Επερχόμενες επιθέσεις εντός 48 ωρών από την ομάδα «Aegean Cyber Crime Unit»!

Με μήνυμα της η νεοεμφανιζόμενη ομάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» ενημέρωσε την συντακτική ομάδα του SecNews για επερχόμενες «αντιδραστικές κινήσεις» εντός των ερχόμενων 48 ωρών. Αναμεταδίδουμε αυτούσιο το μήνυμα των Aegean CCU για ενημέρωση των αναγνωστών μας: «Η μονάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» σας ενημερώνει πως εντός του επομένου 48ώρου θα πραγματοποιήσει μια σειρά αντιδραστικών κινήσεων (πατριωτικού χαρακτήρα) σε επιλεγμένα υπολογιστικά συστήματα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, έχουν προσεχτικά επιλεχθεί χώρες οι οποίες μή λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα κατάσταση της χώρας μας επιλέγουν να κινούνται πολιτικά και πολιτιστικά κατά του Ελληνικού κράτους με τρόπο άκρως προκλητικό.
Κάναμε προσπάθεια να ενημερώσουμε και να «ενώσουμε» στην συγκεκριμένη προσπάθεια μας, την Ελληνική «Hacking» κοινότητα δίχως επιτυχία δυστυχώς. Υποθέτουμε πως είναι απασχολημένοι στον εσωτερική «ενδοκρατικό» τους αγώνα ανούσιων και ανώριμων defacement που μόνο υπέρ τους δεν είναι..

Συγκεκριμένα η συντακτική σας ομάδα όπως και τα Ελληνικά ΜΜΜ θα ενημερωθείτε για μια συγκεκριμένη κίνηση μας από όσες θα πραγματοποιηθούν.
AEGEAN CCU
(Καμία απο τις προβλεπόμενες και προγραμματισμένες κινήσεις μας δεν θα είναι κακόβουλου χαρακτήρα όσον αφορά τα δεδομένα όπως και τα πληροφοριακά συστήματα. Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή ή διαγραφή δεδομένων του κάθε συστήματος. Αποτελούμε μονάδα / ομάδα επαγγελματιών)»
Το SecNews μεταδίδει αυτούσια την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Η ομάδα «AEGEAN CCU» είναι νεοεμφανιζόμενη και δεν έχουν παρατηρηθεί χτυπήματά της στο παρελθόν.
Το SecNews ευχαριστεί θερμά τους ανώνυμους αποστολείς του μηνύματος για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.


http://www.secnews.gr/archives/38580

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *