείλη του και θα λένε ""ωχ παναγία μου"",ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ,ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,πάντα ο λαός θα έρχεται στιγμές που τους πολιτικούς θα μισή…έχουμε 2 φορές στο παρελθόν πτωχεύσει(αν δεν κάνω λάθος).τίποτα δεν άλλαξε…διότι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.Όσο αφορά τα 6μίλια,αυτό υπάρχει από την αρχαιότητα,οι πόλης κράτη να έχουνε σύνορα στη θάλασσα(παράδειγμα Αθήνα Αίγινα) …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ…πάντως καλά έγραψε ο αρθρογράφος "πρόγνωση"
  έχει διαφορά από το "προφητεύω".

 8. Ανώνυμος says:

  ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 2014 ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ .

 9. Ανώνυμος says:

  δυστυχώς… έχω ήδη ξεκινήσει αποθήκευση (εφοδίων), και παράλληλα προετοιμάζω καλού κακού ένα πλάνο δράσης! (προς παν ενδεχόμενο… καθώς δε θα προτιμήσω να πηδήξω από κανένα παράθυρο!).
  Ευελπιστώ να κάνουν λάθος οι περισσότεροι… όχι οι λιγότεροι.

  Ελευθέριος Βούλησης

 10. Ανώνυμος says:

  Ναι… σιγά μη "σιχαθεί ο κόσμος τους πολιτικούς" από αυτούς ζει και τρώει και όλοι μαζί κάνουν ένα κυκλικό σύστημα αλληλουποστήριξης.

  Αύριο θα το διαπιστώσεις αρθρογράφε μια χαρά αυτό!

 11. Ανώνυμος says:

  otan ua mpoyne mesa oi peinasmenoi mpoyfe kai ua skotosoyne politikoys ua dhs poso toys agapane pragmath ua exoyme seismo sto aigaio 8me 9 rixter exei kleidosei ayto opos kai taytoxrona megalo tsoynami me kymata terastia bebea meta ua mpoyne ta memetia afoy prota skotosoyne ekei ton soyltano sthn ellada ua exoyme xreokopia h stash plhromon ayta

 12. Ανώνυμος says:

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΜΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΥΦΥΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ….ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ… ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ….
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ (ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΠΡΩΤΟΝ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΑΝΘΑ ΓΕΝΗ ΠΟΛΛΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΤΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *