ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ——ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏

Ελληνες από άκρη της Υφήλιου δώστε βάση, οι εποχές δυσκολεύουν.
Ξανφικά οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι άρχισαν να κλαίνε. Στην Ρώμη τα ξενοδοχεία είναι άδεια, δεν υπάρχουν κρατήσεις. Οι Ιταλοί κλαίνε! Τα δύο μεγάλα καταστήματα DOLCE, GABBANA, έκλεισαν στην Ρώμη. Η Ιταλίδα υπουργός Οικονομίας ξέσπασε σε κλάματα όταν απείγγειλε τα νέα μέτρα λυτότητας.

Στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στην Μαδρίτη, στην Βαρκελώνη, σε όλες τις μεγάλες Ευρωπαΐκές Πρωτεύουσες Χιλιάδες Πολίτες καταφεύγουν στα τοπικά σύσιτία για να χορτάσουν τη πείνα τους μη έχοντας χρήματα για τα προς το ζείν.

Και εκεί εμείς οι Έλληνες ήμασταν ο Διεφθαρμένος Αποδιοπομπαίος τράγος, οι έταιροι μας δείχνουν ανημπόροι να ελέγξουν τις δικές τους «μεγάλες» και «τρανές» οικονομίες. 

Τι έγινε λοιπόν;;
Δεν πάει καλά η MERCEDES;; Η BMW;; Η RENAULT;; H PEGEUOT;; O ARMANI;; O DOLCE GABBANA;; O DIOR;; Τι συμβαίνει; Εν μια νύκτι το ευρώ πάει για φούντο;;; Μα πως; Δεν υπάρχει κάποιος λοιπον από όλους αυτούς να μας πει τι έγινε;; Ποιός φταίει για όλα αυτά;; Η Ελλάδα;; Η Ευρωπαΐκή Ένωση;; Η Παγκόσμια Τράπεζα;; Ο Ομπάμα;; Μα δεν μπορεί… Κάποιος πρέπει να φταίει, εκτός και αν κάποιος ταχυδακτυλουργός έκανε κάποιο κόλπο και εξαφάνισε τα χρήματα!


Καθώς λοιπόν παρακολουθούμε άναυδοι τη Παγκόσμια καταρεύση εκεί που πλέον δήθεν δεν υπάρχουν χρήματα βλέπουμε τους Κινέζουνς να ευημέρουν (όντας και το τονίζω η κυρία χώρα κατασκεύης του RFID CHIP), ότας η χώρα με τα φθηνότερα εργατικά χέρια, η οποία σας λέω και θα το  δείτε είναι το εφαλτήριο της Νέας Τάξης Πράγματων να εξουσιάσει το κόσμο και να τον Αντίχριστο ROTHCHILD KAI ROKFELER. Η Κίνα είιναι μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους ανενόχλητοι. Βλέπετε υπάρχει μεγάλη πείνα στην συγκεκριμένη χώρα και με λίγα cents για μια 15ώρη εγρασία. Ουδείς Κινέζος θα αρνηθεί σαν να μην έφταναν όλα αυτά.

 Η Βουλγαρία αρνείται να ολοκληρωθεί ο αγωγός Μπούργκας – Αλεξανδρούπολη, μέχρι αυτή τη στιγμή το Υπ. Εξωτερικών της Βουλγαρίας δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Μήπως να θυμίσω εδώ μια προφητεία απ’ το Αγ. Όρος: «Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραύγη πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία»

Ζούμε περιέργιες και σιναμά επικινδύνες εποχές.

Ο τελικός στόχος της Νέας Τάξης Πράγματών να εγκαθιδρύσει τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση με αρχηγό τον Αντίχριστό, είναι προ των Πύλων. 

Συνέλληνες αφυπνιστείτε, βγείτε από τον ψεύτικο μικρόκοσμο που μας έχουν επιβάλλει. Η ζωή δεν είναι μόνο να σκέφτεστε πως θα πληρώσετε τα χαράτσια της Νέας Εποχής, ούτε πως θα εξασφαλίσετε ένα μηνιάτικό που δε φτάνει, ούτε για τα βασικά.

Η ζωή έχει και άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά απο το να είμαστε δουλικά ενός σάπιου συστήματος που αποβλακώνει και διαφθείρει θέλει καθαρό μυαλό και καθαρή καρδιά, πίστη και οχι παρωπίδες!

Γι’ αυτό σας λέω πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας οι νέοι, οι γέροι, τα παιδά και οι γυναίκες  Ο Λ Ο Ι !

Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά μην ξεχνάτε, οι δύσκολοι καιροί ήταν είναι και θα είναι ανεκάθεν καιροί για Έλληνες!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *