ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ. ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Τα αντικείμενα που εμφανίζονται στο βίντεο, βρέθηκαν 55 χρόνια πριν από μία φυλή στην κεντρική Αμερική. Πολλά από αυτά τα αντικείμενα τα χρησιμοποιούσαν ως παρελκόμενα και διακοσμητικά.
Το θέμα είναι πως τα αντικείμενα αυτά φαίνονται σαν να έχουν έρθει από το μέλλον. Αφού διακρίνονται καθαρά πλανήτες-αστροναύτες- περίεργα ανθρωποειδή με σχιστά μάτια και ιπτάμενοι δίσκοι.
Eπιτέλους βρέθηκαν σοβαροί επιστήμονες στις μέρες μας και παρουσίασαν τα παρακάτω αντικείμενα ως ατράνταχτα στοιχεία εξωγήινων όντων ή ενός προ-ανθρώπινου πολιτισμού που εξαφανίστηκε για κάποιον λόγο.
Η εξήγηση που δίνει ο επιστήμονας Nassim Haramein είναι συγκλονιστική!!!
Δείτε το βίντεο:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στα 12:02 ο καθηγητής απαντάει σε ερώτηση φοιτητή (;) ότι αυτά βρέθηκαν κάπου στην Κεντρική Αμερική. Ενώ στο 12:14 ο επιστήμονας Nassim Haramein που κάνει την αποκάλυψη κάνει σύσταση στο ακροατήριο ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥΣ! (γιατί άραγε..;)

worldjudge2012
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *