Ενεργειακό ποτό με την ονομασία «Κοκαΐνη» πωλείται στην Αγγλία

Ενεργειακό ποτό με την ονομασία «Κοκαΐνη» πωλείται στην Αγγλία

Αγγλία, Lincolnshire town of Grimsby ,σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Freshney Place, μια επιχείρηση πουλάει κουτιά ενεργειακού ποτού που ονομάζεται «Κοκαΐνη»

Ο 51χρονος Jeb Kenneth, ( director and brand originator of the drink, he owns Cocaine Ltd) πουλάει το ενεργειακό ποτό Cocaine Ltd στο Freshney Place στην πόλη Lincolnshire του Grimsby – με το tagline ‘Get high on life, not on drugs’.

εξοργισμένοι γονείς ζήτησαν να ανακληθεί η άδεια του περιπτέρου που πουλάει αυτό το ποτό, έκαναν επίσημη καταγγελία στην Freshney Place και η προσωρινή άδεια εμπορίας του επιχειρηματία κ. Kenneth δεν θα ανανεωθεί.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η διευθύντρια του κέντρου Amanda Austin, δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το ενεργειακό ποτό « κοκαΐνη» Ltd πωλείται εδώ σε δοκιμαστική βάση και η διάθεσή του θα σταματήσει στις 22 Ιουνίου.

ο κ. Kenneth είπε ότι, η εταιρεία του δεν έχει πουλήσει αυτό το ενεργειακό ποτό σε άτομα κάτω των 16 ετών
το ποτό πουλήθηκε με επιτυχία στο Clothes Show in Birmingham και έκανε καλές πωλήσεις στο Grimsby.

Το όνομα του ενεργειακού ποτού έχει στόχο να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων αλλά και να αποτρέψει τους νέους από τα ναρκωτικά.

οι νέοι δοκιμάζουν ναρκωτικά λόγω των κοινωνικών πιέσεων, όταν αγοράζουν αυτό το ενεργειακό ποτό, κινούνται εκ του ασφαλούς για να αποφύγουν την καταπίεση και να αισθανθούν ελεύθεροι και δυνατοί.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2662422/Parents-fury-energy-drink-called-COCAINE-goes-sale-claiming-promote-anti-drugs-message.html

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *