Επειδή γράφονται διάφορα για το GR της google στα blog και την ανωνυμία !

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πότε ήρθε ρε παιδιά η google στην Ελλάδα και δεν το πήραμε είδηση!


Μακάρι να είχε επενδύσει η google στην Ελλάδα …και ας πήγαινε στο διάλο η ανωνυμία…θα είχε και κόσμος δουλειά και η οικονομία κέρδος.

Εμείς ποτέ δεν γίναμε τιμητές επιθέσεων …αναίτιων και κρυφών έναντι οποιασδήποτε άλλης σκοπιμότητας, πλην της ενημέρωσης και αποκάλυψης και με στοιχεία, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάποιοι συνεχίζουν…

τα διαδικτυακά παραμύθια.

Άλλωστε προσπαθούν να «εμπλέξουν» blogs ακόμα και με τους «ανώνυμους» αναφέροντας περί ιχνών και άλλων παραμυθιών, θέλουμε να σας επισημάνουμε οτι στα περί άρσης της ανωνυμίας (έτσι να έχουμε να λέμε) των blogs επειδή έχει κατάληξη gr στο blogspot είναι μπαρούφες και λαμογιές.

Το οτι η google αποφάσισε να έχει στις καταλήξεις της την χώρα που έχει δημιουργηθεί ένα blog και γίνονται αναρτήσεις ανάλογα την γλώσσα που επιλέγει, σχετίζεται με πολιτική που έχει να κάνει με τις αντίστοιχες καταλήξεις που έχει και στην μηχανή αναζήτησης.

Αυτό την διευκολύνει (πέρα από το μαρκετινγκ και την διαφήμιση) σε περιπτώσεις όπως πχ στην Τουρκία που έκλεισαν σε μια νύχτα το blogspot.com να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με blogs που έχουν άλλες καταλήξεις.

Ετσι το blogspot.com και όσους έχουν διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική της εταιρίας είναι στην Αμερική και στην εταιρία που έχει έδρα συγκεκριμένη πολιτεία και υπάγεται στους νόμους εκεί.

Οπότε είτε στην Ελλάδα είτε στην Κίνα είναι είναι ένα blog στην συγκεκριμένη πλατφόρμα ανήκει στην google και στους νόμους της συγκεκριμένης πολιτείας της Αμερικής.

Απλά η google έτσι διευκολύνει ανελεύθερα καθεστώτα να κλειδώνουν τοπικά τα blogs !

H όποια διαδικασία ταυτοποίησης blog στην πλατφόρμα της google πηγαίνει Αμερική.

Όταν λέμε για gr εννοούμε τα ονόματα του ελληνικού χώρου. Πχ Αν εμείς δημιουργήσουμε το papatzides.gr (που σημαίνει ζητήσουμε καταχώρηση του ονόματος στον Ελληνικό χώρο) και συνεχίσουμε να το έχουμε στην πλατφόρμα της google η οπουδήποτε αλλού, αν κινηθεί διαδικασία δικαστικής διερεύνησης, αν αν μας γίνει μια μήνυση θα απευθυνθούν στον Ελληνικό Καταχωρητή για να προσωποποιηθεί η ταυτότητα και όχι στην google ή στον hosting σέρβερ, που δεν εμπλέκεται πουθενά, εφόσον υπάρχει ιδιοκτησία της καταχώρησης του ονόματος.

Και το blogspot.gr έχει καταχωρηθεί στην google (δείτε εικόνα). Είναι απλά ένα domain name της google. Οτι είναι πάνω στο blogspot είναι της google και συνεπώς η όποια διαδικασία άρσης απορρήτου πηγαίνει στην εταιρία στην Αμερικ .

Απλά ψάχνουν κορόιδα .. (πήγαν να την κάνουν και στον Παπαγιάννη) να λένε οτι μας έδωσε η google την IP που μπορεί να την έχουν πάρει, στο ξέφραγο αμπέλι της Ελλάδας, από τον πάροχο της σύνδεσης.


Βέβαια το τονίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει ασυδοσία …και μη αυτοέλεγχος
Και ελπίζουμε κόμματα με νέους προσανατολισμούς και νέα εντολή…να παρέμβουν σε οτι παρακρατικό παίζεται πάνω στο ιντερνετ .Να λειτουργήσουν οι θεσμοί και οι ρόλοι…Στόχος η πάταξη του πραγματικού και οχι κατασκευασμένου εγκλήματος….και οχι η φίμωση των blogs των social media ,,,για εξυπηρέτηση καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης!

Γιατι αν δεν υπήρχε το internet και τα blogs, τα site, τα social media ακόμα θα κυριαρχούσε ο δικομματισμός και η διαπλοκή στην ενημέρωση. Ας μην το κάνουν όπως ο Γιώργος, που παραμονή εκλογών έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα blogs και σε μερικούς μήνες έστηνε blog-επιτροπές ιντερνικής αμάθειας και απειλούσε να κλείσει τα blogs !

Kαι δεύτερο να αφήσουν να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα στο internet και να ενθαρρύνουν να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν (σε υποδομή και σε server) εταιρικοί κολοσσοί …που τώρα ούτε για πλάκα δεν περνάνε από την χώρα, γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να τους συμβεί.
Από τους Παπατζήδες

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *