Εξελίξεις ! Κοζάκοι και Τσετσένοι έκαναν “απόβαση” στην Ουκρανία και συντάσσονται με τους εξεγερμένους!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ρωσόφωνων της ανατολικής Ουκρανίας rusvesna.su το τελευταίο 24ωροεισήλθαν στην πόλη Aντρατσιτ της περιοχής του Λουγκάνσκ φάλαγγες φορτηγών με άντρες που φορούν στολές παραλλαγής χωρίς διακριτικά και με ρωσικές σημαίες, με τον κόσμο να τους υποδέχεται με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι πρόκειται για Κοζάκους και Τσετσένους που ήρθαν να βοηθήσουν τους εξεγερμένους της Αν. Ουκρανίας.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΠΗΓΗ

2 thoughts on “Εξελίξεις ! Κοζάκοι και Τσετσένοι έκαναν “απόβαση” στην Ουκρανία και συντάσσονται με τους εξεγερμένους!

 1. Ανώνυμος says:

  Όπως καταλάβατε και ΟΙ ΔΥΟ αντιμαχόμενες πλευρές χρησιμοποιούν "ακτιβιστές" του σχοινιού και του παλουκιού.Κατέφτασαν και οι τουρανομογγόλοι τσετσένοι μυριστήκανε πλιάτσικο και λεηλασία.Αλλοίμονο στους ηλικιωμένους και τα γυναικόπαιδα αν εμπλακούν σε συγκρούσεις αυτά τα κτήνη.Είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί τους εμπιστεύεται ο ρασπούτιν,αν η άλλη πλευρά τους πληρώσει περισσότερα θα αλλάξουν στρατόπεδο.Μάλλον θα δικαιωθεί ο Στράνγιος που φωνάζει εδώ και μήνες για δρακοφωλιές που "ευλογούν" μια γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή.

 2. Ανώνυμος says:

  Θα πρέπει να καταλάβουμε τον ορισμό της λέξεις "Αυτοκρατορία".

  Συνήθως οι αυτοκρατορίες στο πέρασμα των αιώνων… χρησιμοποιούσαν μακρινούς λαούς, η φυλές, προς πάσα αποστολή ανά την επικράτεια τους, η έστω και εκτός των συνόρων τους.

  Μην πάμε μακριά… ας μελετήσουμε για την αυτοκρατορία του Αλέξανδρου γ' του Φιλίππου… η έστω για το Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος… ο Βελισάριος μπορούσε αρμονικά να χρησιμοποιεί τους Όνους, τους Γότθους και τους Βάνδαλους εξίσου καλά εναντίων των Περσών, στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής.

  Επί του άρθρου… οι Κοζάκοι ήταν από ανέκαθεν στην υπηρεσία του εκάστωτε Τσάρου… επί σοβιετικού καθεστώτος, είχαν πέσει σε δυσμένεια λόγω της αφοσίωσης προς τον τελευταίο Τσάρο Νικόλαο… με την πτώση της σοβιετικής Ρωσίας… ήρθαν ξανά στα πράγματα.

  Οι Τσετσένοι, ως μογγολικό φύλο είναι άγριοι… θα έχουν απέναντι τους, Χάζαρους που και αυτοί με την σειρά τους είναι μογγολικό φύλο και είναι εξίσου άγριοι! Δεν είναι τυχαίο που οι Ρώσοι έχοντας αυτοκρατορική δομή διαχείρισης των φυλών, τους έστειλαν εκεί… καθόλου παράξενο να στείλουν και άλλα μογγολικά φύλα… υπάρχουν και οι Τατζίκοι.

  Προσωπικά επειδή ακόμα ζω στην χώρα των Ελλήνων, πιστεύοντας κιόλας λόγω πλεονεξίας ότι όχι μόνο ζω, αλλά υπάρχω και σε αυτή… δεν λυπάμαι τους δυτικούς Ουκρανούς, για ότι πάθουν από τους Τσετσένους… περισσότερο λυπάμαι τους αποβλακωμένους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, (και αυτό λόγω φυλετικής συγγένειας), για ότι παθήματα έχουν υποστεί μέχρι τώρα, αλλά προπάντων θα υποστούν! Για παράδειγμα η Μυρτώ… την Μυρτώ την ξεχάσαμε;! Την άλλη την σιδέρωσαν…

  http://www.youtube.com/watch?v=2qJ_Degoli0

  Επειδή οι περισσότεροι έστω και με μνήμη χρυσόψαρου, ζούμε (ακόμα) στην χώρα των Ελλήνων.. θα πρέπει, επιβάλλεται να καταλάβουμε, ότι: Οι τακτικές πολιτικές και στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι Αγγλοσάξονες, οι Γερμανοί, οι Φράγκοι, οι Σλαύοι κ.λ.π. οι Έλληνες στο πέρασμα των αιώνων τους τα έχουν μάθει! Οι Έλληνες ήταν οι δάσκαλοι τους!!!.. και αυτοί με την σειρά τους, ήταν πολύ καλοί μαθητές.

  Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *