Εντυπωσιακό αγρογλυφικό με το λαβύρινθο της Κρήτης (BINTEO)

Ένα εντυπωσιακό αγρογλυφικό που πιθανών να έχει σχέση και με την Ελλάδα εντοπίστηκε στις 8 Ιουνίου 2014, στην Turija της Σερβίας.

Το σχέδιο από ψηλά παρουσιάζει ένα λαβύρινθο τον οποίο έχουμε ξανασυναντήσει σε δυο διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Στην μια περίπτωση που είναι και η πιο σημαντική αφορά αρχαίο ασημένιο τετράδραχμο της Κνωσού, που χρονολογείτε από το 200π.Χ. έως το 60 π.Χ και το οποίο στην μια πλευρά παρουσιάζει το κεφάλι του Απόλλωνα ενώ στην άλλη το λαβύρινθο.

Κάντε παρακάτω την σύγκριση μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Μια δεύτερη περιοχή που συναντάμε το ίδιο σχέδιο σε αρχαία λιθοτεχνία είναι στο Rocky Valley κοντά στο κάστρο Tintagel στην Κορνουάλλη, Ηνωμένο Βασίλειο.

Nikos Apostolopoulos
Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής)

aneksigita-fainomena.blogspot.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Εντυπωσιακό αγρογλυφικό με το λαβύρινθο της Κρήτης BINTEO

Εντυπωσιακό αγρογλυφικό με το λαβύρινθο της Κρήτης BINTEO

Ένα εντυπωσιακό αγρογλυφικό που πιθανών να έχει σχέση και με την Ελλάδα εντοπίστηκε στις 8 Ιουνίου 2014, στην Turija της Σερβίας. Το σχέδιο από ψηλά παρουσιάζει ένα λαβύρινθο τον οποίο έχουμε ξανασυναντήσει σε δυο διαφορετικές περιοχές του πλανήτη. Στην μια περίπτωση που είναι και η πιο σημαντική αφορά αρχαίο ασημένιο τετράδραχμο της Κνωσού, που χρονολογείτε από το 200π.Χ. έως το 60 π.Χ και το οποίο στην μια πλευρά παρουσιάζει το κεφάλι του Απόλλωνα ενώ στην άλλη το λαβύρινθο. Κάντε παρακάτω την σύγκριση μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Μια δεύτερη περιοχή που συναντάμε το ίδιο σχέδιο σε αρχαία λιθοτεχνία είναι στο Rocky Valley κοντά στο κάστρο Tintagel στην Κορνουάλλη, Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Εντυπωσιακό αγρογλυφικό με το λαβύρινθο της Κρήτης BINTEO

  1. Ανώνυμος says:

    Ο λαβυρινθος αυτου του τυπου ειναι πανευκολος στην ανευρεση εισοδου ή εξοδου για εναν γνωστη
    Το μονο που θα δυσκολευε ειναι το βαθος εντος της γης και το σκοταδι (χανεις την αισθηση προσανατολισμου)
    Δε νομιζω οτι εχει σχεση το σχημα με τον λαβυρινθο της κρητης

  2. Ανώνυμος says:

    ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ…ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΚΙΕΣ-ΕΝΔΟΓΟΙΗΝΟΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ…ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 700-1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ κατω απο εκει που ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ…ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ-ΕΠΙΦΑΝΟΙΑ" ΣΤΟ ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ…Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"…ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ "ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΒΑΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Ο ΑΝΑΒΑΣ"εκ του ουρανου ΕΓΩ Η ΟΔΟΣ ΕΓΩ Ο λΟΓΟΣ "ΧΟΡΩΧΡΟΝΟΣ-ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ" ΤΟ Α-Ω…ΨΕΥΤΗ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑΣ?ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΑΣΑ.ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ…Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΕΜΠΟΥ(ΧΙΤΛΕΡ) ΑΚΟΜΗ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ…ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΤΕ ΕΞΩΓΙΟΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ(ΝΕΦΕΛΙΜ) Ε ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *