in

Επερχόμενες επιθέσεις εντός 48 ωρών από την ομάδα «Aegean Cyber Crime Unit»!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με μήνυμα της η νεοεμφανιζόμενη ομάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» ενημέρωσε την συντακτική ομάδα του SecNews για επερχόμενες «αντιδραστικές κινήσεις» εντός των ερχόμενων 48 ωρών. Αναμεταδίδουμε αυτούσιο το μήνυμα των Aegean CCU για ενημέρωση των αναγνωστών μας: «Η μονάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» σας ενημερώνει πως εντός του επομένου 48ώρου θα πραγματοποιήσει μια σειρά αντιδραστικών κινήσεων (πατριωτικού χαρακτήρα) σε επιλεγμένα υπολογιστικά συστήματα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, έχουν προσεχτικά επιλεχθεί χώρες οι οποίες μή λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα κατάσταση της χώρας μας επιλέγουν να κινούνται πολιτικά και πολιτιστικά κατά του Ελληνικού κράτους με τρόπο άκρως προκλητικό.
Κάναμε προσπάθεια να ενημερώσουμε και να «ενώσουμε» στην συγκεκριμένη προσπάθεια μας, την Ελληνική «Hacking» κοινότητα δίχως επιτυχία δυστυχώς. Υποθέτουμε πως είναι απασχολημένοι στον εσωτερική «ενδοκρατικό» τους αγώνα ανούσιων και ανώριμων defacement που μόνο υπέρ τους δεν είναι..

Συγκεκριμένα η συντακτική σας ομάδα όπως και τα Ελληνικά ΜΜΜ θα ενημερωθείτε για μια συγκεκριμένη κίνηση μας από όσες θα πραγματοποιηθούν.
AEGEAN CCU
(Καμία απο τις προβλεπόμενες και προγραμματισμένες κινήσεις μας δεν θα είναι κακόβουλου χαρακτήρα όσον αφορά τα δεδομένα όπως και τα πληροφοριακά συστήματα. Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή ή διαγραφή δεδομένων του κάθε συστήματος. Αποτελούμε μονάδα / ομάδα επαγγελματιών)»
Το SecNews μεταδίδει αυτούσια την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Η ομάδα «AEGEAN CCU» είναι νεοεμφανιζόμενη και δεν έχουν παρατηρηθεί χτυπήματά της στο παρελθόν.
Το SecNews ευχαριστεί θερμά τους ανώνυμους αποστολείς του μηνύματος για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.


http://www.secnews.gr/archives/38580

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΙ στην ΕΛΛΆΔΑ- Βίντεο

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ….ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ….