Επί ποδός οι επενδυτές για ενδεχόμενη κατάρρευση της Ελλάδας

FT: Επί ποδός οι επενδυτές για ενδεχόμενη κατάρρευση της Ελλάδας

Η γερμανική έκδοση της Financial Times επισημαίνει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ελληνική οικονομία, και τις…
 

επιπτώσεις στις διεθνείς αγορές. Η απειλή της κατάρρευσης της Ελλάδας, θα κρατήσει σε… εγρήγορση τους επενδυτές όλης της Ευρώπη. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανέμσα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και την ΕΚΤ αναστατώνει τους επενδυτές, που με τη σειρά τους προσπαθούν να επενδύσουν σε πιο ασφαλή «καταφύγια».
Τα παιχνίδια των διεθνών κερδοσκόπων καλά κρατούν, ωστόσο η αβεβαιότητα για την «επόμενη μέρα» της εληνικής

οικονομίας, τους αναγκάζει να κρατούν στάση αναμονής.
«Η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση της Γερμναία και την ΕΚΤ πιθανότατα θα συνεχιστεί καις τις επόμενες ημέρες», υποστηρίζει ο Μάικλ Ρότμαν, επικεφαλής αναλύσεων της Unicredit στο Μόναχο. 
Η ελληνική κρίση, συνεχίζει το δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, έχει σημαντικές επιπτώσεις και στο ευρώ, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα τοευρώ έχασε σε σχέση με το δολάριο περίπου 3 λεπτά, και το Σάββατο το πρωί, κόστιζε 1,4346 δολάρια.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=22321&categories_id=69 Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *