ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ UFO ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου του 2011, έντονη δραστηριότητα εντοπίστηκε και καταγράφηκε πάνω από την Γερμανία. Συγκεκριμένα τα τρία περιστατικά προκάλεσαν ανησυχία στους κατοίκους, όχι σαν εισβολή ufo αλλά σαν επίθεση στη χώρα με μυστικά όπλα.

Το πρώτο περιστατικό (φώτο1) καταγράφηκε στον ουρανό πάνω από την St. Katharinen στη Γερμανία την Τρίτη, 14 Ιουνίου του 2011. Η απόσταση του παράξενου αντικειμένου ήταν τόσο μακρινή που δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ανησυχίες.
Στο δεύτερο περιστατικό που καταγράφηκε στις 16 με 17 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκαν αρκετοί ιπτάμενοι δίσκοι στον ουρανό. Ο μάρτυρας που το κατέγραψε με την καμερά του, δήλωσε: Δεκάδες Ufo σφαίρες μας επισκέπτονται! Αυτά τα αντικείμενα δεν ήταν ορατά με γυμνό μάτι, αλλά με το υπέρυθρο πεδίο εφαρμογής της Yukon Ranger Nightvision καμεράς μου!
Το τρίτο και τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε πάνω από τη Γερμανία τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου. Ο ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε, πλησίασε αρκετά πιο κοντά στα σπίτι από τις προηγούμενες φορές…

http://ufotruth-gr.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *